- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.561
Amin canim inşallah o yüzden günü gecen yada hafif lekeleme olan arkadaşlar kan testi yaptrisn benceTıp çaresiz bekleyelim bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim inşallah o yüzden günü gecen yada hafif lekeleme olan arkadaşlar kan testi yaptrisn benceTıp çaresiz bekleyelim bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkar
Bendede o akıntı halen var canım hemde bayagı yogunKızlar wcye gittim regl oldum sanmıştım yine beyaz kremsi akıntı var sadece, bugün iğne sonrası 17. Gün kaset test negatif
Böyle bişey gelen var mı başına???
Neden bu kadar gecikti peki kist falan olmamış değil mi ?Kızlar ben elendim maalesef agrılarım vardı doktora gittim gebelik şüphesi diye kan verdim negatif çıktı halen regl de olamadım bu arada 19. Günümdeyim
Ben hem negatifim, hem akıntım varBendede o akıntı halen var canım hemde bayagı yogun
Yok artıkkk yeni okudum tam kaç çıktı sonucun yavrucum???Kızlar ben elendim maalesef agrılarım vardı doktora gittim gebelik şüphesi diye kan verdim negatif çıktı halen regl de olamadım bu arada 19. Günümdeyim
Bendede aynı sorun işteBen hem negatifim, hem akıntım var
Kist yapsa ama kanama olmaz mı ki ? Bi kere o durumu yaşamıstım kistim yüzünden 20 gün kanamam olmuştuNeden bu kadar gecikti peki kist falan olmamış değil mi ?
Bende de akıntı var 15. Gündeyim ama bi doktor böyle hesaplamayın demişti yumurta çatladıktan sonra zaten hemen döllenme olmuyor 36 saatten sonra hesaplamaya başlayın günü demiştiBendede aynı sorun işte
Bazen olmuyor canım mesela bende kist olduğunda akıntı şeklinde kahverengi geliyordu doktor rahime bakmadı mı?Kist yapsa ama kanama olmaz mı ki ? Bi kere o durumu yaşamıstım kistim yüzünden 20 gün kanamam olmuştu
Yok canım ben normal agrılarım için serum yedim ates fln Cumartesi günü asıl kadın dogum doktoruma gideceğim kist mi bel agrısı yapıyor acaba ya hiç dinmiyo acillik oldum resmenBazen olmuyor canım mesela bende kist olduğunda akıntı şeklinde kahverengi geliyordu doktor rahime bakmadı mı?
Attım canımYok artıkkk yeni okudum tam kaç çıktı sonucun yavrucum???
Evet şimdi gördüm ay hadi İnşallah vardır
İnşallah canım yarın kan vericemEvet şimdi gördüm ay hadi İnşallah vardır
Bende adet oldum die gitmistim doktor aynisini banada dedi adet olmamisin bu beta bakalim dedi sonuc negatif cikti tabi ertesi gun tam adet olmustumKızlar merhaba ben 14. Gun pzt gitmiştim anlatmıştım sizede olamamış gibi dedi doktor diye ben pazartesiden beri az az kanama oluyorum bugun adetimin 2.günü diye gittim ama doktor regl olamamissin bi hgb beta isteyelim dedi dış gebelik olma ihtimali var dedi eğer bisey yoksa adet söktürücü ilaç icicekmisim sonra tedavi planlayacakmis boyle bisey yasayan oldu mu daha once acaba
Canim gecmis olsun oncelikle adetin acaba fitilden mi geciktiki kendi kadin dogum doktoruna git bakalim o ne dicekBendede o akıntı halen var canım hemde bayagı yogun
Kapsül olarak almıstım ama ben pztsi bırakmıştım onuCanim gecmis olsun oncelikle adetin acaba fitilden mi geciktiki kendi kadin dogum doktoruna git bakalim o ne dicek