Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğumda ödem oluyormuş bebeklerde..yüzde 10-20 kilo kaybı normalmiş sonrasında..bize böyle söylediler
miniğimiz 1480 gram oldu, 25 cc ve biberonla besleniyor. solunum problemimiz yok şükür. şuan bi problem görünmüyor. sadece göbeği düşmüş ama sıvı geliomuş, o nedenle ilaç aldırdılar onu kullanmaya başlayacaklar. sık görülen durumdur korkulacak bişey değil dediler ya bakalım. bugun son durumumuz böyleydi...bebeğinizin durumu nasıl
sağol muallimcim insallah bekleyen herkesi allah yavrusuna kavuştursun. umut vermediği zaman ilk zamanlarıydı heralde değil mi? bizimkilerde öleydi daha doğmadan başlamışlardı aşılamaya umutsuzluğu. o dönem öyle işlioki insanın içine ki hala daha aynılar, problem yok ama şimdilik... çıkmıo insanın içinden, hatta iyi haber alınca bile sevinemio insan tam olarak... insallah canım rabbim sizleri hiç ayırmaz, hiç kimseyi ayırmaz kuzucuğundan... bu arada senin prensesler nasıl çok yoruolar mı seni, nasıl geçio ev hayatları??yagmurlu ve kornella canlarım rabbım kavustursıun ben 86 gun sonra kavustuum cok sukur darısı sıze ools ınşşş nolur umutlu olun dr bana hıç umut vermedı cıkarken ona umut verıcı olun karsınıda anne var dedım azcık tartıtuk...........rabbım ayırmasın ınş
sağol canım güzel dileklerin için. okurken böle o günlerin geldiğini bi an düşündüm ahh insallah... şimdi küvezin dışından bakıp bakıp ellerine dokunmayı hayal ediyorum,insallah en kısa zamanda kızımı kollarıma almayı nasip eder... seninde güzel kızına allah sağlık ve mutlu upuzun bir ömür versin canım...rabbim önce analkı babalı büyütsün bu güçlü azimli melegini eminim çok şeker bişidir yavrum ya allahım ona şifa versinde bolbol kilo alıp annesinin kollarında cehhe yaptıgı günleri okumayı nasip etsin bizlere dualarım meleginle senle canım
amin canım çok sağol güzel duaların için, allah tüm bebeklere güç annelerine sabır versin. bizimki de heralde 2 ayı bulacak...kornelya canım umutsuzluğa kapılma erken doğmuş bütün bebekler genelde 2 aydan önce hastaneden çıkmıyor. Allahım inşallah sağlıklı bir şekilde istenilen kiloya gelerek bebeğini eve götüreceğin günlerde gelir. dualarımız senin ve senin gibi dua bekleyen annelerin olsun.
canım cok guzel ya masallah kızına bıberonada gecınce alıcak kıloları benım kıızlar üçü bıaradalarımcok gazlları var uyku yok bende bazen gırıyorumm ıyı bakkendıneeeeee .bı kızım 1 740.........bırı 1 800 bırı 2 120.ıl cıktık.....
dualarımız kuzumla aramıza geldiği günden beri..
teyzesinin zeynosu o annesininde elvini :))
su belizinde en yakın arkadaşı...
başından beri onun gücüne ve Rabbimin büyüklüğüne inanarak dualar ettik yinede öyle yapıcaz....
sende içini ferah tut lütfen mücadelecidir benim kızım....
sağol teyzemiz valla dualarınız olmasa... teyzesi senin kız uyku konusunda bana çekti, insallah inatçılık mücadelecilik bakımından da benim kız teyzesine çeker...
ayrıca tamam kızımın teyzesinin ama zeynoda diip durma kızıma ala ala söz verdik göbek adı zeyno benim kızımın adı bak yazıom gene elvinn... çocuk büyürken karıştırcan aklını bende seni karıştırcam:))
su beliz dedin içim gitti ben özledim gene o güzel prensesi yahu ne zaman gelionus tekrar siz izmiree(
kornelya nasılsın canım ???
aqualotus gerçekten kardeşin mi????????
öyleyse çok güzel....
kardeşin kızmasın ama elvin çok daha güzel bir isim.... :))))))))))))))))))))
Bu nasıl şey ayol aile meclisi gibi:)
Ne güzel kardeşinle birlikte benim iki tane abim var keşke bir tane de kızkardeşim olsaydı Vallahi kızkardeş ihtiyacımı buradaki arkadaşlarla gideriyorum.
mehtapcım valla benimde iki abim var, kız kardeş çok başka bişeydir kesin ama ben varmış sayıyorum yine. gamze benim ilkokul 1den beri arkadaşım yani yaklaşık 21 senedir bir aradayız. artık kardeş olduk diyebiliriz ama çok tuhaftır bizi yan yana görüp konusmalarımızı anlamayanlar düşman bile diyebilirler:)) kardeş kesin önemlidir ama güzel arkadaşlıklarda o duygudan geri kalmıyor...
nınımcım çokk teşekkür ederim, teyzemiz kızmaz ama belki kabullenir gerçeği artık... zira kimliğini çıkardık gösterdik hala daha kabullendiremedik:))