- 1 Aralık 2021
- 39
- 22
- 27
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.541
Kaset test bembeyaz canım yaAy hadi insallaah git de guzel haberler ver bize yaa
Evet bir önceki iğnemde de 12.gün negatifti ama insanın bir hevesi kırılıyorDaha erken canım 14.gunu net çıkar varsa üzülme
İnşallah kuzum yaÜzülme canım daha öncede geç pozitif yakalamıştın belki yine öyle olur
14.gunden önce test yapmicam ben pazar günü inşallah olmazsam yapicam stres yapmak çok etkiliyorEvet bir önceki iğnemde de 12.gün negatifti ama insanın bir hevesi kırılıyor
Ben yarında yapıcam14.gunden önce test yapmicam ben pazar günü inşallah olmazsam yapicam stres yapmak çok etkiliyor
ben iki kere böyle yakalayıp regli olmuştum sonra predictor early tövbe etmiştim :) inşallah senin bebiştendirKızlarrr ben şimdi sabah gözümü açar açmaz test yapmıştım erken gebelikte sanki çizgi varla yok arası gibiydi bende çok umursamadan gittim geri yattımşimdi baktım böyle bu arada markası predictor early hep aldığım marka hiç yalancı çizgi çıkarmamıştı inşallah doğrudur Eki Görüntüle 3028070
İnşallah kuzum bakalım yarın direk kan vericem sabah kaset test 20-30 olan betayı gösteriyor bellki benim 10-15 falan diye böyle çıktığını düşünüyorum inşallah yanılmamben iki kere böyle yakalayıp regli olmuştum sonra predictor early tövbe etmiştim :) inşallah senin bebiştendir
İnşallah hayırlısıyla gebelik vardır, test sonrası güzel haberler verirsin inşallah :)Kızlarrr ben şimdi sabah gözümü açar açmaz test yapmıştım erken gebelikte sanki çizgi varla yok arası gibiydi bende çok umursamadan gittim geri yattımşimdi baktım böyle bu arada markası predictor early hep aldığım marka hiç yalancı çizgi çıkarmamıştı inşallah doğrudur Eki Görüntüle 3028070
İnşallah canım yaİnşallah hayırlısıyla gebelik vardır, test sonrası güzel haberler verirsin inşallah :)
Canım inşallah hamileliktirGeç dollenmemi oldu acaba dedi ama ben baya adet gibiyim de ayni zamanda
Degil canim cok daha az ama belki ilac ve igneden gecikmiştir yada sokulmemistir tamCanım inşallah hamileliktirkanaması olup hamile olanlarda oluyor ben adet gibiyim derken normal zamanda ki adet kanamanla aynı mı?
Ben çizgiyi göremedim canım inşallah vardırKızlarrr ben şimdi sabah gözümü açar açmaz test yapmıştım erken gebelikte sanki çizgi varla yok arası gibiydi bende çok umursamadan gittim geri yattımşimdi baktım böyle bu arada markası predictor early hep aldığım marka hiç yalancı çizgi çıkarmamıştı inşallah doğrudur Eki Görüntüle 3028070
Ayy inşallah güzel sonuç çıkar kuzum beta sonucunumu bekliyorsun şu anDegil canim cok daha az ama belki ilac ve igneden gecikmiştir yada sokulmemistir tam
Evet beta ve progesteron bakti doktor ama yarın ararim dedi klinik olduğu icin gec çıkıyor heralde amin inşallah ama hic beklemiyorum kuzum cubku ayni zamanda adet sokturucu ilaç da yazdı yarin ararim dedi dış gebelik mi oldu acaba dedi o da bilmiyor ne olduğunuAyy inşallah güzel sonuç çıkar kuzum beta sonucunumu bekliyorsun şu an
Tıp çaresizEvet beta ve progesteron bakti doktor ama yarın ararim dedi klinik olduğu icin gec çıkıyor heralde amin inşallah ama hic beklemiyorum kuzum cubku ayni zamanda adet sokturucu ilaç da yazdı yarin ararim dedi dış gebelik mi oldu acaba dedi o da bilmiyor ne olduğunu