3.5 yıllık evliyim bir hastalık yüzüne bitirmek üzereyim tavsiyelerinizi paylaşır mısınız

Sizin ayaklariniza bir şey yapınca mideniz mi bulaniyor ?

Finansal köleyi okudum ekşide, seks ilişkisi yokmuş, adamın ağzına zçma karşılığı her türlü finansal ihtiyaç kredisi hatta evini temizletip bal dök yala yaptıran varmış çünkü köle hdhdh şeytan bi yokladı yalan söylemiycim nxnxj

Şu an beni de yokladı daha neler duycaz

konu sahibi .canim kac yasindasin oncelikle bunu merak ettim cocuktan hic bahsetmedin ama bence cocukta yaptin gjbi umarim olmamistir.madem hastasin hasta oldugununda baya farkindasin senin hayatinj zorlastiran kotulestiren biriyle neden hala birliktesin.ya birsey diyeyimmi kocani fazla irdeliyorsun deşiyorsun fantezilerini ya da zincirleme kuruyorsun.erkeklerin fantezileri olur kadinlarinda olur belli etmeselerde.ama sen arastirmalar yapa yapa o da var bu da var takip edeyim bakislarini izleyeyim diye diye kendince tespit yapip bunuda onaylamissin gibi. bu soylediklerimi anliyosundur umarim.ha sen hep kocandan sikayet edecek biri olacalksan boşan cunku adam degismez

Valla kimin ayağını çekici bulduğuna göre değişen bir yorum yaparım yani istemem kadınların ayağını dikiz eden eşi.Ayak yani ne var bundayi bilmem Ayakla başlar nerde biter bu konu.Can sıkıcı durum.Ustelik sizin rahatsızlık sakin stabil insan sakin hayat ister.Konu komik gelmedi bana can sıkıcı en basit tabirle. Şahsen anlayışlı olmam bu hastalık değil yada bağımlılık bu başka birşey benim fikrim bu başkalarına bakıyor cümlesi final bence dahası yok yani sizi haklı buluyorum

Ağzına kaka yapmaya çalıştı sandım gerçek anlamda. İnanmayan Dubai porta potty diye aratsın sgsgsjskslşs (midesine güvenen)
Eldeki imkanlarla tum tuşlara basmış adam napsin. Konu sahibi birazdan karanlık odası da var diyecek diye bekliyorum merakla zira bi o kaldı
Kömürlüğü varmış kömür yığmışlar alansız kalmış

Bacım search ettirme bana, google görsellerim hep çük neyim dolacak. Öyle hatırlıyorum. Aratmam ben, hiç göresim yok takmasını canlısını filan şimdi.
Bende googlelamak istemiyorum iste :) aman neyse hayal gucum tiksindi bi tik.

Aa çoğumuzun kocası değil mi bu bayıla bayıla para harcıyorlar bize, ihtiyaç kredisi ve ev temizliği de tamam, duyduğuma göre bir yerden sonra seks de bitiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…