- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.661
Reglinin 5. günü klomen başladım sabah akşam 1 adet 5 gün kullandım 14. gün çağırdı sol tarafta 5 yumurta vardı ama 3 ü çatlamaya uygun dedi mm bilmiyorum söylemedi 14. gün iğne oldum hemen iğne günü dahil 3 gün üst üste değerlendirdik eşimin değerleride iyi olduğu için doktorum ilk 5 dk hareket etme belinede çok yüksek olmayan bir yastık koy dedi öyle yaptım bende gerisini biliyonuz zaten süreçte beraberdik ama benim karın içi boşluğumda sıvı birikmiş iğneden dolayı sanırım doktor birde dış gebelikten olabilir dedi değerim düşük olduğu için artışı takip etcez şuan için bu durum biraz moralimi bozdu açıkcası patlamış dış gebelik bile olabilir dedi ya ama ağrım falan yok benim ohss sendromuymuş iğneden dolayı yumurta uyarılınca sıvı birikiyomuş kan sulandırıcı iğneye başladım bugün bakalım inşallah dış gebelikten değildir takibe göre karar vercez dedi oyüzden hevesim kursağımda kaldı bir miktarÇok mutlu oldum canım benim, gruptan gitme sakın bize neşe ve umut ver şimdi anlat bakalım yeni gelenler için, iğneyi olduğunda yumuşlar kaç mm idi, kaç yumuş vardı, kaçıncı gün iğne oldun, nasıl değerlendirdin?Herkese umut olsun