- Konu Sahibi ferhunde80
-
- #1.021
pardon..o kadar sinir olmusum kı okurken bosandıgını yazdıgın yerı gormemısım.pardon.ıyı yapmıssın.ben sana sımdı bundan sonrasında mutluluk dılıyorum
merhaba ferhunde abla ben nuray yasım 19 8 aylık evlıyım yazımı bastan sona okudum okurken ve suan esımde yanımda ıkımızde sok olmus durumdayız hayatta boyle ınsanlardamı var demek ısterdım ama o ınsana ınsan demek bıle nekadar dogru bılmıyorum ama sayfaları tek tek okurken resmen kırız gecırdım ama bı yandanda bı kadın olarak senle grur duydum senı tebrık edıyorum ve hayatında mutluluk dılıyorum ınan sen cok mutlu olmayı hakedıyosun ablacım kaydirigubbakcemile5
ayy sağol canım benimm 19 yaşında ve 8 aylık evlilik hee bravo valla ne güzel ...madem eşinle birlikte okudun ozaman bende ikinizide mutluluklar diliyorum.evlilik çok önemli bi kavram ben ne yazıkki bunun mutluluğunu yaşayamadım yaşatmadılar,,boşandım çünkü gerçekten haketmedim bunları daha çiçeği burnunda bi gelindim bende olmadı neyse artık(((( ÇOK öpüyorum senii
teselli:
ferhunde canım uzme artık kendini
offf biliyorum uzulme demekle olmuyor ama gececek bu gunler gececek canım ya
:teselli:
bak ben bu zamana kadar bilipte anlatmadığım bişeyi daha size anlatmak istiyorumm.. ben ilk evlendiğim hafta balayına gidemedim 2 hafta sonra gidebildim hatta gideceğimiz otelide canım babam ayarlamıştı..ve tatile gittiğimde herşey çok güzeldi ama ben havuza denize girerdim eşim olacak hayvan gelmezdi biraz uyucam der sonra gelirdi.. sonradan öğrendim ki o birlikte olduğu kadında ordaymış bizimle birlikte oda tatilimizin içindeymiş..ben bunu duyduğumdaki ruh halimi az çok tahmin edebilirsiniz.. hayat çok acı ama gerçekten geçti kurtuldum çünkü ben böyle şerefsiz biriyle ömür geçmezdi hatta geçen kısacık aylarıma bile acıyorum ama ne çare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?