3.aşılamam önemlii bilenler yardım lütfenn :)

ksk191235

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2024
180
39
31
Kızlar selam,

2 yıldır bebiş için uğraşıyoruz hiç gebelik oluşmadı bu süreçte. Sebepsiz infertilite tanısı koyuldu bir sorunumuz yok. 3 kere femara+ovitrelle, 2 kere klomen+ovitrelle:aşılama, son olarakta bu 3.aşılamam gonal f 900+ovitrelle:aşılama şeklindedir.
24 kasım 00:00 ovitrelle vuruldum
26 kasım 11:50 aşılaman yapıldı.

Yumurta 20,5 mm sol
Rahim duvar kalınlığı 10 m
Eşimin sperm yıkama sonucu sayı 17milyon500bin/hareket 98
bu değerle aşılaman yapıldı.

Şimdi sorum şudur daha önceden 5 kez ovitrelle vurulan biri olarak, hep takip ettim testlerle 7.8. Günlerde bile negatif olurdu iğne etkisi çoktan geçmiş olurdu.
Bu sefer takip etmedim sadece bugün 1saat kadar önce normal kaset test yaptım ve görsele ekliyorum.
Sizce iğne etkisimidir?

Bu arada test yapmıcaktım bu ay öyle söz vermiştim kendime fakaat aşılamanın 5.gününde başlayan ve hala şiddetli bi şekilde devam eden göğüs hassasiyetim var bırakın dokunmayı kıyafet bile giydirmiyor nerdeyse acıdan. Kasıklarımda bir doluluk hissi. Ve dudağımda uçuk arkasından bi kaç günlük nezlem oldu 1 hafta içerisinde :)

Bilem başına gelen varsa çok faydası dokunur teşekkür ederim şimdiden

Eklentiler

• image.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 40
İğne etkisi olabilir canım eğer gebelikse yarın zaten daha koyulaşır bende 26 kadımda çatlatma iğnesi olup denedik bugün 8.gün hiç belirtim yok benimde demekki tutmadı diyorum ama adet zamanlarında hep göğüs ağrım olurdu yumurtlamayla birlikte şimdi o da yok beklemedeyim anca pazartesi yaa Salı durumum netleşir ki bence seninde öyle 26 kasımda olmuş aşılaman genelde 14.güne kadar bekleyin deniyor

Yaa bu zamanaa kadar hiç bi ovitrelle bugüne kadar iğne etkisi devam etmedi bendee hep takip ettimm çünkü ondan bi ümitlendimmmm şuann

Bu aradaa fotoda daha az görünüyor canlıda daha net ama ışıktan çekilmiyorr tam net hali ilk defa çift çizgi gördüm 2senedir valla iğne etkisini yakalayım diye bile yakalayamıyodum hiç

Ovitrelle şuan benim iğne günüyle beraber 11. Ertesi gündn başlarsam saymaya 10.günü

Bence iki gün sonra tekrar yapın iğne etkisi de olabilir hamilelik te inşallah hamileliktendir ben de bugün oldum aşılamamı

Benim de 7. Günü gidiyor hep iğne etkisi 11. Gün oluyor neredeyse kalsa bile maksimum 3 5 beta kalmıştır . Çok ümit vermemek ile birlikte sanki iğne etkisi değil gibi ya :)

Benim de 7. Günü gidiyor hep iğne etkisi 11. Gün oluyor neredeyse kalsa bile maksimum 3 5 beta kalmıştır . Çok ümit vermemek ile birlikte sanki iğne etkisi değil gibi ya :)
Yaaa ağzın bal yesinn inşallaahhh okadar heyecanlandım ümitlendimki anlatamammm umarım yıkılmam

bende 25 kasımda aşılama oldum ve hiç bir belirtim yok olmadı sadece bugün bel ağrısı başladı adete yakın genelde belim ağrır o yüzden belirti gibi gelmiyor bana, ikinci aşılamam ilkinde çok ağrılarım oldu sonuç negatifti şu an da hiç bişey hissetmiyorum, tuttuğuna dair bi umudum yok

Benimde belirti yol diye umudum yok biraz saçma ama yani adet zamanları belirtisi de yok bende

Nasıl durumlar kızlar sizde?
Bugün sabah kaset test ve erken gebelik testi yaptım silik çıktı erken gebelik çok silikti kasete göre bugün iğnenin 10.günü belirtim yok hala ama iki gündür çok kötü gribim baş ağrısı halsizlik biraz öksürük var bugün böyle elim ayağım tutmuyor gibi

Ayy hadi inşallahh kan ne zamaan vercektinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…