-
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.421
Sultan sende iki gün iki gün diye diye kaç gün oldu yap artık bence varsa görmüş olursun.negatif olsa bile adet olana kadar umut vardır yine her zamanNegatifi bir kere gördüm bir daha görünce daha cok morelim bozulcak en azından 2 gün daha bekleyeyim olmazsam doktor randevumda direk kan veririm
Benimde 16 ama beni progestan geciktirdi sen hamişsin inşallah❤Aynı akıntı bendede bol valla ahh ahh senle ben aynı kader bugün 18. Günümmmmmmmm
Valla öle diye diye 18. GünümdeyimSultan sende iki gün iki gün diye diye kaç gün oldu yap artık bence varsa görmüş olursun.negatif olsa bile adet olana kadar umut vardır yine her zaman
Benimde şu an negatif inşallah 13.gün pozitif çıkıcakYine negatif yavrucum
Benimde şu an negatif inşallah 13.gün pozitif çıkıcak
normal çünkü iğne ile yumurta 36 saatten sonra çatlarkızlar merhaba ; şubat ayında çatlama iğnesi ile kımyasal gebelik gecırdım. Bu ay Femara kullandım 2 yumurtam ve 18,5 mm olmus dedi. Yarın sabah 10.00 da iğne vurulacağım . dr bana ilişki gnlerini ;
Perşembe sabah 10 da iğne
cuma aksamı 22.00 da ilişki
cumartesi ilişki
pazar boş
pazartesi ilişki şeklinde devam edelim dedi. İlk ilişkiyi 36. saate getırdı normal mı sizce
evet bır arkadasımla konustum o iğne gunu sonrakı gün 3 gün ard arda demıs dr ona o yuzden kafam karıstnormal çünkü iğne ile yumurta 36 saatten sonra çatlar
Kaçıncı günün bugünBenimde şu an negatif inşallah 13.gün pozitif çıkıcak
Ama bence bunlara bu kadar takılma ilişkiye girdikten sonra bile spermler 2-3 gün canlı kalabiliyor ondan gün aşırı ilişki diyorlar bide tabi sperm kalitesi artsın diye sen doktorunun dediği gibi yap kafan karışmasın hiç canım ins bu ay kavusursunkızlar merhaba ; şubat ayında çatlama iğnesi ile kımyasal gebelik gecırdım. Bu ay Femara kullandım 2 yumurtam ve 18,5 mm olmus dedi. Yarın sabah 10.00 da iğne vurulacağım . dr bana ilişki gnlerini ;
Perşembe sabah 10 da iğne
cuma aksamı 22.00 da ilişki
cumartesi ilişki
pazar boş
pazartesi ilişki şeklinde devam edelim dedi. İlk ilişkiyi 36. saate getırdı normal mı sizce
11.gün canımKaçıncı günün bugün
Erken kız daha çıkmaz ben cumartesi 13. Gün yapicam inşallah ilk testi11.gün canım
Olsun inadım inat pozitif çıkarana kadar yapıcamErken kız daha çıkmaz ben cumartesi 13. Gün yapicam inşallah ilk testi
inşallah canım cok sağ ol . Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAma bence bunlara bu kadar takılma ilişkiye girdikten sonra bile spermler 2-3 gün canlı kalabiliyor ondan gün aşırı ilişki diyorlar bide tabi sperm kalitesi artsın diye sen doktorunun dediği gibi yap kafan karışmasın hiç canım ins bu ay kavusursun
kendıme yoldaş buldum :) benımde yarın iğne günüm kacta olacaksın iğneyi ?Kızlar günaydın :) varmı gelişmeler adet olmayanlar içim
Yarın kandil ve iğne günümçok heyecanlıyım iğneden önce de denedik hamıle olsam ultrasonda hemen çıkmaz dimi bi unut sadece iğne öncesi deneme bugün son gün biri cunku yazmıştı iğne öncesi de deneyin diye
Doğumhaneye giderken mi test yapacaksın?Valla öle diye diye 18. Günümdeyim
İnşallah, ben artık regli bekliyorum 16. Gün çünkü yoksa yoktur artıkBenimde şu an negatif inşallah 13.gün pozitif çıkıcak