- 17 Ocak 2022
- 375
- 926
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.461
İnşallahhhhBende 11.gündeyim hadi inşallah güzel sonuçlar alırız canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahhhhBende 11.gündeyim hadi inşallah güzel sonuçlar alırız canım
Bende öleyim ama 18. Günüm bak düşürme hemenBel ve kasık ağrım iyice şiddetleniyor sanırım ben eleniyorum
Vala bıktım artık ya keşke hemen olup olmadığını öğrenebilmek bu döngü beni çok yoruyor artık kendimi dinlemek istemiyorumBende öleyim ama 18. Günüm bak düşürme hemen
Ayy hadi bakalim ne cevap verdi yaz muhakkakKızlar ben doktoruma yazdım şimdi çok şiddetli yaşıyorum bel ağrısını kalça ve bacagıma vurmaya başladı
Ben bugün elendimİnşallah, ben artık regli bekliyorum 16. Gün çünkü yoksa yoktur artık
Ayyyuu canım akşam 7 de benım iğne cok heyecsnlıyımmmmkendıme yoldaş buldum :) benımde yarın iğne günüm kacta olacaksın iğneyi ?
ayyy ayyy ayyyyy benımde yarın sabah iğnem kac yumurtan kac mm oldu :) nasıl ılıskı gunu önerdi anlat bakalım :)Ayy
Ayyyuu canım akşam 7 de benım iğne cok heyecsnlıyımmmm
Evet çatlamayan yumurta kist olabiliyor ama benimki endiometriozis hastalığına bağlı çikolata kisti, kendi kendine küçülme vs olmuyor ilaç bile fayda etmiyor 2017de ameliyat olmuştum yine ameliyat dendi ama bekliyorumAma bişey dicem eğer yumurtalar çatladıysa kist olur muki çatlamayan yumurta kist yapmaz mı
Pozitif çıkarıyor canım, etkisi kişiden kişiye değişir benim 7. Gün etkisi geçmiştiHerkese selam, çatlatma iğnesinin teste etkisi ne demek oluyor anlamadım. Yalancı pozitif mi çıkarıyor negatif mi
Test yap dedi demiKızlar ben doktoruma yazdım şimdi çok şiddetli yaşıyorum bel ağrısını kalça ve bacagıma vurmaya başladı
Ah kuzucumm, yarında ben gelirim yanınaBen bugün elendim
Yok valla demedi doktorum da benim gibi garantici bence tamol tb gebe olsanda kullanılaniliyormuş gebe olanlara bilgi olsunTest yap dedi demi
Kaçıncı günündu canımBen bugün elendim
16 günümKaçıncı günündu canım
Farklı bı ilaç da kullaniyo muydun16 günüm
Kuzum yumurtalara doktor bana yarın bakacak :) yumurtalar büyümus işe iğne vurcam dedi doktor iyi ya unıtlendırmıyor da adam dedi ki yumurtalar bğyğmemısse iğne vurmıcam öbür ay tedaviye devam ilaç dozunu arttırıcam dedi bakalım yarın ola hayrola haber et yarına doktor ne dicek acaba kimyasal olmuş senın demi ins bu sefer tutacakayyy ayyy ayyyyy benımde yarın sabah iğnem kac yumurtan kac mm oldu :) nasıl ılıskı gunu önerdi anlat bakalım :)