- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.501
Canım tebrik ederim saglıkla tutunsun insallahAyın ikisinde iğne olmuştum kızlar sizce iğne etkisi mi adet günüm bugün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tebrik ederim saglıkla tutunsun insallahAyın ikisinde iğne olmuştum kızlar sizce iğne etkisi mi adet günüm bugün.
Tebrikler iğne etkisi kalmamıştır sanmıyorum.. belirti yaşadınız mı hiç? Benimde ignemin yarın 11. Günü insall test yapacağımAyın ikisinde iğne olmuştum kızlar sizce iğne etkisi mi adet günüm bugün.
Aynen adet olmuyormuş gibi bel kasık ağrısı oluyor.Tebrikler iğne etkisi kalmamıştır sanmıyorum.. belirti yaşadınız mı hiç? Benimde ignemin yarın 11. Günü insall test yapacağım
Geçmiş olsun kuzum ama bravo sana sen hala test yapma!ya pozitifsen ama kimyasal geçiriyorsan ne olacak?test yap bişey varsa ona göre önlem alKızlarrrr çok kötüyüm bel ağrısından agladım resmen basım grip gibi oldum kemiklerim agrıyo bagısıklıgım düştü resmen bu iğne bana yaramadı çok ağır geçiriyorum
Bu arada bence de gebesiniz Allah’ın izniyle sağlıkla ilerlesin inşallah sürecinizAyın ikisinde iğne olmuştum kızlar sizce iğne etkisi mi adet günüm bugün.
Ben var anlamamakKızlar bergen geldık benım hormonlar tavan
Bergen filmini izlemiş ve çok ağlamış hormonların etkisinden kaynaklı demişBen var anlamamak
Normaldir bende Leylekler animasyon filmine ağlamıştım deli gibiBergen filmini izlemiş ve çok ağlamış hormonların etkisinden kaynaklı demiş
İğnenin 17. Günü kaset testim negatif Sen nasılsın bakalımVar mı adet olan ya da gebe olan kızlar nasılsınız
Ben 10.gundeyim daha çok var zaman geçmiyor sanki.Bence yarın sağlık ocağına gidip kan ver çok nadir bazılarınin idrarda cikmazmisİğnenin 17. Günü kaset testim negatif Sen nasılsın bakalım
Acaba hamile miyim diye değilde olmadığını görüp regl olayım diye gideceğim sanırımBen 10.gundeyim daha çok var zaman geçmiyor sanki.Bence yarın sağlık ocağına gidip kan ver çok nadir bazılarınin idrarda cikmazmis
Belkide yerlesme kanaması olabilir canimKızlar ben biraz önce progestan fitil kullandım sonra eldivene kahverengi leke geldi böyle sünen uzun birşey böyle bir şey ile karşılaşan varmı ? Galiba ben regl olucam yarın
Lutfen test yap yaaa sen hamilesin hamilee hadi test yapda resim at bizide sevindir mutlu etValla öle diye diye 18. Günümdeyim
Bence sende hamile cikarsin inşallah canimAcaba hamile miyim diye değilde olmadığını görüp regl olayım diye gideceğim sanırım