- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.621
Öyle mi diyorsun ya :) Kandil diye dedim gunah olur ama gece yaparız olmadıSen bugünde değerlendir ne olur ne olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi diyorsun ya :) Kandil diye dedim gunah olur ama gece yaparız olmadıSen bugünde değerlendir ne olur ne olmaz
geçmiş olsunBende doktora gidemicem yazdım smdi bakalım nası ilerleyeceğiz bu ay ben tedavisizim büyük ihtimalle günlerim kaçıcak cnku
Hayırlı iş bu bişey olmaz gusülünü al sonraÖyle mi diyorsun ya :) Kandil diye dedim gunah olur ama gece yaparız olmadı
TamamHayırlı iş bu bişey olmaz gusülünü al sonra
Bennnn ishal şiddetli bel agrısı bulantı sonra covid oldugumu öğrendim :)Kızlar ben iki gündur ishalim ya sol kasigima hafif ağrılar giriyor ve bel ağrım da devam ediyor.İshal olan var mı iğneden mi bilemedim
Kimyasal gebelik yaşadığımda ben de coviddim cnm. Belki de sağlıksız olacaktı her şeyde bir hayır vardır.ben regl oluyorum sanırım MaviMujdem bence bişey yapma 20. Günüm oluyorm şuan ilaç fln alma söktürücü olursun sende neyse vardır bi hayır demekki gebe olsaydım covidi daha agır geçirebilirdm yada covid etkiledi bu ay tutmadı :/
Ah kuzum ya hayırlısı inşallah, kahverengi akıntı geldi muhtemelen bende bugün yarın sökülürüm ne dedi doktorun?ben regl oluyorum sanırım MaviMujdem bence bişey yapma 20. Günüm oluyorm şuan ilaç fln alma söktürücü olursun sende neyse vardır bi hayır demekki gebe olsaydım covidi daha agır geçirebilirdm yada covid etkiledi bu ay tutmadı :/
İzolasyonun bitince gel dedi haftaya cumartesiye kaldı işim belki bu ay klomen kullanmam geç kalıyorum cnku ztn yumurtalarım iyiydi benim gerek kalmaz belki direk çatlatma iğnesine geçerim belki bakalım muayene etmeden bişey kullanma dedi kist fln olmusmu bakcakAh kuzum ya hayırlısı inşallah, kahverengi akıntı geldi muhtemelen bende bugün yarın sökülürüm ne dedi doktorun?
Test yaptın mı canım sonuç nasılBenimde 5 mart canım
Kaset test negatif canım kan vermeyede gitmedimTest yaptın mı canım sonuç nasıl
Yaa olsun inşallah en kısa zamanda pozitifi gorursunKaset test negatif canım kan vermeyede gitmedim
İnşallah canım benim sen naptın test falan yaptın mı?Yaa olsun inşallah en kısa zamanda pozitifi gorursun
Canım iğneyi ne zaman vurulmuştun ?İğne sonrası 12. Gün negatif. dün pozitifti
Yapmadım yarın yapicam pek umdum yokİnşallah canım benim sen naptın test falan yaptın mı?
Benim de 12.gun yapmadım sonuç yanıltabilir çünkü. yarın varsa çıkar yoksa zaten yoktur boş yere Umut etmekte yoruyor insanı Saldim çayıra mevlam kayiraİğne sonrası 12. Gün negatif. dün pozitifti
7 mart canımCanım iğneyi ne zaman vurulmuştun ?