- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 35
- Konu Sahibi MaviMujdem
Ne oldu, ne dedi, girdin mi????Kızlar doktor randevuma geldim bekliyorum dün 17-15 mm olan yumurtaların tekrar boyutuna bakılacak inşallah güzel büyümüştür de bugün iğne vurulurum dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu, ne dedi, girdin mi????Kızlar doktor randevuma geldim bekliyorum dün 17-15 mm olan yumurtaların tekrar boyutuna bakılacak inşallah güzel büyümüştür de bugün iğne vurulurum dua edin
Yaa güzel haberler alalım inşallahHakkımızda hayırlısını olsun inşallah günaydın kızlar bu arada valla bnm iğne gününü saymazsak eğer bugün bel ağrısından duramıyorum iğnenin etkisimi yoksa 9 gün kaldı reglime o yüzden mi bilmiyorum bnmde kafam karıştı hayırlısı olsun bakalım.
Yihhuuu, ilişki sıklığı için ne önerdi?Güncelleme dün 17-15 olan bugün 18-16 mm olmuş iğneyi yarın vurulucam
4 gün üst üste ilişki sonrası sana kalkış dedi canım yarın öğlen 12 de iğneyi vurulucam ben saat olarak değerlendirmeyi düşünüyorum 24-36-48 sonra gün aşırıya dönerYihhuuu, ilişki sıklığı için ne önerdi?
Öff biz düzgün değerlendiremedik sanırım çok üzgünüm4 gün üst üste ilişki sonrası sana kalkış dedi canım yarın öğlen 12 de iğneyi vurulucam ben saat olarak değerlendirmeyi düşünüyorum 24-36-48 sonra gün aşırıya döner
Kaç gün değerlendirdin kiÖff biz düzgün değerlendiremedik sanırım çok üzgünüm
Saatlere dikkat ettiniz mi pekibende iğne günü dahil 3 gün üst üste değerlendirdim sonra gün aşırı
Sadece çatlama günü doktorum saat vermişti ona dikkat ettim sonrası için bişey demediSaatlere dikkat ettiniz mi peki
Anladım kuzum bende inşallah yarın iğnemi olucam iğne gününü boş geçip bugün değerlendirmeyi düşünüyorum en son ilişki 4 gün önce olmuştu spermler tazelensinSadece çatlama günü doktorum saat vermişti ona dikkat ettim sonrası için bişey demedi
İğne öncesinden itibaren 3 gün üstüste devamı da gelmedi rahatsız gibiyimKaç gün değerlendirdin ki
Valla canım ben bir önceki vurulduğumda iğne gününden 1 gün öncesi 24 ve 36. Saati değerlendirebilmiştim ama kimyasalda olda tutmuştu. İnşallah güzel sonuçlar alıcaksın sıkma canını olur muİğne öncesinden itibaren 3 gün üstüste devamı da gelmedi rahatsız gibiyim
Yaa gerçekten mi, çok teşekkür ederim yazdığın için en azından bata kadar umudum olsun ya modum düştüValla canım ben bir önceki vurulduğumda iğne gününden 1 gün öncesi 24 ve 36. Saati değerlendirebilmiştim ama kimyasalda olda tutmuştu. İnşallah güzel sonuçlar alıcaksın sıkma canını olur mu
Mod düşürmek yok valla bu ay yine aynı şekilde yapıcam inşallah önce sen güzel haberi vericeksin sonra benYaa gerçekten mi, çok teşekkür ederim yazdığın için en azından bata kadar umudum olsun ya modum düştü
İnşallah canım benimMod düşürmek yok valla bu ay yine aynı şekilde yapıcam inşallah önce sen güzel haberi vericeksin sonra ben
filmi izlemedim ama bendede iki günce böyle bi agresiflik vardı çatıyodum sağa sola geriliyodum belkide iğnedendir sonuçta horman yani olabilirİnşallah canım benim
Leylekler filmini izlediniz mi kızlar?
Gayet sevimli hatta komik bir animasyon filmi.Gülerek izlemem gerekirken "çocuk sonunda kardeşine kavuştuuuu" diye iç çeke çeke ağladım hatta hönküre hönküre eşimde kahkaha atarak halime güldü.
"ilaçlar mı etkiliyor acaba? Seni böyle görünce çok üzüldüm aslında ama çok komik geldi" diyor. Kendimizi tutamadık ben ağlıyorum o kahkaha atıyor
Erken belirti mi acaba
Sen benden iki gün önce iğne olmuştun sanırım, aynı gün delirmişiz iştefilmi izlemedim ama bendede iki günce böyle bi agresiflik vardı çatıyodum sağa sola geriliyodum belkide iğnedendir sonuçta horman yani olabilir
aynen 26 sında oldum bende var bi hallerde sonu hayır olsunSen benden iki gün önce iğne olmuştun sanırım, aynı gün delirmişiz işte
Bu saatte yaptığım hcg teste bak, testi bol buldumaynen 26 sında oldum bende var bi hallerde sonu hayır olsun
Bu saatte yaptığım hcg teste bak, testi bol buldum