• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 15 kilo verebilirmiyim hemde istedigimi yiyerek :)

sen yine hızlı vermişsin ödemler düşmeye başlamış sanırım patır patır bende 6 dan sonra yememeye calisiyorum

Evet çok ödemeliyim gebelikten kalma var hala belkide yağdır ödem değilde bilemiyorum bakalım bir an önce gitsin yağlar

Cuma günleri yapmam gereken az yiyip bol yeşilçay olayını protein ağırlıklı beslendim perşembe yaptım ve sabah kalktim 62.2 olmuşum ve vucudumda super rahatlama zayıflama hissediyorum plates hareketlerimi daha rahat yapmaya başladım En Büyük TÜRKİYE

2 gündür esim evde buyuzden yememden kesemiyorum bende spor yapayım dedim artik sabah tartıldım o kadar yememe rağmen esim yemezsem kızıyor sütün kesilecek diyede neyse 62 kiloydum oleyy:KK73:

Haftada sadece 1 gün dikkat ettiğim halde iyi verdim yine şükür 62 kiloyum bugün dikkat edemem misafir gelecek 62 de kalırım sanırım

Ama tabi sabahları ebru salli yapmaya hep devam ettim vücudum sıklaştı 2 haftada 2 beden incelme videosu super gerçekten çok etkili. Haftada 1 veya 2 kerede akşamları 3 mil yaptim

62 kilo geldim Eğer yapabilirsem günlük 1100 kaloriyi aşmayacağım haftada 2 gün protein ağırlıkli yapmaya çalışacağım inşallah su anda annemdeyim eğer çok ısrar ederse yemem için 1400 kalori maksimum sinirim insallah

Hadi bakalım haftaya 60 küsür görmek istiyorum kendimi ona göre kendim sporuna ve sağlıklı beslenmene devam et :KK19:

Bugün 62.2 geldim ama moralim bozuk değil geçen haftada öyle oldu birden gitti kilom sanırım spordan ötürü ödem oldu :KK51:

62.1 geldim bugün çok hafif şeyler yiyeceğim annemde olduğum için fazla kaçırdım ama artik dur demenin vakti cuma günü çok az yeme günüm hadi hayırlı olsun inşallah ve 18.00 kilit vuracağım ağzıma

61,6 geldim. :KK73: dün 1441 kalori aldım ama 17.00 den sonra bi şey yemedim sütüm azalmadi ama halsiz düştüm en iyisi 18.00 de yemek en son annemler de oldugumdan arada geç saat olabilir.. istediğimi de yedim makarna sonra kestane şekeri ama kaloriyi aşmadım tabisi:KK72:

61.2 geldim bugün fazla çıkıcam diye ödüm koptu kendimi şiş hissediyorum çünkü ve wc ye fazla cikamiyorum en iyisi kayısıya yukleniyim :KK48:

Ay yarin 60 küsur görebilirmiyim acaba :KK51:

60.8 olmuşum çok sevindim Bugün biraz daha fazla yiyeceğim bakalım verebilecekmiyim yinede :KK73:

50 li li sayılara az kaldı hadi bakalım inşallah bu hafta 1 buçuk kilo verebilsem nefsime hakim olup super olurdu 59.4 bunu bu hafta.bitince yazabilsem hedefim bu olsun hatta :KK73:

İlk bebeğimi.düşük yaptım ardından 1 ay sonra 2. Bebegime gebe kaldım ilk gebeligim.den 5 kilo almıştım.55 ile hamile kalmıştım ikincisini ise 60 .. 55 kilo iken de kıyafetlerime giriyorum fakat 52 şahane ardından en sevdigim rakam 48 düşün lotus 5 dk zevk için değmez gereksiz şeyler yeme sağlıklı şeyler ye hem 55 kilo olayım kendime ödülüm var iskender ve künefe :KK72:

Unutma lotus

Hedef haftaya 59.4 olmak :KK55:

Back