• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3+1ev mi,2+1 ev mi kullanisli olur?

reva1900

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
9
0
1
37
Misafir geldiğinde 2+1 de zorlaniliyor malum..Buna rağmen 3+1 den uzak durmak isteyenler ve nedenleri olan var mi?2+1 daha mi samimi geliyor insana yaşarken evde acaba..?

Misafir geldiğinde 2+1 de zorlaniliyor malum..Buna rağmen 3+1 den uzak durmak isteyenler ve nedenleri olan var mi?2+1 daha mi samimi geliyor insana yaşarken evde acaba..?
2+1 evde oturyorum evlendim evleneli cok zorlaniyorum esyam cok evde kucuk hic kullanisli degil 3+1 daha kullanisli..

Bizde alıcaz ev bende takipteyim ama ben sanki 3+1 daha bir cazip geliyo bana

2+1 yetmiyo çocuğun olunca falan eşya sığmıyo bi kere. İmkanın varsa 3+1 olsun

Benim evim 3+1 ama ben 4+1 de oturmak isterdim... cocuk var mi bilmiyorum ama benim oğlum var henüz oda yapmadık ona oda yapılacak suanda odada 1 kanepe ,1 tane tek kişilik gardırop ve sandik var baş belası mecbur kanapeyi atacaz, sandık yatak odasına gardırop icin yer bulamadım :).ben 1 tane boş bir oda isterim ama yok , ev alacaksınız 3+1 alin cocuk filan olunca rahat olur...tabi oturma odasi ve salonu bir kullanıyorsaniz 2+1 samimi geliyorsa olabilir... ama bence 3+1

evliliğinin ilk dönemi veya yanlız yaşıyorsan 2+1
yeni evliysen kayınvalide vs de gelemez hem.

ancak çoluk çocuk işin içine girince 3+1

Evin kucukluguyle samimiyetin pek alakasi yok bence.O kari koca arasindki muhabbete bagli.Burda bi uye vardi salonda yasiyolardi sadece ama cehennem gibiydi yasadiklari.Bu arada 3+1 tabi ki esyalar sigmiyor.

Size bağlı kullanışlı olup olmadığı. Bana göre 2+1 ideal. Gelenım gıdenım olmaz pek, kalabalık misafırım olmaz, yatıya gelen yok. Çocuk yok, düşünmüyorum. Evde gereksız abur cubur eşyalar, kullanmadığım, tıkmaya yer aradığım eşyalar yok. Eşim, kedim ve ben yetiyor.

Benim evim 3+1 , oğlum doğunca oda yaptık ev yetmedi tabi cam balkonla balkonu kapattık oda yetmedi sığınağı kömürlük yaptılar herkese belirlediler bi salon kadar yerimde orda var mama sandalyesi falan filan anlayacağın çocuktan sonra sığılmıyor.

Valla insanin durumu olursa 4+2 bile cok kullanisli yeni evli arkadasim vardi genis bi evde kaliyorlardi cokta guzeldi heryer sikıs tepis degil yatili misafir gelince herkesi bi odaya koymak zorunda kalmiyorsunuz

Bence 3+1ilk durumunuz varsa2+1alip kendinize eziyet etmeyin

misafi,r cok geliyorsa 3-1 iyi ama misafir sene de sadece 2-3 gun geliyorsa 2-1 daha iyi.
neden : temizlemesi daha kolay.

Valla insanin durumu olursa 4+2 bile cok kullanisli yeni evli arkadasim vardi genis bi evde kaliyorlardi cokta guzeldi heryer sikıs tepis degil yatili misafir gelince herkesi bi odaya koymak zorunda kalmiyorsunuz

uzaktan davulun sesi hoş gelir olmuş sizinki... büyük evin derdi maalesef hiç bitmiyor.

3+1 evim salon yapmadım çok rahatım ileride çocukları ayıracağım ozaman odaların hepsi dolacak (şuan odanın biri annemlere kvlere falan ait) biri geldimi yatıyor kimse yoksa çamaşırhane gibi kullanılıyor

Odalarin buyuklugune de bagli. Minik odali 3 ile geniş 2 odali ayni benim gozumde. Bizim ev 3 odali ama odalar gercekten minik...

Aynen,insan eşyalara yer bulma telaşından helak oluyor.Önceki evim 2+1di,şimdiki 4+1,ferah ferah,misafir olmasa bile rahat etmek için birebir...

3+1 ahh benim istememle hemen olsa simdi 4+ 1 hatta 5+1 bile isterim. Ver Allahim ver daha daha ver. Hayaller ve hayatlar iste:dua::dua::halay:

Back
X