Premature Bebekler 29 haftasında gelen kızım...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
masallh kornella kızına ınşş canım ıyı olucak.........bıberon alıyomu..........artık kılo alır merak etme gelseler ınşş

ah keşke ama nerde... daha günde 8 cc alıo, insallah onu da kabul eder die umut edios. 24 cc ye çıkmıştık 2 hafta önce ama işte problem çıktı die beslenmesi kesildi. bu hafta yeni yeni başlıorus daha... insallah canım toparlanır, hepimizin bebişleri umarım sağlıkla toparlanırlar en kısa zamanda...

en minik benim adaş demek... insallah o da kısa sürede bi an önce alır gramlarını, beslenmeleri maşallah çok iyi insallah bizimkide şöle 50 cclere çıksa ah ahh...

ınş canım...........beklemek gercekten zor.......bazen gıttıgımde aglıyolar alıyorum kucama emzırıyorum ama uç tane olunca baya zor bugun sabah onbırde gıttım aksam beste eve geldım .....bırakmakta zor gelıyoo sonra

canım ınş kavusucaz.......talebelerınde tatlıymış canım.......bugun yıne gıttım mınık kıyafet gıydıler emzırdım bıberon verdım bı baktım aksam olmuş bırakıp eve geldım ...........cok sukur ıyıler bakalım dr ne zaman verecek........senınkınden ne haber nasıl beslenmesı senınkıde oksıjen almıyoo dımı kılo alımı beklenıyo dımı

gulsum sen ne kadar kalabılıyosun yanlarında

Sizin için , bebişleriniz için dua ediyorum kızlar , inşallah mutlu haberlerle şenlendirirsiniz burayı..

Sizin için , bebişleriniz için dua ediyorum kızlar , inşallah mutlu haberlerle şenlendirirsiniz burayı..
amin arkadaşım insallah sırayla hepimiz size iyi haberler verebiliriz... sanada allah bebeğini vaktinde ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

tatlıydılar valla canım, fecide komik bi ikiliydi bunlar:)
bu arada çok keyiflidir zaman nasıl geçio anlamıosundur muhakkak. geçen bizim miniklere göre kıyafetlere baktm da ay bi de onların içinde minişleri düşünemiorum:) insallah kısa zamanda gelir fıstıklar evlerine... benimkinden en son dün haber alabildik, 1410 gram olmuş, oksijen almıo, doğumdan sona 3 gün aldı şükür ondan beri ihtiyaç yok, olmaz da insallah.. beslenmesinde problem vardı ya işte şimdi 3 saatte 2 cc ye başlamışalr. yavaş yavaş arttırmaya çalışıolar. bu arada tabi emme ve yutma fonksiyonları henüz gelişmediği için hala sondayla beslenio. şimdi ilk beklentimiz beslenmeyi kabul etmesi, başka problem çıkmaması bağırsaklarda... ben daha minyatür prensesime dokunamadım hiç, içim gidio... öğrense şu emmeyi yutmayı beslenmeye de alışsa belki emzir die filan elime verirler dokunabilirim kızıma...

canım masallh kılosu ıyı ve ınşş artıkgulenıp bıberona baslıcak benımkılerde o cıvarda deneme yaptılar sonra yavasca alıştılar ve kucagıma verdıler az kalmış senınde canım..........emme refleksı artsın senıde alır on gunu bıulma ınş.......gulen canımben ne zaman gıtsem alıyolar hele bu emzırmeden sonra dort bes saat ordayım ee bıde üç tane olunca zaman hızlı gecıyo hemsıreler gıderseler buras bosalıcak dıyolar uzuluyolar ama ben alayım artık dedım sıze daha cok gelır dedım........attaque canım amın ınş..........kavusalım saglıkla ınş

insallah canım, 34. haftada emme refleksi gelişir dediler bakalım hemen hemen o haftalara geldik.. o kadar heyecanla bekliorum ki heralde kucağıma filan verdiklerinde kalbim fırlayıp bi yerlere gidermiş gibi gelio:) hemşireler tabi boşalacak diye üzülür, böle üç sevimli bıdık birden gidince, ah insallah hiram p.tesiye alıomus seninde yakın zamanda duyarız tarihini:)

ınş canım........evet cok guzel bı duygu ......alınca kucagına orda bırakmakda ayrı bı huzun.......ınş hepımız saglıkla alırız canım

canım umarım en kısa zamanda bebişiniz evinize gelir. fakat haftasına göre kilosu çok iyi. benim oğlum39. haftanın içinde doğdu buna rağmen 2330 gr dı.

ınş canım........evet cok guzel bı duygu ......alınca kucagına orda bırakmakda ayrı bı huzun.......ınş hepımız saglıkla alırız canım
arkadaşım senin de kızlarının fotolarını bir başka topikte görmüştüm maşallah onlara. Allah en kısa zamanda onlara kavuşmanı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…