3.5 yıllık evliyim bir hastalık yüzüne bitirmek üzereyim tavsiyelerinizi paylaşır mısınız

Bakıyor gerçekten. Resimlere videolara da bakıyor. Dışarıda külotlu çorap topuklu ayakkabı giyen bayanlar deri giyen bayanlar hepsine bakıyor çünkü fetiş nesnesi bu saydığım şeyler gibi bir sürü var ben hepsini araştırdım ve çoğu da eşimde var

Ayak fetişi normalse elalemin ayağına bakıp şey olması, onu geçtim video foto bakması ile meme videolarına bakmssı aynı kategoriye girmez mi? Ay bana tedavi edilmesi gerekiyormuş gibi geldi. Psikolog arkadaş varsa aydınlatsın.

Siz psikiyatristinize sordunuz mu? Normal mi dedi

Şöyle diym sosyal medya hesabında bir gönderi beğenmişti kadın erkeğe tasma takıp gezdirmiş eşim de finansal köle denilen durum mevcut birkaç kişiye para yollamış evden gittiğimde geri dönünce bütün yazışmaları okumuştum

Epey yaygın bir fantezi olmasına rağmen bu durum hoşunuza gitmiyor olabilir. Açıkçası bende öyle bir eş istemezdim. Ayrılmak istiyorsanız ayrılın, mutlu olmadığınız hiç bir şeye devam etmeyin.

Hanımefendi sizin sorununuz ayak, meme vs değil, kocanız dümdüz sizi aldatıyor. Ayağa sığınıyor beyfendi.

O zaman konuyu ayak fetişi diye değil, çeşitli fetişleri var ve bunları benimle değil başkasıyla yapmak istiyor yazın.

Ne yazık ki bire bir yaşadığınız olayların örgüsünü kurup açıklamaktan acizsiniz. Keşke doğru düzgün açıklasanız da herkes eğriyi doğruyu anlayıp ona göre yorum yapsa size yardımcı olmaya çalışsa.

Maalesef eşiniz sizi aldatmış başkalarına para yollayıp sahibelik yapmalarını istemek bu çünkü. Artık fanteziyi epey bir geçmiş sizin durumunuz.

Hanımefendi sizin sorununuz ayak, meme vs değil, kocanız dümdüz sizi aldatıyor. Ayağa sığınıyor beyfendi.
Gerçekten ayak fetişizmi var ama çünkü baktığı şeyler hep o tür şeyler bunu abisi de söyledi bana üstü kapalı onlara kadar yansıdı olay

konuyu ayak fetişi diye açtınız
yok sokakta gördüğünün peşinden gidiyor
yok kilolu kadınlar
yok sahibe
yok finansal köle--kadının erkeğe tasma takıp gezdirmesi finansal kölelik değildir

kafanız mı güzel diyecem de zaten bipolarım demişsiniz....

şimdi bakın bu dediklerinizin hepsi başka başka şeyler.

ve eğer gerçekten bu adamda full+ full paket bunların hepsi varsa derdinize neydi de kaçarak evlendiniz?
para gönderdiğini görmeseniz bile sokaktaki kadına baktığını görmemeniz nasıl mümkün olabilir evlenmeden önce? bu kadar dürtüsel, hastalık derecesinde bir adamı nasıl 1-2 kere çıktığınızda fark edemediniz. ne yaptınız ıssız adada mı buluştunuz hep?
internetten mi tanıştınız? görüşmeden direkt kaçtınız mı?

ya bu dedikleriniz gerçek değil
ya siz cidden aşırı hastasınız. bunlar gerçekse, kime daha neyi soruyorsunuz? 3.5 yıldır nasıl evli kalabilirsiniz?

Peki size bir fikir soruym bu olay dışında büyük sorunlarımız yok beni düşündüren de bu ama bu da kabul etmesi zor bir durum gerçekten çok zor bir karar doktoruma sordum o da karar sizin ama bana göre sağlıklı bir evlilik değil eğer tedavi olursa düzelebilir diyor eşim de bu olay için hastaneye gidecek biri değil

Ben internetten tanıştım görmeden evlendim bu durumu görmüş olsam zaten evlilik kararı almazdım.

Fetişizm bi fantezi değildir yav, fetiş demek öyle ayak seviyorum gel ayağını öpeyim demek değil ki. Fetişizmde fetiş nesnesi olmadan cinsel ilişki başlamıyor başlasa da bitemiyor. Yani adam ayağa sürtünemeden boşalamıyor mesela. Ve evet tıbben bi sapkınlık bu, cinsel parafiliye giriyor. Fetiş çok halk ağzına düşmüş bi kelime olduğu için yanlış anlaşılmış bence. Ha adam böyle mi yoksa sadece seviyor mu o kısmı bilemem, teşhisli değildir herhalde konu sahibi?

Bence bipolar+okb biriyle evli olmak ayak fetisi olan biriyle evli olmaktan cok daha zor. Adamin sesi cikmiyorsa siz kendinize odaklanin.
İyi de bipolar benim seçimim değil yıllarca ailem tarafından dışlandım ve toplum da da hep dislaniyorum şuan bile burda tepki görüp dislaniyorum bende sağlıklı olmak isterdim benim için kolay bir durum değil 15 yıldır hasta bir birey olarak ilaçlarla yaşamaya çalışıyorum beyindeki denge kurma mekanizması sağlıklı çalışmıyor bunu ben ayarlayamiyorum benim suçum yada seçimim değil bu

yani sadece ayak için konuşayım
bende böyle bir fantezi fetiş durumları yok onu baştan söyleyeyim
şimdiye kadar hiç denk de gelmedim
ama hani ne kadar zararlı olabilir veya sapıklık mı oluyor bilmiyorum
mesela senden ayakla alakalı ne istiyor da yapamam diyorsun?
ojeli ayak, külotlu çorap vs seviyorsa bunları sen de yapabilirsin aslında. oje sürersin külotlu çorap giyersin vs
ama diğer yazdığın şeyler konuyu bambaşka yerlere taşıyor tabii başkalarına bakması kölelik vs bunlar normal değil

Evet bu sorunları yaşıyorum bir cinsel hayatımız yok neredeyse.

Ya adam düpedüz sapık başka kadınların ayaklarına bakıyormuş. Masum bir durum değil yani sonra sonra yazmışsınız ama yazmadığınız daha neler var kim bilir

Benden bunları istemiyor ve bir o kadar da resimlerde bunlara bakıyor bu da.beni sinir ediyor üstelik iyi ki de benden istemiyor çünkü strapon ve pissing denen şeye de aşırı ilgisi var bunlar iğrenç bence

Ben internetten tanıştım görmeden evlendim bu durumu görmüş olsam zaten evlilik kararı almazdım.
???
zaten tanılı hastasınız, terapi görüyorsunuz
ve görüşmeden, kaçarak, evlendiniz.

adam sapık çıkmış, şükredin bence.
uyuşturucu kafasıyla sizi kesebilirdi. böbreklerinizi rus mafyasına satabilirdi. olmayacak şey yok şu anda memlekette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…