L
LAVİNİA_00
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ferhunde80
-
slm ferhunde, öncelikle biz sende varolan gücünü görmeni sağladık sadece ,o sende vardı zaten.İnsan böyle zamanlarda gücünü hissedebiliyor maalesef.eşinin seni araması süpriz olmadı benim için.Vazgeçilmeyi tattı.şu anda bunu kabul edemiyor bu zamana kadar bunu hiç düşünmemişti,aldatılken bileKarşısındaki kişi, parasız onu nereye kadar kabul edebilir ki.bi de akllıma şu geldi arabanı o almıştı ama senin üzerine değil mi?geri istemek içinde olabilir diye düşündüm
Mahkemem bugündü arkadaşlar sabah 10 da .. bitti söylicek çok fazla lafım yok gücüm de yok zaten . boşandık oda boşanmak istediğini söyledi normalde 1 yıl olmadığı için anlaşmalı boşanma yoktu zaten ama hakim delillerim olduğu ve eski eşimde kabul ettiği için tek seferde yıpratmamak adına bitirdi.şahit istedi kayınvalidem şahitlik yaptı ve herşey bittiiiiiiiiiiiiiiiii(((((((((((((((((((((
çok güzel şeyler yazıyorsunuz okudukça güçleniyorum...gerçekten söylediklerinizde hep haklı çıkıyorsunuz bunlarıda atlatıcam ..ex eşim sürekli aramaya başladı evden işten biraz konuşmak istediğini söyleyip duruyo inanamıyorum şaka gibi geliyo daha 2 gün önce boşandık boşanmaya dünden razıydı şimdi ne istiyo benden anlamıyorum. ama burda yazan arkadaşlar vardı bana bi gün sana geri dönmek isticek falan diye artık bende öyle düşünüyorum ama boşuna uğraşır ölsem asla geri dönmem
Onu zaten istemişti canım vermedim ama olabilir tabi yüzsüzlükte bir numara olduğu için yine isteyebilir ama çok zor işlermiş insanı yıpratıyo evlenmek kadar boşanmanında doğal olduğunu kabul etsemde bu şekilde bi ayrıllık insanı çok yıpratıyo
merhaba kızlar giremedim bi süredir .. bu sabah hastaneye geldiğimde kapıda bekliyordu ..sadece konuşmak istediğini söyledi. ben hiç konuşmadım sadece dinle dedi. hemen arkadaki cafede oturduk. çok pişman olduğunu boşandığmız gün aklının başına geldiğini falan söledi bu kadar büyüyebileceğini düşünmemiştim dedi...sonra ne hayalerimiz vardı düşünsene falan gibikonuşmaya devam edince bende hiç hayal kalmadı sen kendi hayallerini süsleyen şekilde yaşamına devam et yolumada çıkma diyerek kalktım işe geldim.sabahtan beri ağlıyorum bıktım artık hergün yeni ruha bürünerek karşıma çıkıyo allahın belası
çok üzülüyorum böyle olmasına bunları haketmediğim için ağlıyorum.. asla geri dönmem bu içimdeki yara hiç bi zaman kapanmıcak bunu biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?