- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.581
Eşim sperm testi vericek bakalım bir de o baktırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı ins kuzum pozitifleri görürsün bencede stres yapmaSultan kuzum ins iyi sonuçlar alırsın kızlar ben iğne vurulcam akşam 7 de eşimin halası rüyasında görmüş benı oda hamıle biliyomusunuz
Yavrucum bekle bende geliyorum sana doğru test sonucu bekliyorumAile hekimine diyorum ki test çıktığı anda maydanoz adaçayı civanperçemi mix yapıp şerefinize içicem, kahkaha atıyor tontişHayırlısı ins kuzum pozitifleri görürsün bencede stres yapma
Hadi hayırlısı kuzum güzel haberler verİnşallah canım yarın kan vericem
Pişt pişt 0.100lükler olarak gel sarılalımHayırlısı ins kuzum pozitifleri görürsün bencede stres yapma
Benimde oyle olcak büyük ihtimalleBende adet oldum die gitmistim doktor aynisini banada dedi adet olmamisin bu beta bakalim dedi sonuc negatif cikti tabi ertesi gun tam adet olmustum
Peki 11. Gün yaptınız mı test? Benimki bugün silik çizgi çıktı acaba iğne etkisi mi bilmiyorumEvet bir önceki iğnemde de 12.gün negatifti ama insanın bir hevesi kırılıyor
Canım sana kesin bir şey diyemem ben iğnenin 7.günü ilk testi yaptım negatifti sen daha önceden test yaptın mı ? İlk negatif olduğunu takip etseydin kesin pozitif derdim Ama yinede 11.günde çok iğne etkisi olduğunu düşünmüyorumPeki 11. Gün yaptınız mı test? Benimki bugün silik çizgi çıktı acaba iğne etkisi mi bilmiyorum
Aminn civanperçemi ve adaçayını karıştırdım içiyorum bakalımMaviMujdem S sultansultan90 kizlar o zman sokturucu ne varsa kullaninda rahatlayin bi adet olmamakta cok zor su mubarek gundee allahim kucaklarimizi bos birakmasin
Yok daha önce hiç test yapmadım keşke yapsaydım çok haklısın . Ama bazı topiklerde 12.gun bile etkisini devam ettiğini söyleyenler var bilemedimCanım sana kesin bir şey diyemem ben iğnenin 7.günü ilk testi yaptım negatifti sen daha önceden test yaptın mı ? İlk negatif olduğunu takip etseydin kesin pozitif derdim Ama yinede 11.günde çok iğne etkisi olduğunu düşünmüyorum
Bende doktora gidemicem yazdım smdi bakalım nası ilerleyeceğiz bu ay ben tedavisizim büyük ihtimalle günlerim kaçıcak cnkuAminn civanperçemi ve adaçayını karıştırdım içiyorum bakalım
Valla canım benim 3.iğnem hep 7.-8. Günler etkisi geçiyordu kişiden kişiye değişir tabi ki sen iğneyi ne zaman vurulmuştunYok daha önce hiç test yapmadım keşke yapsaydım çok haklısın . Ama bazı topiklerde 12.gun bile etkisini devam ettiğini söyleyenler var bilemedim
Aaa çok geçmiş olsunKızlarr ben covid olmuşum meğer ondan 1 haftadır belim kopuyo ondan belkide bu ay olmadı ben gebeliği pozitif beklerken covidi pozitif gördüm
Yok artıkk ah kuzum benim geçmiş olsun yumurta takibi bilmem ne derken hastanede kaptın şifayı kesin çok çok geçmiş olsun canımıniçiKızlarr ben covid olmuşum meğer ondan 1 haftadır belim kopuyo ondan belkide bu ay olmadı ben gebeliği pozitif beklerken covidi pozitif gördüm
Kaçmaz sen regl olunca 5. Gün ilacına başla yine karantina sürecinde dolar o aradaBende doktora gidemicem yazdım smdi bakalım nası ilerleyeceğiz bu ay ben tedavisizim büyük ihtimalle günlerim kaçıcak cnku
Ya kıyamam çok geçmiş olsun kuzumKızlarr ben covid olmuşum meğer ondan 1 haftadır belim kopuyo ondan belkide bu ay olmadı ben gebeliği pozitif beklerken covidi pozitif gördüm
Sagol canım benimAaa çok geçmiş olsun