- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 35
- Konu Sahibi MaviMujdem
Hepimiz öyleyiz malesefİnşallah öyledir. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin, benim sıkıntım stres kafama takıp düşünmeyi bir engelleyebilsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimiz öyleyiz malesefİnşallah öyledir. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin, benim sıkıntım stres kafama takıp düşünmeyi bir engelleyebilsem
Ben direk gonal-f ile başladım.Klomen geç büyütüyor dengeyi bozuyor bence. Estrofem kullandın mı canım hiç?
Şuan benim yemek borusundan öyle bir yanma varki ne yediriyor ne içiriyor.Cevabınız için teşekkür ederim. Bazen mide bulantısı, yanma felan oluyor özellikle gece yatacağım zaman. Bakalım hayırlısı olsun diyelim.
Anladım cnmKlomen ve estrofem kullandım. Bat tarihine kadar estrofeme devam ediyorum kuzum
Benimde bugün 4. Gün canım, benim pek umudum yok. İğneden önce, iğne günü ve sonraki gün değerlendirdik.sonra bıraktık biraz rahatsız gibiyim. 10. Gün olunca test patlatırım bir tane yada 10 martta doğum günümde, sen ne zaman yapacaksın?İğne sonrası 6. günden (iğne günü hariç) günaydın kızlaarr benim karın şişliğim dışında çoğu belirtim kayboldu sanki sizde durumlar nasıl ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz??
bende 10. gün patlatırım bitane etkisi geçmiş mi die görmek içinBenimde bugün 4. Gün canım, benim pek umudum yok. İğneden önce, iğne günü ve sonraki gün değerlendirdik.sonra bıraktık biraz rahatsız gibiyim. 10. Gün olunca test patlatırım bir tane yada 10 martta doğum günümde, sen ne zaman yapacaksın?
Buarada 10 martta 10. Günmüşbende 10. gün patlatırım bitane etkisi geçmiş mi die görmek için
hesaplamak takip etmek daha kolay :))Buarada 10 martta 10. Günmüş
Ayın son günü iğne olmanın faydaları
Etkisi geçmiş bembeyaz bir test görünce panik olacak mıyız dersinbende 10. gün patlatırım bitane etkisi geçmiş mi die görmek için
silik görsemde acaba etkisi devam mı ediyo die de kendimi yerim benEtkisi geçmiş bembeyaz bir test görünce panik olacak mıyız dersin
Aynı bensilik görsemde acaba etkisi devam mı ediyo die de kendimi yerim ben
olsa bi dert olmasa bi dert olan her belirtiye şuan aptallık etme kendine gel iğne etkisi bunlar düşünme die kendime telkin veriyorum hergün bakalım umarım güzel sonuçlar alırız inşallahAynı ben
hayırlısı olsun canım güzel haberler alırsın inşallahKızlar doktor randevuma geldim bekliyorum dün 17-15 mm olan yumurtaların tekrar boyutuna bakılacak inşallah güzel büyümüştür de bugün iğne vurulurum dua edin
İnşallah kuzumhayırlısı olsun canım güzel haberler alırsın inşallah
İnşallah güzel haberler alırsın cnmKızlar doktor randevuma geldim bekliyorum dün 17-15 mm olan yumurtaların tekrar boyutuna bakılacak inşallah güzel büyümüştür de bugün iğne vurulurum dua edin
Aminnnolsa bi dert olmasa bi dert olan her belirtiye şuan aptallık etme kendine gel iğne etkisi bunlar düşünme die kendime telkin veriyorum hergün bakalım umarım güzel sonuçlar alırız inşallah