- 28 Eylül 2024
- 596
- 1.140
- 30
Konudan bağımsız sizin kullanici ismi ve fotoğraf beni çok güldürüyorAyak fetisi diye okunmaya basladik adam Marki de Sade cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konudan bağımsız sizin kullanici ismi ve fotoğraf beni çok güldürüyorAyak fetisi diye okunmaya basladik adam Marki de Sade cikti
Ben yerim yani sıkıntı yokNereye kadar konuyu inşa etmeye devam edecek ve siz de yiyeceksiniz diye izliyorum
Sizin ayaklariniza bir şey yapınca mideniz mi bulaniyor ?Merhabalar ben 3.5 yıldır evliyim. Kaçarak evlendim. Ben bipolar hastasıyım. Eşim de ayak fetişizmi var. Evlendikten 7 ay sonra bu durumu öğrendim. Onunla bu konuyu çok konuştum tartışmalarımız da oldu hatta 3 kere ailemin yanına gittim. Bı çözüme ulaşamadım. Bipolar dan dolayı bu olay beni psikolojik olarak yıkıma uğrattı. Ve şuan öyle bir psikolojideyim ki eşimle dışarı çıkamaz duruma geldim. Her an ona şüpheyle yaklaşıyorum. Bu durumu kaldıramadım ve şuan tabiri caizse eşim gözümde bir sapık konumuna düştü. Ondan uzaklaştım. Bir o kadar da hala sevgim devam ediyor ama mutsuzum. Şuan telefon kullanmıyor ama içim yine rahat değil nereden bileyim belki yolda aklından geçiriyor diyorum kendi kendime. Ne önerirsiniz bana. Boşanıp boşanmamak arasında gidip geliyorum . Bu olay yüzüne okb hastalığı ortaya çıktı 2 senedir takıntılar la yaşıyorum ilaç desteği aldığım halde yine de psikolojik olarak kötü hissediyorum.
Gönülden inandım ben de. Hatta yeni yorumlarında facesitting de çıkmasa bari, ona can dayanmaz diye de bekliyorum.Ben yerim yani sıkıntı yok
Şu an beni de yokladı daha neler duycazFinansal köleyi okudum ekşide, seks ilişkisi yokmuş, adamın ağzına zçma karşılığı her türlü finansal ihtiyaç kredisi hatta evini temizletip bal dök yala yaptıran varmış çünkü köle hdhdh şeytan bi yokladı yalan söylemiycim nxnxj
Evi temizleyip üste para veren varsa beni bulsun lütfen jxjxjŞu an beni de yokladı daha neler duycaz
Strapon baska birseydi sanki?Takma çük.
(Yalnız benim de bu soruyu hasretle bekler gibi atlamam)
strapon o nane yaStrapon baska birseydi sanki?
Ben şu agza baglanan kemerli top diye dusunmustumstrapon o nane ya
bağlamalı dildo
straforla mı karıştırdınız?
Bacım search ettirme bana, google görsellerim hep çük neyim dolacak. Öyle hatırlıyorum. Aratmam ben, hiç göresim yok takmasını canlısını filan şimdi.Strapon baska birseydi sanki?
Kömürlüğü varmış kömür yığmışlar alansız kalmışEldeki imkanlarla tum tuşlara basmış adam napsin. Konu sahibi birazdan karanlık odası da var diyecek diye bekliyorum merakla zira bi o kaldı
Bende googlelamak istemiyorum iste :) aman neyse hayal gucum tiksindi bi tik.Bacım search ettirme bana, google görsellerim hep çük neyim dolacak. Öyle hatırlıyorum. Aratmam ben, hiç göresim yok takmasını canlısını filan şimdi.
Haaaaaaa bi dk su an dank etti, tamam tamam anladim ben ne oldugunu, fena halde aydinlandim.strapon o nane ya
bağlamalı dildo
straforla mı karıştırdınız?
Aa çoğumuzun kocası değil mi bu bayıla bayıla para harcıyorlar bize, ihtiyaç kredisi ve ev temizliği de tamam, duyduğuma göre bir yerden sonra seks de bitiyomuşFinansal köleyi okudum ekşide, seks ilişkisi yokmuş, adamın ağzına zçma karşılığı her türlü finansal ihtiyaç kredisi hatta evini temizletip bal dök yala yaptıran varmış çünkü köle hdhdh şeytan bi yokladı yalan söylemiycim nxnxj
O zaman kocamın yeni lakabı finansal köle olsun mu bxbxhAa çoğumuzun kocası değil mi bu bayıla bayıla para harcıyorlar bize, ihtiyaç kredisi ve ev temizliği de tamam, duyduğuma göre bir yerden sonra seks de bitiyomuş