3,5 yaşındaki kızım sürekli etek,elbise,kilotlu çorap giymek istiyor.

benmesela01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
1.660
738
123
39
hanımlar kızım 3 yaş 8 aylık. hemen hemen 2-3 aydır sürekli kilotlu çorap,etek,elbise giymek istiyor. Sabah gözümüzü açar açmaz hemen anne elbise,etek vs.diyor.Kreşe gidiyor ordaki arkadaşı var ondan örnek alıyor diye düşünüyorum. Saçlarını mesela hiçtoplatmıyor. Saçları belinde,uzun.benim elbiselerimi falan alıp giyiyor. o kadar kıyafet aldım alt üst takım aldım hepsi evde bekliyor. hangi doktora göstermeliyim? bu bir süreç mi geçer mi? başına gelen var mı ? nasıl geçer. acaba başka bir şey var mı diye düşünüyorum artık .

Yaşı gereği normal geliyor bana.

Bizim kız da aynı şekilde giyiniyor gerçi ben de çok süslemeyi seviyorum.

Doktora götürme isteğinizin sebebini anlamadım, kokoş der geçeriz yani öyle süslü görünce. Yaş grubuna göre gayet normal. Kreş öğretmenine bile özenmiş olabilir.

Doktora götürme isteğinizin sebebini anlamadım, kokoş der geçeriz yani öyle süslü görünce. Yaş grubuna göre gayet normal. Kreş öğretmenine bile özenmiş olabilir.
ama başka bir şey giymiyor sürekli aklı kıyafette. sabah gözünü açar açmaz anne kilotlu çorap der mi bi çocuk. hiç oyun oynamıyor hep giyinmek istiyor

Doktorluk bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bu yaş grubu çocukların çoğu böyle. Kreşe felan tütülü elbiselerle gitmek isterler felan anormal bir durum yok büyüme süreçleri bunlar

Ne doktoru allah aşkına, çocuk karakterini ortaya koyuyor. Kendi tercihlerini öne sürüyor. Ne güzel işte sevinsenize. Kızınız büyüyor.

Benim yiğenim de böyleydi hala kıyafetlerini kendi seçiyor ve bu tarz elbise çorap giyiyor hep şuan 1. Sınıfa gidiyor çoğu zaman aynı kıyafete takıyor onu giyiyor

Doktorluk bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bu yaş grubu çocukların çoğu böyle. Kreşe felan tütülü elbiselerle gitmek isterler felan anormal bir durum yok büyüme süreçleri bunlar
inşallah öyledir ama sürekli aklı fikri kıyafette yani oyun oynasın falan istiyorum o giymek çıkarmak istiyor. giydiriyorum anne çıkar şunu giycem diyor sürekli giy çıkar moddayız

Çocuklar için her şey oyun, biz öyle görmesek de onlar öyle görüyor. Ne güzel birey olabilmiş bir çocuk, lütfen baskılamayın

Kızım olursa diyelim ahahaha
Size bir şey diyeyim gerçekten karakteri böyle olabilir.
3 yaşında ki fotoğraflarımda hep elbise her yerim kolye küpe çanta vs.
Deli gibi süslenmek istermişim, annem artık bıkarmış. Saçlarımı kıvırcık yap toka tak, elbise giydir diye diye büyümüşüm.
Hala öyleyim

evet büyüyor şükür ama birazda oyuncak oynaması gerekmez mi aklı fikri hep kıyafette olur mu
Oynar oynar merak etmeyin. Şu an bundan keyif alıyor, kendi karar verebildiği bir şey keşfettiği için bunu sık sık yapmak istiyor. Sabah kalkar kalkmaz süslenmeye başlıyor benimki de. Biz uyurken makyaj malzemelerimi almış sürmüş geçen gün

Ohooo siz küçükken hiç mi annenizin dolabına sarmadınız ya bir sonraki aşamada sizin dolabınıza ve makyaj malzemelerinize saracak
zaten benim dolabıma sardı rujlarımı da pert etti. kızmak istemiyorum belki yüz defa kızım gel bunu giyinelim çok güzel şöyle nöyle yok duruyor duruyor anne elbise etek kilotlu çorap. her gün 3 tane kilotlu çorap yıkıyorum

ama bu süslenme 24 saat devam ediyor mu

çok güzek saçları var bikere toplattırmıyor hep salık anne salık anne diyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…