3.5 yıllık evliyim bir hastalık yüzüne bitirmek üzereyim tavsiyelerinizi paylaşır mısınız

Benden bunları istemiyor ve bir o kadar da resimlerde bunlara bakıyor bu da.beni sinir ediyor üstelik iyi ki de benden istemiyor çünkü strapon ve pissing denen şeye de aşırı ilgisi var bunlar iğrenç bence

Yok ebesinin hamağı.
Her sayfada yeni bi skili açılıyor adamın; ayak, şişman kadın, röntgencilik, bdsm, finansal kölelik ve diğerleri... Fetişlerden aranjmana döndü adam 3 sayfada. Eşiniz yarına filan helak olur, öyle bir karışım.

Eşiniz tedavi ile bile bırakamaz. Ayak fetisi devamında bi cok fanzezi getirir. Sonu olmaz . Kafasında doludur hepsı. Yasamayan arkadaslar yıne gevezelık yapmıs. Ya tedavı olmaya gonullu olsun ya da ayrılın.

Hasta yakini olarak tecrubem bana diyor ki bu hikayede konu sahibinin farkli gördüğü durumlar var.

(Buradaki paragraf cok tutarsiz olmus kaldirdim)

Anlattıklarının hepsinin dogru oldugunu varsayarak yaziyorum, sahibe peşinde kosan sapkin egilimleri, fetisleri olan bir adam internetten tanistigi kadinla zaten bu fetislerini tatmin etmek icin tanismistir, yani konu sahibi muhtemelen bir atak halindeyken bu sapkinliklari normal saydi, belki hosuna da gitti, tanıştı, evlendi ama simdi baska bir atak yasiyor ve esinden rahatsizlik duyuyor olabilir.

Konunun geneline bakacak olursam evet insan rahatsizlik duydugu birinden ne olursa olsun bosanmali, bu konuda konu sahibiyle hem fikirim ama onun dışında konu bana hic gecmedi.

Psikolog uyelerimiz vardi, onlar tabiki daha dogru degerlendirecektir.

Ben mani döneminde evlilik kararı aldım evet doğru ama ben bu durumu evlendikten çok kısa bir süre sonra öğrendim telefondaki gördüklerimi takip edip araştırdım ve zamanla da boyut değiştirdi

Ayak fetişizminde ne gibi belirtiler oluyor. Eşinizde nasıl anladınız

Benim kuzenimin sevgilisinde vardi bu ayakçilik durumu. Sandalet vs giymis ciplak ayak gorunce bakip duruyormuş istemsiz. Bir gun kuzenim, kuzenimin kiz arkadasi ve bu ayakçı sevgilisi buluşumuşlar ve dedi ki caktirmamaya calisarak masa altindan ayaklarimiza bakiyordu ki acayip iğrendim o gun dedi ayrilmislardi zaten o gun son noktasi.
Yani illa anlaşilir kendini cok gizleyemiyorsa bu tür şeylerden.
Bence iğrenc ciplak ayagi cinsel organ gibi goruyor resmen boyle biriyle nasil olunur bilemedim.

Finansal köle ne ki?

Aradığım yorum aklıma ilk gelen kişi…
Yalnız açtıkça açıyor konu sahibi birazdan kırmızı oda var vs diyecek ürperdim
Kırmızı mıydı ben karanlık yazdım aklımda öyle kalmış

Reactions: sdg
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…