- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 35
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.481
O ne kas gevşetici mi?Yok valla demedi doktorum da benim gibi garantici bence tamol tb gebe olsanda kullanılaniliyormuş gebe olanlara bilgi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ne kas gevşetici mi?Yok valla demedi doktorum da benim gibi garantici bence tamol tb gebe olsanda kullanılaniliyormuş gebe olanlara bilgi olsun
Hayır kuzum iğne etkisi geçmiştir tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah belirtilerin nelerdi acaba benimde 3 günüm var ilk defa bugün mü teste pozitifi gördün bAyın ikisinde iğne olmuştum kızlar sizce iğne etkisi mi adet günüm bugün.
Evet bugün pozitif gördüm bir kaç gün önce tertemizdi. Yalnız ilkinde de böyleydi onu kimyasal gebelik olarak düşürdüm. O nedenle bir hafta daha bekleyeceğim kan için. Sanki adet oluyor gibi belirtilerim var.Hayır kuzum iğne etkisi geçmiştir tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah belirtilerin nelerdi acaba benimde 3 günüm var ilk defa bugün mü teste pozitifi gördün b
Benim bugün 11.günüm negatif takip ediyorum her sabah benimde Aralık ayında kimyasal oldu o zaman 12.gün Negatifti 15.gün pozitif çıkmıştı kimyasal oldu tabi sağlıkla ilerlesin canım benim hiç bir belirtim yok kimyasal olduğu ayda hiç belirtim yoktuEvet bugün pozitif gördüm bir kaç gün önce tertemizdi. Yalnız ilkinde de böyleydi onu kimyasal gebelik olarak düşürdüm. O nedenle bir hafta daha bekleyeceğim kan için. Sanki adet oluyor gibi belirtilerim var.
Hamilesin canım hayırlı olsunAyın ikisinde iğne olmuştum kızlar sizce iğne etkisi mi adet günüm bugün.
Pozitifi gördükten kaç gün sonra kimyasal oldu canımBenim bugün 11.günüm negatif takip ediyorum her sabah benimde Aralık ayında kimyasal oldu o zaman 12.gün Negatifti 15.gün pozitif çıkmıştı kimyasal oldu tabi sağlıkla ilerlesin canım benim hiç bir belirtim yok kimyasal olduğu ayda hiç belirtim yoktu
Bir hafta on gün içinde canım ama değerim en başta zaten bana çok düşük gelmişti bi terslik var diye düşünmüştümPozitifi gördükten kaç gün sonra kimyasal oldu canım
İnşallah tekrar yaşamazsınBir hafta on gün içinde canım ama değerim en başta zaten bana çok düşük gelmişti bi terslik var diye düşünmüştüm
İnşallah kuzumİnşallah tekrar yaşamazsın
Kimyasal gebelik olduğunu anlamanızı sağlayan farklı bedensel bir belirti oluyor mu kızlar ya? Yarın tekrar kan vericem ama içimde korku var. Karnımda sürekli sancılar var kimyasal gebelikle ilgili değildir inşallah bgm21Evet bugün pozitif gördüm bir kaç gün önce tertemizdi. Yalnız ilkinde de böyleydi onu kimyasal gebelik olarak düşürdüm. O nedenle bir hafta daha bekleyeceğim kan için. Sanki adet oluyor gibi belirtilerim var.
Aminn sağol canım Allah razı olsunHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Çok sevindim darısı bizlere
Valla belirtiyle bir alakası olduğunu düşünmüyorum canım Benim kimyasalda gebeliğe dair adet gecikmesi dışında en ufak belirtim yoktuKimyasal gebelik olduğunu anlamanızı sağlayan farklı bedensel bir belirti oluyor mu kızlar ya? Yarın tekrar kan vericem ama içimde korku var. Karnımda sürekli sancılar var kimyasal gebelikle ilgili değildir inşallah bgm21
Yaaa maaşallah ❤❤❤Ayın ikisinde iğne olmuştum kızlar sizce iğne etkisi mi adet günüm bugün.
Bir kaç gün adet gecikmesinden sonra kanama başlıyor.Kimyasal gebelik olduğunu anlamanızı sağlayan farklı bedensel bir belirti oluyor mu kızlar ya? Yarın tekrar kan vericem ama içimde korku var. Karnımda sürekli sancılar var kimyasal gebelikle ilgili değildir inşallah bgm21
Canım selam , ben gecen ay kimyasal gecirfim. Yarın sbaah iğne vurulucam ama birax önce agrı girdi sol tarafıma . Catladı sandım kendiliğinden hemen dr yazdım catlamaz rahat olun dedi . İğneden önce catlar mı onu dr görüyordur değil miKuzum yumurtalara doktor bana yarın bakacak :) yumurtalar büyümus işe iğne vurcam dedi doktor iyi ya unıtlendırmıyor da adam dedi ki yumurtalar bğyğmemısse iğne vurmıcam öbür ay tedaviye devam ilaç dozunu arttırıcam dedi bakalım yarın ola hayrola haber et yarına doktor ne dicek acaba kimyasal olmuş senın demi ins bu sefer tutacak
Boyutunu hesaplayıp ona göre tahmini söylüyor kuzum, en son kaç mm di yumurta?Canım selam , ben gecen ay kimyasal gecirfim. Yarın sbaah iğne vurulucam ama birax önce agrı girdi sol tarafıma . Catladı sandım kendiliğinden hemen dr yazdım catlamaz rahat olun dedi . İğneden önce catlar mı onu dr görüyordur değil mi
Muhtemelen çatlamaz canımBugün 18mm di yarın sabah 10 da vurdur iğneyi dedi
İyi o zaman cok şükürMuhtemelen çatlamaz canım