Kaç kilo verdin ayıptır sorması?
Kaç kilo verdin ayıptır sorması?
arkadaşımın doktor tavsiyesi ile uyguladığı diyetini sizinle de paylaşmak istedim.
doyurucu ve kolay bi diyet... ben çalıştığım için bir kaç değişiklik yaptım...
kendisi 3 ayda 10 kilo verdi umarım bende verebilirim
KAHVALTI 08:00
2 BARDAK SU
İki dilim kepek ekmeği
Domates, Salatalık
(Ben sandwich yapıp yanıma alıyorum ya da tost)
Çay ya da kahve
ARA 10:00
2 BARDAK SU
2 Kayısı ya da 2 Ceviz
Kayısılı Form Çay Bitki Çayı (Bende tuvalete çıkma sorunu var çayı ben ekledim isterseniz içmeyebilirsiniz.)
ÖĞLEN 13:00
2 BARDAK SU
6 Yemek kaşığı sebze yemeği ya da 3 köfte ya da ızgara tavuk
Salata veya yoğurt
(İşyerinde ne yemek çıkarsa 1 porsiyon yiyorum ve 1 kase çorba içiyorum)
ARA 15:00
2 BARDAK SU
Mevsim Meyvesi
AKŞAM 17:00
1 Adet Grissini
1 Bardak Ayran (mümkünse diyet ben diyet ayran bulamadığım için tekli ayran içiyorum)
GECE 19:00-21:00 ARASI
Light Süt
3 Kaşık Nesfit
(Havalar ısındığı için akşam yemeğini meyveye ya da tavuklu salataya çevirdim. Böylece canım diyet yapmaktan sıkılmıyor.)
Hadi bakalım :)
Bende de tuvalet sorunu var umarım basarılı olurummmmm ramazandan sonra baslıycam niyetliyim çunku.
ben henüz istediğim kiloya ulaşamasamda 44 beden kıyafetlerden 40 bedene düştüm bu bile benim için sevindirici... şu an ramazan dolayısıyla bende çok dikkat edemiyorum yediklerime ama elimden geldiğince diyete devam... vücudum acayip pörsüdü yalnız(
ben henüz istediğim kiloya ulaşamasamda 44 beden kıyafetlerden 40 bedene düştüm bu bile benim için sevindirici... şu an ramazan dolayısıyla bende çok dikkat edemiyorum yediklerime ama elimden geldiğince diyete devam... vücudum acayip pörsüdü yalnız(
offf yaa bunları bir yapabilsem zaten :)
irade işi bu kesinlikle o da bende yok
her beden, genellikle 5 kilo falandır. demek ki 10 kilo vermişsin zaten :)
vücut pörsümesi konusunda da bir kiloluk dambıllarla her gün 5 dakika falan kollarını çalıştırıp çeşitli egzersiz hareketleri yapsan vücudun toparlanır.
(dambılı kol pörsümesi çok iğrenç oluyor diye tavsiye ettim. kollarında bir sorun yoksa yapmayabilirsin de)
ayrıca ben de başlayacağım bu diyete. hazır yarın pazartesiyken daha iyi zamanlama bulamam herhalde
Bende de tuvalet sorunu var umarım basarılı olurummmmm ramazandan sonra baslıycam niyetliyim çunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?