- 1 Mart 2022
- 200
- 123
- 31
- Konu Sahibi MaviMujdem
Merhaba arkadaşlartuba yonk canım yanaş bakalım konumuza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlartuba yonk canım yanaş bakalım konumuza
Bende 28 Şubat çatlatma iğnesi ovitrelle vurdum 2 Mart aşılama oldum bakalım sonuç ne olacak 13 Mart normalde regl dönemimm olmazsam eğer gebeyim ama regl olursam işte o zaman tutmamıştır.Merhaba arkadaşlar
Pazartesi günü gitcem yani 11. GünKiminin geç gelişmesine neden oluyormuş, kiminin de çok erken. Bir daha ki takip ne zaman?
HoşgeldinnMerhaba arkadaşlar
İnşallah olmazsın, olmayızDe
Bende 28 Şubat çatlatma iğnesi ovitrelle vurdum 2 Mart aşılama oldum bakalım sonuç ne olacak 13 Mart normalde regl dönemimm olmazsam eğer gebeyim ama regl olursam işte o zaman tutmamıştır.
Güzel güzel gelişirler inşallah canımPazartesi günü gitcem yani 11. Gün
HoşbuldumHoşgeldinn
Anladım canım bakalım beni nasıl etkileyecek inşallah işe yararGüzel güzel gelişirler inşallah canım
Ben 25 günde regl olurken bu ay 32 günde olacağım klomen düzenimi çok şaşırttı
İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız Allah'ın izniyleİnşallah olmazsın, olmayız
Bende 28 şubatta iğne oldum ama sadece iğne inşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallah olmazsın, olmayız
Bende 28 şubatta iğne oldum ama sadece iğne inşallah güzel sonuçlar alırız
Sadece göğüs hassasiyeti değilde birçok sebebler de olabilir ne bilim mesela bel ağrısı böyle regl oluyormuş gibi ağrı kasık ağrısı bunlardan biri de olabilir mide bulantısı yemek borusundan yanma (bu düşük ihtimal )ama bunlardan hiçbiri yokmu ?Merhaba kızlar, benim adetime hemen hemen bir hafta kaldı göğüslerimde hiç bir belirti yok hamile olma ihtimalim yine de var mıdır?
Sadece iğne derken gonal-f yada klomen femera bunlardan hiç kullanmadnmı cnm?İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız Allah'ın izniyle
Bnde bu sıkıntıyı yaşadım 24 günde olurken 34 günde oldum maalesefAnladım canım bakalım beni nasıl etkileyecek inşallah işe yarar
Kk dışında hamilelik belirtisi konuştuğum tüm kadınlar belirti yoktu günüm geçti diyorMerhaba kızlar, benim adetime hemen hemen bir hafta kaldı göğüslerimde hiç bir belirti yok hamile olma ihtimalim yine de var mıdır?
Klomen geç büyütüyor dengeyi bozuyor bence. Estrofem kullandın mı canım hiç?Bnde bu sıkıntıyı yaşadım 24 günde olurken 34 günde oldum maalesef
Cevabınız için teşekkür ederim. Bazen mide bulantısı, yanma felan oluyor özellikle gece yatacağım zaman. Bakalım hayırlısı olsun diyelim.Sadece göğüs hassasiyeti değilde birçok sebebler de olabilir ne bilim mesela bel ağrısı böyle regl oluyormuş gibi ağrı kasık ağrısı bunlardan biri de olabilir mide bulantısı yemek borusundan yanma (bu düşük ihtimal )ama bunlardan hiçbiri yokmu ?
Klomen ve estrofem kullandım. Bat tarihine kadar estrofeme devam ediyorum kuzumSadece iğne derken gonal-f yada klomen femera bunlardan hiç kullanmadnmı cnm?
Teşekkürler yanıtınız için. Düşük yaptığım gebeliğimde çok fazla göğüs ağrım vardı o yüzden biraz umutsuzlandım.Kk dışında hamilelik belirtisi konuştuğum tüm kadınlar belirti yoktu günüm geçti diyor
Kkda çok yazan var ama ilkinde böyleydi ikincide böyle diye her bebiş farklıTeşekkürler yanıtınız için. Düşük yaptığım gebeliğimde çok fazla göğüs ağrım vardı o yüzden biraz umutsuzlandım.
İnşallah öyledir. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin, benim sıkıntım stres kafama takıp düşünmeyi bir engelleyebilsemKkda çok yazan var ama ilkinde böyleydi ikincide böyle diye her bebiş farklı