- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.601
Sagol kuzucumYa kıyamam çok geçmiş olsun kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol kuzucumYa kıyamam çok geçmiş olsun kuzum
Sagol kuzucum ya dedigin gibi tekrar baslarım olmasa bi yazsında bakalım aman ya bu ay düşünmeyeye karar verdim bir de hayıt tohumu civan perçemi içiçem bu ayYok artıkk ah kuzum benim geçmiş olsun yumurta takibi bilmem ne derken hastanede kaptın şifayı kesin çok çok geçmiş olsun canımıniçi
Yaa geçmiş olsun çabuk atlatırsın inşallahKızlarr ben covid olmuşum meğer ondan 1 haftadır belim kopuyo ondan belkide bu ay olmadı ben gebeliği pozitif beklerken covidi pozitif gördüm
7 Mart'ta sabah yaptım.. sen ne zaman oldunValla canım benim 3.iğnem hep 7.-8. Günler etkisi geçiyordu kişiden kişiye değişir tabi ki sen iğneyi ne zaman vurulmuştun
Of inanmıyorum ya kuzum cok üzüldümKızlarr ben covid olmuşum meğer ondan 1 haftadır belim kopuyo ondan belkide bu ay olmadı ben gebeliği pozitif beklerken covidi pozitif gördüm
Evde var bende içeyim bari nasılsın kullanacaksınSagol kuzucum ya dedigin gibi tekrar baslarım olmasa bi yazsında bakalım aman ya bu ay düşünmeyeye karar verdim bir de hayıt tohumu civan perçemi içiçem bu ay
Benimde 5 mart canım7 Mart'ta sabah yaptım.. sen ne zaman oldun
Senin bugün 10.günün değil mi ya7 Mart'ta sabah yaptım.. sen ne zaman oldun
Bugün ayın 18 i onun için 11. Gün değil mi ? Yanlış mı hesap yaptımSenin bugün 10.günün değil mi ya
17 mart bugün canım senin büyük bir ihtimal iğne etkisi olabilirBugün ayın 18 i onun için 11. Gün değil mi ? Yanlış mı hesap yaptım
Ben Mart 7 den itibaren saydım 11 gün etti bugünle boş yere gitti testim bileydim yapmazdim artık pazar gününü beklerim17 mart bugün canım senin büyük bir ihtimal iğne etkisi olabilir
Valla o hesap bende de karışıyorBen Mart 7 den itibaren saydım 11 gün etti bugünle boş yere gitti testim bileydim yapmazdim artık pazar gününü beklerim
Yemeklerden iki saat önce regl olayım ole başlıcam bende hayıt tohumu gebelige iyi geliyormus sabah kahvaltıdan iki saat sonra hayıt iç aksam da civanperçemi içEvde var bende içeyim bari nasılsın kullanacaksın
Hadi hayırlı olsun canım bol pozitifler görKızlar vuruldum iğne doktor baktı yumurtaya 19.9 mm büyümus begendı doktor :) 36 saaat sonra ilişki dedi 8 gün boyunca artık yola devam :)
Hayıtla testeredişli aslan pençesini beraber iç demişti aktarYemeklerden iki saat önce regl olayım ole başlıcam bende hayıt tohumu gebelige iyi geliyormus sabah kahvaltıdan iki saat sonra hayıt iç aksam da civanperçemi iç
Sagol alllah razı olsun sendenHadi hayırlı olsun canım bol pozitifler gör
Sen bugünde değerlendir ne olur ne olmazKızlar vuruldum iğne doktor baktı yumurtaya 19.9 mm büyümus begendı doktor :) 36 saaat sonra ilişki dedi 8 gün boyunca artık yola devam :)