Benden bunları istemiyor ve bir o kadar da resimlerde bunlara bakıyor bu da.beni sinir ediyor üstelik iyi ki de benden istemiyor çünkü strapon ve pissing denen şeye de aşırı ilgisi var bunlar iğrenç bence
Ben mani döneminde evlilik kararı aldım evet doğru ama ben bu durumu evlendikten çok kısa bir süre sonra öğrendim telefondaki gördüklerimi takip edip araştırdım ve zamanla da boyut değiştirdiHasta yakini olarak tecrubem bana diyor ki bu hikayede konu sahibinin farkli gördüğü durumlar var.
(Buradaki paragraf cok tutarsiz olmus kaldirdim)
Anlattıklarının hepsinin dogru oldugunu varsayarak yaziyorum, sahibe peşinde kosan sapkin egilimleri, fetisleri olan bir adam internetten tanistigi kadinla zaten bu fetislerini tatmin etmek icin tanismistir, yani konu sahibi muhtemelen bir atak halindeyken bu sapkinliklari normal saydi, belki hosuna da gitti, tanıştı, evlendi ama simdi baska bir atak yasiyor ve esinden rahatsizlik duyuyor olabilir.
Konunun geneline bakacak olursam evet insan rahatsizlik duydugu birinden ne olursa olsun bosanmali, bu konuda konu sahibiyle hem fikirim ama onun dışında konu bana hic gecmedi.
Psikolog uyelerimiz vardi, onlar tabiki daha dogru degerlendirecektir.
Allahımmmm sen çok farklısınnn çok komiksin (!)Doğum gününüz kutlu olsun
Ayak fetişizminde ne gibi belirtiler oluyor. Eşinizde nasıl anladınız
Finansal köle ne ki?Şöyle diym sosyal medya hesabında bir gönderi beğenmişti kadın erkeğe tasma takıp gezdirmiş eşim de finansal köle denilen durum mevcut birkaç kişiye para yollamış evden gittiğimde geri dönünce bütün yazışmaları okumuştum
Strapon derken?Benden bunları istemiyor ve bir o kadar da resimlerde bunlara bakıyor bu da.beni sinir ediyor üstelik iyi ki de benden istemiyor çünkü strapon ve pissing denen şeye de aşırı ilgisi var bunlar iğrenç bence
Takma çük.Strapon derken?
Aradığım yorumKoca değil Christian grey
Finansal köle ne ki?
Şoktan şoka sürüklendin zaar...Strapon derken?
Beyaz eşya köpüklerine sulanıyor sandım adam straformuş o meğerTakma çük.
(Yalnız benim de bu soruyu hasretle bekler gibi atlamam)
Kırmızı mıydı ben karanlık yazdım aklımda öyle kalmışAradığım yorumaklıma ilk gelen kişi…
Yalnız açtıkça açıyor konu sahibi birazdan kırmızı oda var vs diyecek ürperdim