- 17 Ocak 2022
- 375
- 926
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.641
sinirlerim bozuldu artıkBenim de 12.gun yapmadım sonuç yanıltabilir çünkü. yarın varsa çıkar yoksa zaten yoktur boş yere Umut etmekte yoruyor insanı Saldim çayıra mevlam kayira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sinirlerim bozuldu artıkBenim de 12.gun yapmadım sonuç yanıltabilir çünkü. yarın varsa çıkar yoksa zaten yoktur boş yere Umut etmekte yoruyor insanı Saldim çayıra mevlam kayira
Aa pozitif mi şu an bende 5 Mart’ta vuruldum bugün 13.günüm negatif7 mart canım
Yok yook dün pozitifti, bugün negatifAa pozitif mi şu an bende 5 Mart’ta vuruldum bugün 13.günüm negatif
Mantıklı, sana bişey söyleyeyim mi?benimde yumurtalar iyiydi her ay 11. 12. Günde pik ve çatlama görürdüm, geçen ay ilaca başladım yumurta büyümek bilmediİzolasyonun bitince gel dedi haftaya cumartesiye kaldı işim belki bu ay klomen kullanmam geç kalıyorum cnku ztn yumurtalarım iyiydi benim gerek kalmaz belki direk çatlatma iğnesine geçerim belki bakalım muayene etmeden bişey kullanma dedi kist fln olmusmu bakcak
Yaaa kuzum benim çok çok çok mutlu oldum ❤❤❤ Allah nazarlardan saklasın, sağlıkla ilerlesin bebeğimKızlar bugün kan verdim sonucum 196 çıktı iki günde bir artış takip edicem
Bu ay tekrar gonal-f 75 kullanmaya başlıcam.Ah kuzucumm, yarında ben gelirim yanına
Yeni ay yeni hedefler diyelim bu ay ilaç kullanacak mısın bakalım?
İğne etkin yeni geçmiş kuzumİğne sonrası 12. Gün negatif. dün pozitifti
Benden de sildikçe kırmızılar geliyor, hayırlısı kuzucumBu ay tekrar gonal-f 75 kullanmaya başlıcam.
Bende pozitifi bekliyorum artık :)İğne etkin yeni geçmiş kuzum
İnşallahKızlar inşallah dün gece kaderimize sağlıklı bebekler yazılmıştır
Amin canım çok saol Rabbim kucağınızı boş bırakmasın en kısa zamanda tadın bu sevinciYaaa kuzum benim çok çok çok mutlu oldum ❤❤❤ Allah nazarlardan saklasın, sağlıkla ilerlesin bebeğim
Yalnız ne grup açmışım en az yarımız gebe çıktı Bende bugün regl oldum, hayırlısı inşallah bu ay olur Bana dua eder misin, çok duygusalım
Çok mutlu oldum canım benim, gruptan gitme sakın bize neşe ve umut ver şimdi anlat bakalım yeni gelenler için, iğneyi olduğunda yumuşlar kaç mm idi, kaç yumuş vardı, kaçıncı gün iğne oldun, nasıl değerlendirdin?Herkese umut olsunAmin canım çok saol Rabbim kucağınızı boş bırakmasın en kısa zamanda tadın bu sevinci
Bende regl oldum hadi bakalım aynı gün regl olduk bakalım bu ay bizi neler bekliyor :)Yaaa kuzum benim çok çok çok mutlu oldum ❤❤❤ Allah nazarlardan saklasın, sağlıkla ilerlesin bebeğim
Yalnız ne grup açmışım en az yarımız gebe çıktı Bende bugün regl oldum, hayırlısı inşallah bu ay olur Bana dua eder misin, çok duygusalım
Ayyy canımm çok mutluyum valla senin adına insallah artar saglıklı tutunur i gelsinnn bebişşşşşşş bizlerede dua et bir dahaki ay yetişelim sana :)Kızlar bugün kan verdim sonucum 196 çıktı iki günde bir artış takip edicem
Tam kanama gibi sökülmedi benim ya, regl saysam mı bilmiyorumBende regl oldum hadi bakalım aynı gün regl olduk bakalım bu ay bizi neler bekliyor :)
İnşallah tekrar pozitife döner canımYok yook dün pozitifti, bugün negatif
Sağlıkla ilerlesin inşallah canım tebrik ederimKızlar bugün kan verdim sonucum 196 çıktı iki günde bir artış takip edicem