- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.681
Ben hiç ikinci çizgiyi göremiyorum canımİgne ile birlikte 13. Gün bugün.... 11. Günde çizgim belirgindi. Ama simdide silikte olsa çok hafif çizgi var hala iğne çizgisi olabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç ikinci çizgiyi göremiyorum canımİgne ile birlikte 13. Gün bugün.... 11. Günde çizgim belirgindi. Ama simdide silikte olsa çok hafif çizgi var hala iğne çizgisi olabilir mi?
Evet canım dün kan sonucum 196 çıktı evet iğne oldum bende 13.günde erken gebelikte 15.günde normal testte çıktıMerhaba canım sen hamile misin kaçırmışım maşallah sen igne olmuş muydun kaçıncı günde ogrendin gebeliğini?
Canım çıplak gözle daha belirgin. Size attığım da çok belli olmuyor olabilir.. sence igne etkisi miBen hiç ikinci çizgiyi göremiyorum canım
Maşallah gözünaydın inşallah güzel ilerler.. benimde bugün iğne ile 13. Günüm cokkk silik bir çizgi var normal gebelik testinde sence iğne etkisimi? Sende hiç negatif oldu muEvet canım dün kan sonucum 196 çıktı evet iğne oldum bende 13.günde erken gebelikte 15.günde normal testte çıktı
Benimde 13 ve negatif, ama pozitife dönceğini umuyorumGünaydın kızlar.13.gunum ve testim negatif sanırım olmadı benimde
İğne etkisi herkeste farklı geçiyo benim 8.gün 10.gün negatifti iki gün sonra bir daha test yap istersenMaşallah gözünaydın inşallah güzel ilerler.. benimde bugün iğne ile 13. Günüm cokkk silik bir çizgi var normal gebelik testinde sence iğne etkisimi? Sende hiç negatif oldu mu
Ben ummuyorum 13.gunden sonra pozife dönmüyor genelde zaten adet belirtilerim varBenimde 13 ve negatif, ama pozitife dönceğini umuyorum
Tmm cnm peki hiç belirtin oldu muİğne etkisi herkeste farklı geçiyo benim 8.gün 10.gün negatifti iki gün sonra bir daha test yap istersen
İğne günü ile birlikte mi pozitif?Günaydın kızlar.13.gunum ve testim negatif sanırım olmadı benimde
Genelde yaşadığım belirtiler iğneden kaynaklıydı ama 13.günden itibaren göğüs halkalarımda genişleme oldu akıntım arttıTmm cnm peki hiç belirtin oldu mu
Anlamadımİğne günü ile birlikte mi pozitif?
Yani 3 gün negatif kaldı bu durumda benim 1 günüm daha var diye düşünebilirim :) 2 gündür negatifimİğne etkisi herkeste farklı geçiyo benim 8.gün 10.gün negatifti iki gün sonra bir daha test yap istersen
Ben yürüyememiştim o kadar şişmişti agrımıstı kasıklarım ohh çatlasın hepsi çatırrr çatırKızlar felaket kaşık ağrım var sanırım catlıyo
Pozitife dönme ihtimali her zaman var inşallah fazla bekletmez seniYani 3 gün negatif kaldı bu durumda benim 1 günüm daha var diye düşünebilirim :) 2 gündür negatifim
Senin iğneden sonra kaçıncı gününde beta söylediğin değer çıktı cnm?Pozitife dönme ihtimali her zaman var inşallah fazla bekletmez seni
yaBen yürüyememiştim o kadar şişmişti agrımıstı kasıklarım ohh çatlasın hepsi çatırrr çatır
Bat günümden sonraki 5.gün öncesinde vermedim ben yarın tekrar vericemSenin iğneden sonra kaçıncı gününde beta söylediğin değer çıktı cnm?
Doktor düşük olduğunu neden düşündü ki o civarlarda olması gerekmiyor mu?Bat günümden sonraki 5.gün öncesinde vermedim ben yarın tekrar vericem