3.5 yıllık evliyim bir hastalık yüzüne bitirmek üzereyim tavsiyelerinizi paylaşır mısınız

Dalga geçecek bir şey yok ortada psikolojik olarak iyi değilim yaşadığım şeyler çok ağır psikolojik olarak dejavu ve bayılmalar yaşıyorum olayı düşünmekten son 2 senedir artık vücut kaldıramıyor evet konuyu çok dağınık ve alakasız yazmışım farkındayım ama yalan söylemiyorum gerçekten iyi değilim ailem le de konuşup gorusmuyorum 3.5 senedir tek başıma bu kadar şeye göğüs germeye çalışıyorum akraba arkadaş vs de yok bir basimayım inanın. Yanlış anlamayın kendimi acındırmıyorum gerçek bunlar.Yargilamadan.once bilin diye yazdım

Gönülden inandım ben de. Hatta yeni yorumlarında facesitting de çıkmasa bari, ona can dayanmaz diye de bekliyorum.
Bakın konuyu dağınık ve eksik yazdigimin farkındayım o konuda özür diliyorum hepinizden ama belirttiğim gibi psikolojik olarak iyi değilim ve bunalım anında siteye kayıt olup konu açtım çünkü çok çaresizim

Netten tanisip gormeden mi kactiniz? Konu cok ilginc ya hayirlisi bakalim.
İnternette tanıştık 1 ay kadar yazıştık sonra kaçtım. Gün alıp nikah yaptık. Nikahtan önce telefonunda birşeyler gördüm o zamanlar yeni tanıştığımız için e postami birine vermiştim vs dedi. Tamam dedim konuyu kapattım. 7 ay geçti. Bir gün içime bir kurt düştü. E postadan geçmişe baktım. Gördüklerime inanamadim. Araştırdım ayak fetişizmi çıktı. Okuduklarimi gördüklerimle birleştirdim ve neredeyse hepsi onda da var. Ve az önce de tartışma yaşadık yüzüm asık diye. Bipolar dan dolayı ruh halim gün içinde sürekli bağlı değişiyor bana ne dese iyi. Sen yüz asarsan bende sözümü tutmam yine bakarım. Şuan o kadar üzgünüm ki. Bir insan karısına bunu nasıl der.

Kimden kactiniz?

Ablacım tam ilerleme kaydettik diyoruz hoop ayak fetişizmine dönüyorsun ya. Konu ayak mı elli tane şey saydın şurda ya

Yüzü asık olan herkes de hastalıklarına bahane bulmuş bugün forumda. 1 ay tanıdığınız yüzünü bile karşılıklı görmeden kaçarak evlendiğiniz adam yine iyi çıkmış, nasıl bir deli cesareti bu anlamış değilim

Güldük eğlendik ama internetten tanıştığınız biriyle 1 ay içinde hemde kaçarak evlenmeye kalkacak kadar ne yaşadınız gerçekten merak ettim. Bildiğim kadarıyla bipolarda saçma ve riskli kararlar alma durumu da var ama bilemedim. Şu devirde böyle bişeye kalkışmak için beyinsiz falan olmak lazım Bunun dışında başka bir sebebi varsa bilmek isterim. Yaşadıklarınızın hayal ürünü olma ihtimali de var gibi duruyor. Zira fetiş denilen şeye lafım yok tacize donmedikce olabilir herkesin bir fetişi ama bu kadar fetiş konusu tek bir insanda bu kadar toplanamaz diye düşünüyorum. Saydıklarınız çok uç noktada seyler. Bir de bildiğim kadarıyla ayak fetisi olanlar ayakları çirkin olan bir kadınla asla birlikte olamiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…