Bugün ne yedim
Sabah: bir dilim ekmek, peynir, domates, salatalik, zeytin
aksam: iki dilim ekmek, salatalik, maydonoz, peynir, domates
aradada bir avuc sari leblebi yedim
kizlar cok az yemek mi yiyorum, halen karnim gurulduyor??
Hosgeldin aramizaaa
Haftadin 2 gunu bisiklet mesela pazartesi pilates sali bisiklet carsamba persmbe pilates cuma bisiklet cumartesi pilates pazar dinlenme..ve bisiklette 30 dk dan az yapma 20 dk dan snra 2-3 dk dinlen.fazla bisiklet basen yapiyomus.yemekten 1 saat sonra spor cok iyi aksam aç zaTen spor olmaz sabah kahvaltidan once yapilan spor daha iyi
Elbette katılabilirsin canım, hoşgeldin aramıza.. (;
Ölçülerini verirsen listeye ekleyebilirim.. (;
Bence güzel düşünmüşsün spor programını..
Bisikletle yağ yakar kondisyon yaparsın, pilatesle de kaslarını güzelleştirirsin.. (;
Yemekten 1 saat sonra rahatsız edebilir seni yine de canım..
Ama aç yaparsan daha iyi sonuç alırsın..
Yanına kuru kayısı al, işten çıkmaya yakın birkaç tane at ağzına, enerji verecektir.. (;
Böylece eve gittiğinde spor yaparsan bir sıkıntı yaşamazsın..
Yemeğini de spor yaptıktan en az 45 dakika sonra yemelisin..
Ama eğer mümkün dersen sporunu sabahları bir saat erken kalkıp da yapabilirsin, daha iyi sonuç alacağın kanaatindeyim.. (;
Sabah kalktikm Tibet' imi yaptim. tekrarda da 5'e ciktim bugun itibariyle :)
canım benim güzel demişsin ama sabah işe gitmek için 6 da kalkıyorum yani sabah spor imkansız diyebilirimmprogramı şu şekilde revize ettim; salı ve cuma pilates, geri kalan 4 gün evde bisiklet, pazarda dinlenme olarak yaptım. akşam işten geldiğimde 7 buçukta yemek yiyip 8 bucukta başlıyorum bisikletee. pilates için spor salonuna gidiyorum ve 1 saat sürüyor sence nasıl?
Benim basen sorunum vardi arkadasim bna program hazirladi 2 gun bisiklet dedi sadece ve 15 -20 dk dan snra 5 dk dinlen snra dha hizli devam et ve bitir demisti.hani kaş yapiyim derken goz cikarma diye soylemek istedim.belki benim vucut yapimi gordu ve ona gore soyledi.en iyisi pilatese gittigin zaman ordaki egitmenlere sorman :44:bazilari da hic onermiyo meselakeske bende 1 saat pilates yaptigim gunlere geri donsem o zaman sanki bacaklarim karnim daha inceydi ben nerde hata yapiyorum acaba
Benim basen sorunum vardi arkadasim bna program hazirladi 2 gun bisiklet dedi sadece ve 15 -20 dk dan snra 5 dk dinlen snra dha hizli devam et ve bitir demisti.hani kaş yapiyim derken goz cikarma diye soylemek istedim.belki benim vucut yapimi gordu ve ona gore soyledi.en iyisi pilatese gittigin zaman ordaki egitmenlere sorman :44:bazilari da hic onermiyo meselakeske bende 1 saat pilates yaptigim gunlere geri donsem o zaman sanki bacaklarim karnim daha inceydi ben nerde hata yapiyorum acaba
Canım dogru duzgun konusamadik.firsat bulunca mailini atarim dedi o da yokCanım birşey sormuştum ama gözünden kaçtı galiba.. :44:
Sen kilo almaya çalışıyorsun biliyorum amma merak ettim Tibet ne?
Ne işe yarıyor?
Iyi akşamlar hepinize
kilo 46.1 (-1.7)
Göğüs 77
Bel 62 (-2)
Göbek 66 (-1)
Kalça 89 (-1)
Bacak 50
Toplam incelme 4cm
toplam verilen kilo 1.700 gr
toplam spor 5 saat 20dk