3 ayda 20 kilo verdim... Hala da devam ediyorum.

kötü bişey yapıyorum ama çevremdekilerin bundan haberi yok :/ bi hafta önce tartıda 77 gördüm çalıştığım yerde firmacı bi arkadaşımın tavsiyesiyle zayıflama hapı kullanmaya başladımşuan 73.2 kiloyum.

bende sağlıklı beslenmek istiyorum ama olmuyor malesef. sorunda şu kimsenin yediğinde içtiğinde gözüm yok ama bu bana çok engel oluyor. ne zaman özensem sebze meyve ve bi çok şey alsam. evdekiler de yiyiyor.ve bnm düzenim bozuluyor. söyleyemiyorumda yemeyin bnm aldıklarımı diyet yapıyorum diye o yüzden sağlıklı diyet yapabilmem için ya tek başıma yaşamam lazım yada evlenmem lazım ikiside olmayacağına göre sağlıksız yönden devam edeyim dedim.

Aslinda gec saatte yememek lazim, o olay kilo kaybetmeyi cok yavaslatir, 8'den sonra cok hafif seyler tuketilmeli, ama eger gec yatiyorsaniz hafif seyler yiyin.

13 nisanda başlamıştım , bugün tartıldım 4 kilo vermişim :))

Bence super. Ilk basladiginda cok hizli verirsin, sonra duraklayacak ama sakin yilma. Ben de yarindan itibaren yeniden basliyorum.

Metabolizmani bozarsin haplarla. Ben evliyim, ama kendime yaptiklarimi ayri yaparim kimse yemez.

cok guzel kılo wermıssın bayıldım cok ıyı gorunuyosun bır kac kg daha werrsen tam super olur

ıyıkı yapmıssın

tebrik ederim incecik olmuşsun benimde 10 kilo vermem gerekiyo inşallah vericem sen sürekli sebze ve proteinmi tükettin

insallah kızlar hepimiz istedıgımız kıloya duserız 3 gunum 1 kılo verdım bıle
çok mutluyum ama zorlandıgının farkındayım 73 kıloyla bsladım 60 kıloya dusene kadar devam edıcem sonrada bı bebek dusunuyorum ugras lazın emeksız yemek olmuyor

hayran kaldımmm

Bence super. Ilk basladiginda cok hizli verirsin, sonra duraklayacak ama sakin yilma. Ben de yarindan itibaren yeniden basliyorum.

Metabolizmani bozarsin haplarla. Ben evliyim, ama kendime yaptiklarimi ayri yaparim kimse yemez.

sakın ilaç kullanma bende ilaç kullandım cok kötü bişey yaa gerckten metebolizmam bozuldu bağırsak parazitimidir nedir ondan oldu hep cok sağlıksız yaa bende bugün başladım benle dukana başlamak isteyen warsa konuşalımm :13:

Dukan nasıl bişey ya kitabı alıp okumam uzun sürer benm bende size katılmak istiyorumm

Tebrik ederim... Azim gercekten cok önemli.. İnsallah daha almazsınız..
Hem arada öyle kacamaklar olur. Sonucta incecik insanlarda hamburger, cikolata, pizza yiyorlardır değil mi? Önemli olan birdaha ki öğünde onu dengelemek..

tamam tatlım hadi başlayalım bende kendime arkadaş arıyorum böyle tek olmuyo ben 60 olsam yine razıyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…