- 30 Haziran 2013
- 21.093
- 16.461
Bu da sizin hastaliklarinizin derecesini arttırıyor. Sanki bu durumda ayrılma kararı verebilmek daha mantıklı. Sizin için süreç daha kolay olur.Benimle bir şey yapmıyor video ve resimlere bakıyor. Ben zaten bipolar hastasıyım diye yazdım benim psikolojik bir hastalığım var ve tedavi görüyorum zaten
O konuda haklısınız özür diliyorum sizlerden gerçekten psikolojik olarak çok kötüyüm çaresizlikten yapacağımı da naptigimi da bilemez haldeyimayak fetişi ilaveten ayaktan tahrik olan değil mi_? yanı meme gibi bişi ayak onlar için de. belki gizliden bişey fetişi bi dolu insan vardır aldatmak baska bişey.. ..ama sevmezsen sevmezsın ısteklerını kabul etmezsın tıksınırsın kendı bıleceğin iş. ve ikinize de zor olur hayat herkes kendı tarzında bırıyle evlenmeli. cinsellik evliliğin yarısı.
ha mesela konuna yazmamıssın cevaplara yaszmıssın . baskasına bakıyor diye.. o aldatmak işte.. senin konu aldı basını baska yone gıtti şimdi
Sapıklıkla ne alakası var ki benim ex nişanlım da öyleydi bi sapıklığını görmedim insanların haz aldığı şeyler olabilir yani çözemedim sizi ne rahatsız ettiMerhabalar ben 3.5 yıldır evliyim. Kaçarak evlendim. Ben bipolar hastasıyım. Eşim de ayak fetişizmi var. Evlendikten 7 ay sonra bu durumu öğrendim. Onunla bu konuyu çok konuştum tartışmalarımız da oldu hatta 3 kere ailemin yanına gittim. Bı çözüme ulaşamadım. Bipolar dan dolayı bu olay beni psikolojik olarak yıkıma uğrattı. Ve şuan öyle bir psikolojideyim ki eşimle dışarı çıkamaz duruma geldim. Her an ona şüpheyle yaklaşıyorum. Bu durumu kaldıramadım ve şuan tabiri caizse eşim gözümde bir sapık konumuna düştü. Ondan uzaklaştım. Bir o kadar da hala sevgim devam ediyor ama mutsuzum. Şuan telefon kullanmıyor ama içim yine rahat değil nereden bileyim belki yolda aklından geçiriyor diyorum kendi kendime. Ne önerirsiniz bana. Boşanıp boşanmamak arasında gidip geliyorum . Bu olay yüzüne okb hastalığı ortaya çıktı 2 senedir takıntılar la yaşıyorum ilaç desteği aldığım halde yine de psikolojik olarak kötü hissediyorum.
Siz adamın sorunlarını basit bir fanteziymiş gibi açıkladığınız için tepki aldınız ben de lafımı geri alıyorum o yüzden. Eşiniz sorunlu biri belli ki sırf sahibelik mevzusu için birilerine para yollaması alenen aldatma. Dışarda kadınlara dik dik bakması sizle yaşamak yerine fotoğraf videolara bakması vs derken hepsi büyük sorunlar bence. Sizin de psikolojik sorunlarınız armış zaten kendi sağlığınız için boşanmayı iyice düşünün derim.O konuda haklısınız özür diliyorum sizlerden gerçekten psikolojik olarak çok kötüyüm çaresizlikten yapacağımı da naptigimi da bilemez haldeyim
Finansal köle?? Cinsellik?? Para verince tatmin mi oluyor? Yemin ederim bir şey anlamadım. Akşam bunu eşime bir açayım belki dener.Şöyle diym sosyal medya hesabında bir gönderi beğenmişti kadın erkeğe tasma takıp gezdirmiş eşim de finansal köle denilen durum mevcut birkaç kişiye para yollamış evden gittiğimde geri dönünce bütün yazışmaları okumuştum
Gibi dizisini izliyor musun? Orada bununla ilgili süper bir bölüm vardı tavsiye ederimFinansal köle?? Cinsellik?? Para verince tatmin mi oluyor? Yemin ederim bir şey anlamadım. Akşam bunu eşime bir açayım belki dener.
Sizin ayağınızı seviyorsa sorun yok. Ama başkalarına sarkiyorsa boşan.Bu fantezi değil cinsel bir sapkınlık eğer evliliği daha önemli görüyorsa tedavi olup bundan kurtulabilir. Ben de bipolar hastasıyım hastalığım eve yuvaya zarar vermesin diye ilaç kullanıyorum doktora her gittiğimde sorunlarımı anlatıp eşime ve evlilik kurumuna zarar vermemek için terapiler alıp yardım istiyorum sizce karşımdaki insandan da bir fedakarlık beklemeye hakkım yok mu çok farklı yaklaşmışsınız olaya
Ayak fetişizmini hafife almayın. Eşine karşı olmayan bir fetişm sağlıklı değildir. Hangi resimlere, nelere baktığı detayına girmemiş. Nasıl resimlere bakıp ne fantezi yaptığını bilemeyiz.Çok fazla abartmışsınız, erkekler çeşitli çeşittir kimi karşı cinste ayağı sever kimi vücudun başka bir yerine ilgi duyar. Sizi aşırı rahatsız etmediği sürece bence boşanmak için bir sebep değil yinede siz bilirsiniz tâbi.
Anlatmıyor ya da anlatamıyor işte asıl sorun da bu bence. Bir şeyler dönüyor orda finansal köle kilolu kadınlar sevdası vs vs ama biz kendi çabamızla anlayıp yorumlamaya çalışıyoruz :)Ayak fetişizmini hafife almayın. Eşine karşı olmayan bir fetişm sağlıklı değildir. Hangi resimlere, nelere baktığı detayına girmemiş. Nasıl resimlere bakıp ne fantezi yaptığını bilemeyiz.
Açılıyor az daha bekleyelim geliyor gelmekte olanAnlatmıyor ya da anlatamıyor işte asıl sorun da bu bence. Bir şeyler dönüyor orda finansal köle kilolu kadınlar sevdası vs vs ama biz kendi çabamızla anlayıp yorumlamaya çalışıyoruz :)
Kime yollamış? Ne için yollamış?Şöyle diym sosyal medya hesabında bir gönderi beğenmişti kadın erkeğe tasma takıp gezdirmiş eşim de finansal köle denilen durum mevcut birkaç kişiye para yollamış evden gittiğimde geri dönünce bütün yazışmaları okumuştum
O zaman ayaklarını beğenmiyor. Doğru mu anladım?Evet bu sorunları yaşıyorum bir cinsel hayatımız yok neredeyse.
Bunu nasıl anladın? Ne yapıyor mesela çorap, ayak falan mı kokluyor, ayağını parmaklarını mi emmek istiyorMerhabalar ben 3.5 yıldır evliyim. Kaçarak evlendim. Ben bipolar hastasıyım. Eşim de ayak fetişizmi var. Evlendikten 7 ay sonra bu durumu öğrendim. Onunla bu konuyu çok konuştum tartışmalarımız da oldu hatta 3 kere ailemin yanına gittim. Bı çözüme ulaşamadım. Bipolar dan dolayı bu olay beni psikolojik olarak yıkıma uğrattı. Ve şuan öyle bir psikolojideyim ki eşimle dışarı çıkamaz duruma geldim. Her an ona şüpheyle yaklaşıyorum. Bu durumu kaldıramadım ve şuan tabiri caizse eşim gözümde bir sapık konumuna düştü. Ondan uzaklaştım. Bir o kadar da hala sevgim devam ediyor ama mutsuzum. Şuan telefon kullanmıyor ama içim yine rahat değil nereden bileyim belki yolda aklından geçiriyor diyorum kendi kendime. Ne önerirsiniz bana. Boşanıp boşanmamak arasında gidip geliyorum . Bu olay yüzüne okb hastalığı ortaya çıktı 2 senedir takıntılar la yaşıyorum ilaç desteği aldığım halde yine de psikolojik olarak kötü hissediyorum.
Bu mesajdan sonra konunun inandırıcılığı gitti.Benden bunları istemiyor ve bir o kadar da resimlerde bunlara bakıyor bu da.beni sinir ediyor üstelik iyi ki de benden istemiyor çünkü strapon ve pissing denen şeye de aşırı ilgisi var bunlar iğrenç bence
Doğum gününüz kutlu olsunBir yaşıma daha girdim.