Selam arkadaslar bende araniza yeni katildim. Sizlerle diyet seruvenimi paylasmak istiyorum. Ben Paris'te yasayan 49 kilo olan citi piti biseydim. Evlenip Kanada'nin kuzeyine yerlestim. Abur cubura olan ilgim ve fast-food'a olan duskunlugumden dolayi 2 ayda 58 kilo oldum. Sonra hamile kaldim, hamileligimden sonra da 76 kiloya ciktim. Boyun 156. O yaz tatile gittigimde herkes bana 'yazik ne hale gelmis' deyince acikcasi uzuldum. Ama fazla da umursamadim. Kanadaya geri dondugumde, esime beni begeniyor musun? Diye sordugum bir gun seni cok seviyorum ama artik seni eskisi kadar seksi ve cekici bulmuyorum, dedi. Cok etkilendim. Birkac gun sonra kitapcida gezerken 'Dukan Diyeti' kitabi karsimda duruyordu. Bu diyeti paristeyken duymustum. Kitabi aldim, emzirmem de bitmisti artik. 2 gunde butun kitabi okudum. Markete gittim. Alisverisimi yaptim. Ve diyete 21 agustosta basladim. Diyetin ilk iki haftasinda 4 kilo verdim bile. Bunun yani sira 'bootcamp' denilen bir spor var, ve inanilmaz yag yakan bir durum. O siniflara katildim. Burada sizler leslie ile 3 mil'den bahsediyorsunuz ya, bootcamp onun bin kati zorlugundaydi. Bootcamp ile cok inceldim. Sonra spor salonuna haftada 4 defa duzenli gitmeye devam ettim. Gitmedigim zamanlarda evdeki kosu bandiyla kostum. Diyet ve spor esliginde, hem cok hizli kilo verdim, hem vucudumu yavas yavas sekle sokmaya basladim. Simdi diyete hala devam ediyorum. Amacim 52 olmak. Ve popo bolgesini tamamen eritmek. Spora son hiz devam ediyorum. Yemeklerime gelince, karbonhidrat, seker, tuz, yag bunlari hic almiyorum. Gunde 2 tatli kasigi yag aliyorum sadece. Yemeklerim protein ve sebze agirlikli. Meyvede yemiyorum icindeki sekerden dolayi. Bol bol su iciyorum. Eti, sutu, yogurdu, peyniri hepsinin yag orani 0. Kitapta dukan diyorki, vucuda yag vermesseniz, vucut kendi yagini yakar ve bu sekilde kilo variminiz hizlanir. Dukana baslamak insanda aliskanlik yapiyor. Birakamiyorsunuz. Ara sira kendime odulde veriyorum. Hamburger yiyorum. Yoksa cekilmez bir hal alir.
Buraya gelismeleri... Herseyi yazacagim... Umarim son 5 kiloyuda veririm.