Hosgeldin aramizaaakızlar hepinize merhaba bende aranıza katılabilir miyimmm?
hayatımda hiç spor yapmamış biri olarak geçen haftadan itibaren pilatese başladım, haftanın 2 günü pilatese gidiyorum haftanın 2 günüde evde kendim bisiklet sürüyorum ama artık şöyle bir karar aldım; haftanın 4 günü yapabildiğim kadar bisiklet, 2 günüde pilates 1 günde kasları dinlendirme olarak ayırdım sizce nasıl sağlıklı bir spor mu? birde ben 9-6 çalışan biriyim yani akşam yemek yemem 7 buçuğu buluyor yemek yedikten 1 saat sonra spor yapsam? işten geldiğimde aç ve yorgun oluyorum o şekilde spor yaparsam tansiyonum düşer bayılırım diye korkuyorum :18:
kızlar hepinize merhaba bende aranıza katılabilir miyimmm?
hayatımda hiç spor yapmamış biri olarak geçen haftadan itibaren pilatese başladım, haftanın 2 günü pilatese gidiyorum haftanın 2 günüde evde kendim bisiklet sürüyorum ama artık şöyle bir karar aldım; haftanın 4 günü yapabildiğim kadar bisiklet, 2 günüde pilates 1 günde kasları dinlendirme olarak ayırdım sizce nasıl sağlıklı bir spor mu? birde ben 9-6 çalışan biriyim yani akşam yemek yemem 7 buçuğu buluyor yemek yedikten 1 saat sonra spor yapsam? işten geldiğimde aç ve yorgun oluyorum o şekilde spor yaparsam tansiyonum düşer bayılırım diye korkuyorum :18:
bir sorun var ben ölçülerimi ölçemiyorum
Nasıl yani
Neden canım? :44:
nasıl yapacağımı bilmiyorum :)
nasıl yapacağımı bilmiyorum :)
Yardımcı olur mu beli en ince yerden gobegi gobek deligin uzerinden..
@sottile çizimler mi eklesek artik boyle daha iyi oluyo senin cizimler 10 numara ama
Herkes sorunlu bölgesine yöneliyo genelde ama ben ölçü alıyorum bastan asagiyaKizlar birsey dikkatimi cekti, kol ölcülerini neden almiyoruz?
Yardımcı olur mu beli en ince yerden gobegi gobek deligin uzerinden..
@sottile çizimler mi eklesek artik boyle daha iyi oluyo senin cizimler 10 numara ama
Slm kızlar bnde pilatese başlıyorum.Dvdlerimi aldım kendim yapacağım.Kaç saat çalışmalıyım.Masa başı iş oldugu için oturmaktan enerji harcayamıyorum.akşam yemeğini sadece salata olarak kendime şartlandıracağım.Ara ögelerde meyve elma yiyorum genelde.Şekerle pek aram yok zaten.Başka ne yapabilirim.Yağlı şeylerde yemiyorum.Genelde öğlen pilav -makarna varsa ekmek yemiyorum zaten.Kilom yok benim ama kalçam ve göbeğim çıktı ilk defa.Ölçülerimi yazacağım kısa zaman içinde.Sizde yorum yaparnınız ona göre ne yapmalıyım.Teşekkürler herkeseeee
Tünaydin kizlar, bir saat yürüyüs yaptim.
2 litre su icmekte cokkkkkkkkk zorlaniyorum, migde bulantisi yasiyormusunuz sizde?
Kizlar birsey dikkatimi cekti, kol ölcülerini neden almiyoruz?
Slm kızlar bnde pilatese başlıyorum.Dvdlerimi aldım kendim yapacağım.Kaç saat çalışmalıyım.Masa başı iş oldugu için oturmaktan enerji harcayamıyorum.akşam yemeğini sadece salata olarak kendime şartlandıracağım.Ara ögelerde meyve elma yiyorum genelde.Şekerle pek aram yok zaten.Başka ne yapabilirim.Yağlı şeylerde yemiyorum.Genelde öğlen pilav -makarna varsa ekmek yemiyorum zaten.Kilom yok benim ama kalçam ve göbeğim çıktı ilk defa.Ölçülerimi yazacağım kısa zaman içinde.Sizde yorum yaparnınız ona göre ne yapmalıyım.Teşekkürler herkeseeee
Tünaydin kizlar, bir saat yürüyüs yaptim.
2 litre su icmekte cokkkkkkkkk zorlaniyorum, migde bulantisi yasiyormusunuz sizde?
Ben su bile icemiyorum yesilcayla ve spordan snra 1 bardak zor iciyorum kışın çok zorrrr :44:
Dün arkadaşımdan fırça yedim benim kalcamin sekillenmesi icin 4 ay sure verdi.bana yine program hazirliyo kizi cildirticam artik elinde ne malzemeler var dedi saydim.seminerde yeni bi alet gormusler resmini aticak alirsan cok faydasini gorursun dedi.bakalim mailini bekliyorum.eger bu egzersizleri yarida birakicaksan hic baslama dedi.cunku ordako kaslari alistirirsin bi daha toparlaman cok zor olur dedi.benim gozlerim acildi tamam tamam birakmicam dedim 4 ay sonunda tekrar olcu alicaksin dedi.4 ay dedigimiz nedir.