Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallahh elvıne ınsallah dahada cok kılo alacak
8 cc mi beslenıyor canım artımı
Canım inşallah güzel haberler alırsın yarın. Artık yavaş yavaş artırırlar beslenmeyi de.insallah teyzesi beklios, minyatür prensesim şöle minyatürlükten kurtulsun die:)
şuan 3 saatte bir 2 cc alıodu cuma günü. yani 16 cc günlük. off haftasonundan nefret ediorum bilgi alamıyoruz hastaneden. son durum ne, beslenmeyi azalttılar mı arttırdılar mı bihaberiz.
slm kızlar bende bugün sabah gittim emzirdim birazdan tekrar gidicem emzirmeye bakalım yarın kilosu artarsa vereceklermiş artmazsa bilmiyorum artık inş bebişler eve döner
slm kızlar bende bugün sabah gittim emzirdim birazdan tekrar gidicem emzirmeye bakalım yarın kilosu artarsa vereceklermiş artmazsa bilmiyorum artık inş bebişler eve döner
Canım inşallah güzel haberler alırsın yarın. Artık yavaş yavaş artırırlar beslenmeyi de.
Maşallah canım inşallah çok yakında kavuşacaksın miniğine. Darısı eve gitmeyi bekleyen diğer kuzucukların başına.
insallah teyzesi beklios, minyatür prensesim şöle minyatürlükten kurtulsun die:)
şuan 3 saatte bir 2 cc alıodu cuma günü. yani 16 cc günlük. off haftasonundan nefret ediorum bilgi alamıyoruz hastaneden. son durum ne, beslenmeyi azalttılar mı arttırdılar mı bihaberiz.
insallah kızlar... biraz önce haber aldım günde 40 cc ye çıkmışlar tabi hala sondayla besliolarmış. bu arada kilomuzda 1470 gram olmuş:)
ama aklıma birkaç şey takıldı, sizin bebişler ne zaman sondayla beslenmeyi bıraktılar ve göz kontrolleri kaçıncı günlerde oldu? bizimki bugun 28 günlük oldu. haftaya p.tesi filan dediler göz kontrolü için normal mi bu?
Canım göz muayenesi normalde doğduktan 28 gün sonra yapılır ama 1 haftalık gecikmeyle birşey olmaz sanırım. Bebeklerin emme, nefes alma, yutma olayını koordineli olarak yapması 32-34 haftalar arasında gelişiyor canım. En geç 34. haftasında biberona alışmaya başlayacaktır.
Beslenme miktarının artırılması çok sevindirici. Kilosu da iyi gidiyor maşallah Yakında annesinin kollarına gelir inşallah..
kornella canım benımkıler 1 400 ıken bıberonla beslemeye ara ara alıstırma yaptılar bı haftayı bulmadı cok sukur alıştılar dogduktan dort hafta sonra goz muayenesı basladı dr ne dıyosa yap sanıırım yanlış bısey olmaz ve ıste bı ay olucak senınde normal yanı goz ıçın ınş ıyı cıkar bızım yıne crsamba var ınş atlatırız canım noroluog da gelmıştı cıkınca gıdıcez onada bebısın ıyı olucak sabır annesı ........bıze cok sabır gerek hıram kavıusmuş darısı bıze[/QUOTE
amin canım darısı tüm bekleyenlerin başına... sizinde göz kontrolünüz insallah iyi çıkar... bizim haftaya p.tesi 5 hafta olcak.. valla canım bizimkiler bu arada hiç biberon muhabbeti yapmıolar neyse yarın olsa da hem kızımı görsem hem de detaylı bilgi alsam...
teşekkür ederim ayşe... allah ikizlerine de sağlıklı mutlu upuzun bir ömür versin...
kızlar dün hatta bugun kızı görmeye girmeden önce doktorla görüştük, genel durumu için iyi konustu. işte biberon alıştırmalarına önümüzdeki haftalarda başlıcas, emzik filan isteyebiliriz dediler, fakat yanına girdiğimizde hemşire ablamız bi güsel biberonla beslio elvini şaşırdık baya... bugun 3 saatte bir 8 cc veriolarmış yarın 10 cc ye çıkaracaklarmış. bakalım miniğim insallah bi sorun yaşamaz. kilomuzda 1470 di ama bugun yine 1450 olmuş, yine dolu bez kurbanı olduk sanırım:)