- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.441
Bana diyorsun ama kendnde regl olmuyorsun belkide biz idrarda çıkmayıp kan testinde çıkanlarızdırİnşallah, ben artık regli bekliyorum 16. Gün çünkü yoksa yoktur artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana diyorsun ama kendnde regl olmuyorsun belkide biz idrarda çıkmayıp kan testinde çıkanlarızdırİnşallah, ben artık regli bekliyorum 16. Gün çünkü yoksa yoktur artık
Evet senin neden böyle oldu anlamadım Neyse biz yine güzel düşünelim kırmızılar görene kadar umudumuz varİnşallah, ben artık regli bekliyorum 16. Gün çünkü yoksa yoktur artık
Bana diyorsun ama kendnde regl olmuyorsun belkide biz idrarda çıkmayıp kan testinde çıkanlarızdır
Yaptığım test laboquik kaset test en az kaç değerle silik gösteriyor acabaEvet senin neden böyle oldu anlamadım Neyse biz yine güzel düşünelim kırmızılar görene kadar umudumuz var
Kız sus sen yeni ayıktım, günde 2 kere test yapıyorum diye senin yerine de mi yapmış sayılıyorum Git test yap valla ağlıycam artık haaBana diyorsun ama kendnde regl olmuyorsun belkide biz idrarda çıkmayıp kan testinde çıkanlarızdır
Ben kimyasal geçirdiğim zaman 30 olan değeri çok net göstermişti canımYaptığım test laboquik kaset test en az kaç değerle silik gösteriyor acaba
Hâlâ olmadım ama böyle o kahverengi lekelenme var.Ya yerleşmedir ya adet öncesi sökülmedir bugün belli olur canım
Benden sana gelsin
Bende net bişey yok o zaman ama regl neden gelmedi yaBen kimyasal geçirdiğim zaman 30 olan değeri çok net göstermişti canım
Valla kuzum bilemedim ki klomen kullandıysan kist olmuş olabilir ama bekle bakalım biraz dahaBende net bişey yok o zaman ama regl neden gelmedi ya
Zaten çikolata kistim vardı bekleyeyim bakalımValla kuzum bilemedim ki klomen kullandıysan kist olmuş olabilir ama bekle bakalım biraz daha
Ama bişey dicem eğer yumurtalar çatladıysa kist olur muki çatlamayan yumurta kist yapmaz mıValla kuzum bilemedim ki klomen kullandıysan kist olmuş olabilir ama bekle bakalım biraz daha
Benimde her regl oldugumda kist olur adetin 5. Günğ kaybolur her ay iğnelik oluyorum regl de agrıdanZaten çikolata kistim vardı bekleyeyim bakalım
Yok canım çatlayan yumurta kist olmaz ben klomen kullandığımda 3 yumurtam gelişmişti çatlama iğnesi vurulmuştum ona rağmen 2 yumurtam çatlamayıp kist olmuştuAma bişey dicem eğer yumurtalar çatladıysa kist olur muki çatlamayan yumurta kist yapmaz mı
Çatlatma iğnesi 10.güne kadar yalancı pozitif çıkarabiliyor canım sen iğnenin etkisinin geçip geçmediğini anlaman için gebelik testleri ile takip edebilirsin mesela benim iğnenin 7.günü gebelik testim negatif çıkmıştı yani iğnenin etkisi geçmişti şimdi pozitife dönmesini bekliyorumHerkese selam, çatlatma iğnesinin teste etkisi ne demek oluyor anlamadım. Yalancı pozitif mi çıkarıyor negatif mi
İnşallah canım hepimiz pozitifi görürüzOlsun inadım inat pozitif çıkarana kadar yapıcam
İnşallah kuzumİnşallah canım hepimiz pozitifi görürüz
10. Gündeyim sanırım geç kaldım bunun için cevap için tşk ederimÇatlatma iğnesi 10.güne kadar yalancı pozitif çıkarabiliyor canım sen iğnenin etkisinin geçip geçmediğini anlaman için gebelik testleri ile takip edebilirsin mesela benim iğnenin 7.günü gebelik testim negatif çıkmıştı yani iğnenin etkisi geçmişti şimdi pozitife dönmesini bekliyorum
Bende 11.gündeyim hadi inşallah güzel sonuçlar alırız canım10. Gündeyim sanırım geç kaldım bunun için cevap için tşk ederim