S
serap.cvlk.
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ferhunde80
-
canım ben yenigördümmesajını ama okadarçoküzüldümki anlatamam yaeşini başkasıyladüşünmek çokkötü şinle okadın senden ne üstünlüğü varmış okadı karşıdan birgör bence eşinseni kime tercihettiğini Benim eşim daha önce evlenmiş ama mutsu bir evlilik ben nasıl kıskanıyorum sana allah sabır versin bence hemen ayrıl hiç yokmuş olmamış gibi mesleğin var kimseye muhtaç değilsin başkasının koynuna gireni tövbe tövbe hiç düşünmeilk defa burda kendimle ilgili birşeyler yazıyorum...sürekli takip eder okurdum.
çok moralim bozuk çok mutsuzum. henüz evleneli 3.5 ay oldu ve dün gece aldatıldığımdan emin oldum.aslında 2 aydır hissediyordum ama bi türlü kondramıyordum. eşim olacak adam geceleri telefonunu kapatır kapatmadığı zamanlarda tuvalete bile girse telefonuyla giderdi. nedenini sorduğumda telefonda oyun oynuyorum diyip gülüp geçiyodu..son bi kaç haftadır geceleri iş için aradıklarını gitmesi gerektiğini söler çıkardı.bu arada eşim otomotiv işi yapıyo.. dün gece yine iş yerinden aradıklarını araba satışı ile ilgili sorunlar çıktığı gitmesi gerektiğini söledi giyindi çktı. artık dayanamıyordum ve bende peşinden çıktım işyeri evimize 10 dk mesafede uzaktan takip ettim arabayla . ama o işyerine sapmadı 20 dk sonra bi apartmanın önünde durdu indi ve apartmana girdi. saat 2,5 du..bekledimm belki gelir hemen diye gelmedi kızlar saatlerce bekledim sabaha kadar arabada apartmandan çıkmasını bekledim.gelmeyince eve gittim giyinip işe gitmek için çıktım yine girdiği apartmanın önüne gittim arabası ordaydı.apartmanın altındaki markete girip çocuğa eşimin arabasını gösterip tanıyıp tanımadığını sordum .. her akşam geliyo abla yukarda melek diye bi kadın var ona geliyo hayırdır bi sorunmu var dedi ben uzaklaştım ordan işe gittim ama duramadım eve geldim. hala gelen giden yok saat 11de mesaj attı aşkım iş uzadı ofiste yattım seni çok özledim akşama görüşürüz diyee
ne yapıcağımı bilemiyorumm hatta inanamıyorum inanmak istemiyorum ne olur bişeyler söleyin
zaten boşandım geçen hafta bitti herşey...
evdeki eşyaları değiştiriyordum giremedim uzun zamandır ..yatakodasını falan hepsini attımm. ihtiyacı olan birine vermeyi çok düşündüm ama yapamadım batıl bi inanç da olsa onlarada mutluluk getirmeyeceğini hissettim attım hepsini . senağlama
zaten boşandım geçen hafta bitti herşey...
evdeki eşyaları değiştiriyordum giremedim uzun zamandır ..yatakodasını falan hepsini attımm. ihtiyacı olan birine vermeyi çok düşündüm ama yapamadım batıl bi inanç da olsa onlarada mutluluk getirmeyeceğini hissettim attım hepsini . senağlama
aa bak bu güzel bir gelişme
eşyaları değiştirmen ne güzel herşey yola giriyo bir birr..
zamnla herşey unutulcak hayatına başkası girecek ve sn daha
çok seweceksin eminim ben buna tüm kalbimle inanıyorum..öpt.canım
hayatıma birini sokmak istemiyorum ama herşeyin yoluna girmesini çok istiyorum çok üzüldüm çünkü allah kimseye yaşatmasın bende öpt.. canım
merak eden arkadaşlar için yazıyorum.
arkdaşlar hiç bişey beklediğimiz yada düşündüğümüz gibi olmadı. kuşadasına falan gidemedim evde bekledim konuşmak için tekrardan eve gelip gitsin baskın yapayım diye değil konuşmak için.. geldi herşeyi bildiğimi gece onu takip ettiğimi söledim çok şaıracaksınız ama inkar etmedi yanımda ablam vardı o melek denen kadın hamileymiş kızlar şok üstüne şok yaşadım boşanmayı kabul etti bana bunları yaşattığı için özür diledi ama başka şansı yokmuş yani boşanmayı isteyen o oldu. ailem onun ailesi herkes biliyo dün gece evden gitti üstelik kız bizim düğünümüzde varmış ben görmemişim nişanlandıktan sonra başlamış aralarında bişey bitirecekmiş ama olmamış bu tarz şeyler anlatırken fenalaştım çekti gitti.allahından bulsun diyorum annem ve ablam yanımda kalıyo. düğünde takılan takılar kayınvalidemlerde duruyodu onların hepsini bana getirdi.sonuna kadar destek olcağını söyledi.babası evlatlıktan reddetti bunları yazarken bile şaka gibi geliyo hala bu kadar saf salak olabileceğime inanamıyorum..herşey yaşandı ve bitti.(((((((((((((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?