3 Ayda 10 Kilo Verdiren Diyet Listem

ycam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
193
2
96
38
İstanbul
arkadaşımın doktor tavsiyesi ile uyguladığı diyetini sizinle de paylaşmak istedim.
doyurucu ve kolay bi diyet... ben çalıştığım için bir kaç değişiklik yaptım...
kendisi 3 ayda 10 kilo verdi umarım bende verebilirim

KAHVALTI 08:00

2 BARDAK SU

İki dilim kepek ekmeği
Domates, Salatalık
(Ben sandwich yapıp yanıma alıyorum ya da tost)
Çay ya da kahve

ARA 10:00

2 BARDAK SU

2 Kayısı ya da 2 Ceviz
Kayısılı Form Çay Bitki Çayı (Bende tuvalete çıkma sorunu var çayı ben ekledim isterseniz içmeyebilirsiniz.)

ÖĞLEN 13:00

2 BARDAK SU

6 Yemek kaşığı sebze yemeği ya da 3 köfte ya da ızgara tavuk
Salata veya yoğurt
(İşyerinde ne yemek çıkarsa 1 porsiyon yiyorum ve 1 kase çorba içiyorum)

ARA 15:00

2 BARDAK SU

Mevsim Meyvesi

AKŞAM 17:00

1 Adet Grissini
1 Bardak Ayran (mümkünse diyet ben diyet ayran bulamadığım için tekli ayran içiyorum)

GECE 19:00-21:00 ARASI

Light Süt
3 Kaşık Nesfit
(Havalar ısındığı için akşam yemeğini meyveye ya da tavuklu salataya çevirdim. Böylece canım diyet yapmaktan sıkılmıyor.)

Hadi bakalım :)

Son düzenleme:
diyete başlarken tartılmamıştım 70 ya da üzeridir tahminim ve dün tartıldığımda tartı 67 yi gösterdi :64: kilo veriyorum yaşasın :64:

canım ben spora gittiğim için spor hocam akşam yemeği biraz zayıf kalmış dedi ben akşam yemeğini 6 kaşık sebze ya da 3 köfte ya da tavuk yiyerek dengeliyorum. bazen mısır gevreği yiyorum bazen de meyve yiyorum açlık durumuma bağlı

ewet bu diyetin aynısını bende yaptım.zaten diyetisyenler herkese aynı listeyi veriyor.ben 3 kilo verdim 2 haftada.zayıfladığımı görüncede saldım herşeyi yine:(( ben sadece 5,6 kilo vermek istiyordum.yarıya geldim.herkesin sen çok zayıfladın lafına kanıp bıraktım yaa..:50:

aslında güzel bir diyet hiç aç kalmıyorsun.hemde öyle yağsız tuzsuz saçma sapan şeyler yemiyorsun...bende 8 kaşık sebze yemeği vardı..ben o kadar bile yiyemiyordum.8 kaşık tam koca bir tabak yapıyor..yanında birde yoğurdu salatası ekmeği çorbası derken tıka basa doyuyorsun..herkese tavsiye ederim..:34:

veee eteklerim bol gelmeye başladı altına tayt giyiniyorum en son 70-67= 3 kilo vermiştim. tekrar tartılıp size yazacağım kızlar.

bir de burda bir arkadaşın listesini uyguladım kilo verme durduğunda uygulayın diyordu o da çok iyi geliyor...

düğüne kadar zayıf, selülitsiz ve çatlaksız olmak için ölümüne devam :66:

yalnız umarım bıkıpta verdiğim kiloları geri almam :60:

rejime devam ediyorum ama karnımı çok şiş hissediyorum, artık sıkılmaya başladım sanırım bugün yediklerim:

KAHVALTI:
yarım simit
limonlu ıhlamur

ÖĞLEN:
salata
1kase çorba
3-4 adet minik köfte

ARA
1 dilim karpuz

AKŞAM
ton balıklı salata yiyeceğim

Kaç kilo verdin ayıptır sorması? :68:

ve sonunda dün tartılabildim 74-64= 10 kilo :)) iyi gidiyorum.. diyete devam istediğim 58 kilo olmak.

tartı umarım doğrudur çünkü bi 10 gün önce arkadaşımın evinde tartıldım 70 kilo çıktım. hayal kırıklığı yaşamıştım.

arkadaşımın doktor tavsiyesi ile uyguladığı diyetini sizinle de paylaşmak istedim.
doyurucu ve kolay bi diyet... ben çalıştığım için bir kaç değişiklik yaptım...
kendisi 3 ayda 10 kilo verdi umarım bende verebilirim

KAHVALTI 08:00

2 BARDAK SU

İki dilim kepek ekmeği
Domates, Salatalık
(Ben sandwich yapıp yanıma alıyorum ya da tost)
Çay ya da kahve

ARA 10:00

2 BARDAK SU

2 Kayısı ya da 2 Ceviz
Kayısılı Form Çay Bitki Çayı (Bende tuvalete çıkma sorunu var çayı ben ekledim isterseniz içmeyebilirsiniz.)

ÖĞLEN 13:00

2 BARDAK SU

6 Yemek kaşığı sebze yemeği ya da 3 köfte ya da ızgara tavuk
Salata veya yoğurt
(İşyerinde ne yemek çıkarsa 1 porsiyon yiyorum ve 1 kase çorba içiyorum)

ARA 15:00

2 BARDAK SU

Mevsim Meyvesi

AKŞAM 17:00

1 Adet Grissini
1 Bardak Ayran (mümkünse diyet ben diyet ayran bulamadığım için tekli ayran içiyorum)

GECE 19:00-21:00 ARASI

Light Süt
3 Kaşık Nesfit
(Havalar ısındığı için akşam yemeğini meyveye ya da tavuklu salataya çevirdim. Böylece canım diyet yapmaktan sıkılmıyor.)

Hadi bakalım :)

Bende de tuvalet sorunu var umarım basarılı olurummmmm ramazandan sonra baslıycam niyetliyim çunku.

Bende de tuvalet sorunu var umarım basarılı olurummmmm ramazandan sonra baslıycam niyetliyim çunku.

ben henüz istediğim kiloya ulaşamasamda 44 beden kıyafetlerden 40 bedene düştüm bu bile benim için sevindirici... şu an ramazan dolayısıyla bende çok dikkat edemiyorum yediklerime ama elimden geldiğince diyete devam... vücudum acayip pörsüdü yalnız :((

ben henüz istediğim kiloya ulaşamasamda 44 beden kıyafetlerden 40 bedene düştüm bu bile benim için sevindirici... şu an ramazan dolayısıyla bende çok dikkat edemiyorum yediklerime ama elimden geldiğince diyete devam... vücudum acayip pörsüdü yalnız :((

her beden, genellikle 5 kilo falandır. demek ki 10 kilo vermişsin zaten :)

vücut pörsümesi konusunda da bir kiloluk dambıllarla her gün 5 dakika falan kollarını çalıştırıp çeşitli egzersiz hareketleri yapsan vücudun toparlanır.

(dambılı kol pörsümesi çok iğrenç oluyor diye tavsiye ettim. kollarında bir sorun yoksa yapmayabilirsin de)

ayrıca ben de başlayacağım bu diyete. hazır yarın pazartesiyken daha iyi zamanlama bulamam herhalde :D

vücut pörsümesi konusunda da bir kiloluk dambıllarla her gün 5 dakika falan kollarını çalıştırıp çeşitli egzersiz hareketleri yapsan vücudun toparlanır.

(dambılı kol pörsümesi çok iğrenç oluyor diye tavsiye ettim. kollarında bir sorun yoksa yapmayabilirsin de)

ayrıca ben de başlayacağım bu diyete. hazır yarın pazartesiyken daha iyi zamanlama bulamam herhalde :D

edit: sanırım forumda ben mesajımı yollarken bir sıkıntı oldu, iki kere yollanmış. silemiyorum da galiba. napsam bilemedim. konudan sorumlu mod siler sanırsam ^^

Son düzenleme:
Kod:
offf yaa bunları bir yapabilsem zaten :)
irade işi bu kesinlikle o da bende yok :(

iradeniz zayıfsa diyete başlarken isim vermek yasak mı bilmiyorum elma krom gibi takviyeler kullanabilirsiniz. bu takviyeler tatlıya olan iştahınızı azaltacak sizi tok tutucak aynı zamanda yağ yakmanıza yardımcı olucak. ben maliyetli olduğu için bir kutu kullanabildim. uyguladığım diyet çok kolay bir diyet kesinlikle aç kalmıyorum ben. mesela bugün sabah kahvaltısında yarım simit, krem peynirle 1 bardak açık çay içtim. akşamları 7 den sonra hiç birşey yememeye çalışın. regl dönemlerinde kendinizi bu kadar sıkmak zorunda değilsiniz. arada fazla kaçırmamak şartıyla kaçamaklar yapabilirsiniz. ben mesela tatlıyı çok seviyorum o yüzden kocaman ama gerçekten kocaman pastalar yediğimi biliyorum :50: insanız sonuç olarak dayabildiğimiz kadar dayanacağız. kendinize bedeninizden küçük kıyafetler alarak motivasyonunuzu sağlayabilirsiniz. bende zayıf olmak istiyorummmm :64:

24 yaşındayım, yaşım daha küçük olduğu için öyle çirkin pörsümelerim olmasa bile sütyenin içine sokuşturduğum pörsümüş gögüslerim ve sarkık bir göbeciğim oldu. x krem aldım bugün kullanmaya başladım, güya beni sıkılaştıracak :50: ben gelin olacağım o yüzden elimden geldiği kadar çabalıyorum zayıflamak için. xlarge kadar çıkmıştı kıyafetlerim çok şükür medium giyebiliyorum, ben nasıl kendimi bu hale getirmişim şaşırıyorum. kendime resmen eziyet etmişim. kışın demek ki bi 75 kiloya kadar çıkmışım ben.

Diyette yaşadığınız tuvalet sorunu için tavsiyelerim:

1- Salatanıza 1 kaşık saf zeytinyağı ve keten tohumu kullanmanız.

2- Kayısılı form çay (kesinlikle bir mucize)

3- Kuru kayısı (1-2 adet özellikle aç karnına tavsiye ediliyor.)

3- Nestleydi sanırım tahıllı olanından 2 kaşık light sütle beraber günde 1 öğün olarak tüketebilirsiniz.

4- Öğünlerde yoğurt sindiriminizi kolaylaştırır. Probiyotiklerde olur.

İnanın tuvaletten çıkamayacaksınız :61:

Back
X