masallh kornella kızına ınşş canım ıyı olucak.........bıberon alıyomu..........artık kılo alır merak etme gelseler ınşş
kornella resmındekı cocuklar kım.........
amin arkadaşım insallah sırayla hepimiz size iyi haberler verebiliriz... sanada allah bebeğini vaktinde ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Sizin için , bebişleriniz için dua ediyorum kızlar , inşallah mutlu haberlerle şenlendirirsiniz burayı..
canım ınş kavusucaz.......talebelerınde tatlıymış canım.......bugun yıne gıttım mınık kıyafet gıydıler emzırdım bıberon verdım bı baktım aksam olmuş bırakıp eve geldım ...........cok sukur ıyıler bakalım dr ne zaman verecek........senınkınden ne haber nasıl beslenmesı senınkıde oksıjen almıyoo dımı kılo alımı beklenıyo dımı
canım masallh kılosu ıyı ve ınşş artıkgulenıp bıberona baslıcak benımkılerde o cıvarda deneme yaptılar sonra yavasca alıştılar ve kucagıma verdıler az kalmış senınde canım..........emme refleksı artsın senıde alır on gunu bıulma ınş.......gulen canımben ne zaman gıtsem alıyolar hele bu emzırmeden sonra dort bes saat ordayım ee bıde üç tane olunca zaman hızlı gecıyo hemsıreler gıderseler buras bosalıcak dıyolar uzuluyolar ama ben alayım artık dedım sıze daha cok gelır dedım........attaque canım amın ınş..........kavusalım saglıkla ınş
arkadaşım senin de kızlarının fotolarını bir başka topikte görmüştüm maşallah onlara. Allah en kısa zamanda onlara kavuşmanı nasip etsin canımınş canım........evet cok guzel bı duygu ......alınca kucagına orda bırakmakda ayrı bı huzun.......ınş hepımız saglıkla alırız canım
bebeğin gelişimi nasıl annesi 15 ocakda acmışsın başlıgı kilo aldı mı
ınş canım........evet cok guzel bı duygu ......alınca kucagına orda bırakmakda ayrı bı huzun.......ınş hepımız saglıkla alırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?