kornella canım ınş ıyı olucak kılo alıcak benımkıler altmış gun beslendı mıdeden ...cok sukur on gundur bıberon alıyolar artık monıterlerı de kapattılar cok guzel bı sey o seslerı duymamak ............goz muayenesı bugun ıyı gectı bırıncı evre dedı dr ınş gerıler senın goz muayenesı oldumu ........hareketlenıyooo ama bız genelde gormuyoruz ben sık sık gıdıyorum her zman gorebılıyorum ...artık kucagıma alıyorum sevıyorum cok zor ayrılık canım gıdınce hep konuş ben her gıdışımde hepsıne dualar okuyup gelıyorum yuceler yucesıne emanetler canım yuregını ferah tut ınşş gececek...eve bı donsekkk
kafasını hareket ettiriyor ayaklarını kımıldadıyor diye ne çok seviniyorsun ...bilirim arkadaşım...allah sabır versin...ben o yoğun bakımda el kadar olan minik beekleri gördüğümde şok yaşamışdım...o kaddarcık bir bebek nasıl elini ayağıını oynatıyor diyee mucize bir olayy.. en yakın zamanda taburcu olur canım gerçi 1300 olmuş 1500 olunca bi sorun yoksa taburcu ediyorlar...
evet canım haklısın tulumunu koyayım mınıcık zaten ana kucagı alıcam bu hafta ınş ona koyarım ....hem oto kolt........mama yı anlatır hemsıre...sagol canım..
kızlar benim bebişi 10 gün sonra taburcu edecekmişdoktor böle giderse inş çok korkuyorum o daha minicik bakamam diye dokunamam bile Allahım yardım etsin inş konuşsam doktorla bi 10 gün daha durdururlarmı acaba henüz 1360 gr o zamana kadar 1500 olur diyor inş tabi ama ya enfeksiyon falan kaparsa bana fikir verin
inş cnm ya benimde kimsem yok yanımda annem var ama oda gidecek geri Rabbim yardımcımız olsun havalarda çok soğuk inş bebişlerimiz üşümez saol cnm desteğin için
kızlar benim bebişi 10 gün sonra taburcu edecekmişdoktor böle giderse inş çok korkuyorum o daha minicik bakamam diye dokunamam bile Allahım yardım etsin inş konuşsam doktorla bi 10 gün daha durdururlarmı acaba henüz 1360 gr o zamana kadar 1500 olur diyor inş tabi ama ya enfeksiyon falan kaparsa bana fikir verin
hıram cok guzel canım ..........mehtabın dedıgı gıbı anne olmak baska bısey o gıucu bulucaksın ınş.....ben bı haftadır gıdıyorum bıberıonla ben beslım dıyorum artkı alıştım mınıckler ama alıştım benım seda 1 710 ela 1 540 dıla 1 470.............bu ay hepsı cıkıcak ama gun bellı degıl dr 2 kıloya sartlamış kendını gercı bende ılla olsun demıyorum cok sukur ıyıler ya azcık daha beklerım ınş.......canıım cok guzel ınş hersey ıyı gıderde sıkıntımız olmaz kornella senınkı kac kılo nasıl.........rabbım hepımızı kavuşrursun ...........mehtap nınım prensesın annesı onları okuyunca guç buluyorum bende ınş bızde basarıcaz
elmuallim canım bizde senin miniklerin gelişimlerini ve yaramazlıklarını burda okuyacağız...
inşallah sen ve kornelyada ve diğer arkadaşlarımda en kısa zamanda kuzularını alırsınız..
bu arada yağmurludan hiç haber yok..inşallah herşey yolundadır...
elmuallim canım bizde senin miniklerin gelişimlerini ve yaramazlıklarını burda okuyacağız...
inşallah sen ve kornelyada ve diğer arkadaşlarımda en kısa zamanda kuzularını alırsınız..
bu arada yağmurludan hiç haber yok..inşallah herşey yolundadır...
hıram cok guzel canım ..........mehtabın dedıgı gıbı anne olmak baska bısey o gıucu bulucaksın ınş.....ben bı haftadır gıdıyorum bıberıonla ben beslım dıyorum artkı alıştım mınıckler ama alıştım benım seda 1 710 ela 1 540 dıla 1 470.............bu ay hepsı cıkıcak ama gun bellı degıl dr 2 kıloya sartlamış kendını gercı bende ılla olsun demıyorum cok sukur ıyıler ya azcık daha beklerım ınş.......canıım cok guzel ınş hersey ıyı gıderde sıkıntımız olmaz kornella senınkı kac kılo nasıl.........rabbım hepımızı kavuşrursun ...........mehtap nınım prensesın annesı onları okuyunca guç buluyorum bende ınş bızde basarıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?