- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.661
Reglinin 5. günü klomen başladım sabah akşam 1 adet 5 gün kullandım 14. gün çağırdı sol tarafta 5 yumurta vardı ama 3 ü çatlamaya uygun dedi mm bilmiyorum söylemedi 14. gün iğne oldum hemen iğne günü dahil 3 gün üst üste değerlendirdik eşimin değerleride iyi olduğu için doktorum ilk 5 dk hareket etme belinede çok yüksek olmayan bir yastık koy dedi öyle yaptım bende gerisini biliyonuz zaten süreçte beraberdikÇok mutlu oldum canım benim, gruptan gitme sakın bize neşe ve umut verşimdi anlat bakalım yeni gelenler için, iğneyi olduğunda yumuşlar kaç mm idi, kaç yumuş vardı, kaçıncı gün iğne oldun, nasıl değerlendirdin?Herkese umut olsun
Artışın çok güzel am. İnşallah sağlıkla tutunur bebeğin canım güzel şeyler düşün.Bize de nasip eder inşallahReglinin 5. günü klomen başladım sabah akşam 1 adet 5 gün kullandım 14. gün çağırdı sol tarafta 5 yumurta vardı ama 3 ü çatlamaya uygun dedi mm bilmiyorum söylemedi 14. gün iğne oldum hemen iğne günü dahil 3 gün üst üste değerlendirdik eşimin değerleride iyi olduğu için doktorum ilk 5 dk hareket etme belinede çok yüksek olmayan bir yastık koy dedi öyle yaptım bende gerisini biliyonuz zaten süreçte beraberdikama benim karın içi boşluğumda sıvı birikmiş iğneden dolayı sanırım doktor birde dış gebelikten olabilir dedi değerim düşük olduğu için artışı takip etcez şuan için bu durum biraz moralimi bozdu açıkcası patlamış dış gebelik bile olabilir dedi ya ama ağrım falan yok benim ohss sendromuymuş iğneden dolayı yumurta uyarılınca sıvı birikiyomuş kan sulandırıcı iğneye başladım bugün bakalım inşallah dış gebelikten değildir takibe göre karar vercez dedi oyüzden hevesim kursağımda kaldı bir miktar
Hiçbişey olmaz korkma dualarımız gerçekten kalpten seninleReglinin 5. günü klomen başladım sabah akşam 1 adet 5 gün kullandım 14. gün çağırdı sol tarafta 5 yumurta vardı ama 3 ü çatlamaya uygun dedi mm bilmiyorum söylemedi 14. gün iğne oldum hemen iğne günü dahil 3 gün üst üste değerlendirdik eşimin değerleride iyi olduğu için doktorum ilk 5 dk hareket etme belinede çok yüksek olmayan bir yastık koy dedi öyle yaptım bende gerisini biliyonuz zaten süreçte beraberdikama benim karın içi boşluğumda sıvı birikmiş iğneden dolayı sanırım doktor birde dış gebelikten olabilir dedi değerim düşük olduğu için artışı takip etcez şuan için bu durum biraz moralimi bozdu açıkcası patlamış dış gebelik bile olabilir dedi ya ama ağrım falan yok benim ohss sendromuymuş iğneden dolayı yumurta uyarılınca sıvı birikiyomuş kan sulandırıcı iğneye başladım bugün bakalım inşallah dış gebelikten değildir takibe göre karar vercez dedi oyüzden hevesim kursağımda kaldı bir miktar
teşekkür ederim canım benim benimde sizlerleHiçbişey olmaz korkma dualarımız gerçekten kalpten seninle❤
Hadi hayırlısı olsun canımBen de 15 Mart'ta çatlatma iğnesi oldum. Bu tarihte çatlatma iğnesi olan var mı?
Canım ben dün 17 Mart da oldum doktor 19.9 mm olmuş yumurtam dedi cok begendı iğneyi uyguladı bakalım gerisi bizdeBen de 15 Mart'ta çatlatma iğnesi oldum. Bu tarihte çatlatma iğnesi olan var mı?
Canım ben dün 17 Mart da oldum doktor 19.9 mm olmuş yumurtam dedi cok begendı KBen de 15 Mart'ta çatlatma iğnesi oldum. Bu tarihte çatlatma iğnesi olan var mı?
sakin ol ve stres yapma kuzum hersey cok guzel olacak annesine tutunacakReglinin 5. günü klomen başladım sabah akşam 1 adet 5 gün kullandım 14. gün çağırdı sol tarafta 5 yumurta vardı ama 3 ü çatlamaya uygun dedi mm bilmiyorum söylemedi 14. gün iğne oldum hemen iğne günü dahil 3 gün üst üste değerlendirdik eşimin değerleride iyi olduğu için doktorum ilk 5 dk hareket etme belinede çok yüksek olmayan bir yastık koy dedi öyle yaptım bende gerisini biliyonuz zaten süreçte beraberdikama benim karın içi boşluğumda sıvı birikmiş iğneden dolayı sanırım doktor birde dış gebelikten olabilir dedi değerim düşük olduğu için artışı takip etcez şuan için bu durum biraz moralimi bozdu açıkcası patlamış dış gebelik bile olabilir dedi ya ama ağrım falan yok benim ohss sendromuymuş iğneden dolayı yumurta uyarılınca sıvı birikiyomuş kan sulandırıcı iğneye başladım bugün bakalım inşallah dış gebelikten değildir takibe göre karar vercez dedi oyüzden hevesim kursağımda kaldı bir miktar
Ay guzel fikir ben varımKuzular ben ilk defa iğne olmuştum bilinçsizce, bu ay aksilik çıkmazsa 2. İğne olacak testere dişli aslan pençesi hayıt tohumu ve civanperçemi kullanacağım hormonlar düzenlensin diye
Birde bu ay isteyenlerle bir liste yapalım diyorum ne dersiniz?
Nick, yumurta boyutu, iğne olunan tarih, sonuç vs gibi... Bu ay çok pozitif gördük yeni ayda da görürüz inşallahyeni iğne olanlar burdan alıntılayıp bilgi yazabilir bana
Bu ayda topiğimiz yine gebelik haberleri ile dolup taşsın inşallahAy guzel fikir ben varım
Çok sevindim çok güzel haberKızlar bugün kan verdim sonucum 196 çıktı iki günde bir artış takip edicem
Herkesin hcg değeri aynı şekilde yükselmiyo 20.gün sanırım bugün benim önemli olan 2 günde bir en az iki katı kadar artmasıÇok sevindim çok güzel haberiğne sonrası şuan kaçıncı gündesiniz acaba? Benim normalde adet tarihim yarın perşembe(iğne sonrası 16. Gün) test yapmıştım 108 çıktı düşük mü acaba diye korkuyorum
Daha kalabalık olalım hepimiz hamiş haberleri alalımmmmm bakalım bu ay bizleri ne bekliyorKuzular ben ilk defa iğne olmuştum bilinçsizce, bu ay aksilik çıkmazsa 2. İğne olacak testere dişli aslan pençesi hayıt tohumu ve civanperçemi kullanacağım hormonlar düzenlensin diye
Birde bu ay isteyenlerle bir liste yapalım diyorum ne dersiniz?
Nick, yumurta boyutu, iğne olunan tarih, sonuç vs gibi... Bu ay çok pozitif gördük yeni ayda da görürüz inşallahyeni iğne olanlar burdan alıntılayıp bilgi yazabilir bana
Güzel haberler alacağız kuzum inşallahhDaha kalabalık olalım hepimiz hamiş haberleri alalımmmmm bakalım bu ay bizleri ne bekliyor
Yaa bizde igne yapilan gunun ertesi gunu basladik ama uc gun ust uste yapmadik gun asiri bir gun arayla yaptik hep.acaba bizimde mi ust uste yapmamiz gerekirdi yaaa bak muallakta kaldim simdi.Reglinin 5. günü klomen başladım sabah akşam 1 adet 5 gün kullandım 14. gün çağırdı sol tarafta 5 yumurta vardı ama 3 ü çatlamaya uygun dedi mm bilmiyorum söylemedi 14. gün iğne oldum hemen iğne günü dahil 3 gün üst üste değerlendirdik eşimin değerleride iyi olduğu için doktorum ilk 5 dk hareket etme belinede çok yüksek olmayan bir yastık koy dedi öyle yaptım bende gerisini biliyonuz zaten süreçte beraberdikama benim karın içi boşluğumda sıvı birikmiş iğneden dolayı sanırım doktor birde dış gebelikten olabilir dedi değerim düşük olduğu için artışı takip etcez şuan için bu durum biraz moralimi bozdu açıkcası patlamış dış gebelik bile olabilir dedi ya ama ağrım falan yok benim ohss sendromuymuş iğneden dolayı yumurta uyarılınca sıvı birikiyomuş kan sulandırıcı iğneye başladım bugün bakalım inşallah dış gebelikten değildir takibe göre karar vercez dedi oyüzden hevesim kursağımda kaldı bir miktar
Spermler 3 güne kadar canlı kalabiliyo dert etme okadar olacağı varsa bir günlük ilişkide bile tutuyo canımYaa bizde igne yapilan gunun ertesi gunu basladik ama uc gun ust uste yapmadik gun asiri bir gun arayla yaptik hep.acaba bizimde mi ust uste yapmamiz gerekirdi yaaa bak muallakta kaldim simdi.
Merhaba canım sen hamile misinSpermler 3 güne kadar canlı kalabiliyo dert etme okadar olacağı varsa bir günlük ilişkide bile tutuyo canım