Bende bu aralar yapamıyorum diyet ramazandan dolayı niyetliyim çünkü.. ama bu ramazan ayı iyi geldi bana kilo verdim eskisi gibi yemek yiyemiyorum midem küçüldü sanırım 1 kase çorbayla doyuyorum. sahurda da karpuz yiyorum özellikle hem şekerli hemde bol sulu olduğundan.. bir de her gece yatmadan önce muhakkak KAYISILI FORM ÇAYI içiyorum muhtemelen kilo vermeme yardımcı olan da o..
benmde vardı tuvalet problemim ama bu çayla yendim çok rahatım kullanmaya başladığımdan beri.. birde kabızlık için gittiğim doktor bana ilaç vermek yerine bir öneride bulundu paylaşmak istiyorum sizinle
4 övün 3'er tane kuru kayısı ye ve üzerine 2 bardak su iç..yemeklerden önce ya da sonra farketmez. fakat yemekten önce yaparsanız haliyle az yemek yersiniz ve kilo verirsiniz:):) sindirim sorunu çekenlere bire bir kesinlikle yapın.:)
benimde düğünüme 1 ay kaldı ama gücüm tükendi artık ya kızlar bana gaz verir misiniz :)) baklavalar, profiteroller, iskenderler gözümün önünde uçuyor artık uçsa gene iyi yiyorum :) 1 ay kala verdiğim tüm kiloyu geri alacağım galiba