- 1 Aralık 2021
- 39
- 22
- 27
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.201
Kızlar akşam dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negativ çıktı ovitrella vurulmuştum bugun 12. Günüm sizce bi şansım varmı akşam çay kahve çok içmiştim ilk idrarımla değil 2. İdrarımla yaptım ama emin olamadımBen kullanmadım hiç dediğin ilaçları pek bilgim yok onlarla ilgili ama belki onlar etkilemiş olabilir dediğin gibi bekle bakalım
12.günün erken olduğunu söylüyolar ben 13.gün erken gebelikte ilk pozitifi yakalamıştım sabah ilk idrar en kesin sonucu veriyo iki gün sonra sabah test yap istersinKızlar akşam dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negativ çıktı ovitrella vurulmuştum bugun 12. Günüm sizce bi şansım varmı akşam çay kahve çok içmiştim ilk idrarımla değil 2. İdrarımla yaptım ama emin olamadım
Canımmmmmm 16. Günümdeyim yarın artık eski bat tarihim oluyo 2 gün daha bekleyip ole yapcam :)S sultansultan90 bence senin bebis var insallah kiz yap yarin sabah test kacinci gunundesin
İnşallah olur çok stres yaptım beyaz akıntı var ama aşırı değil normal emin değilim huzursuzum12.günün erken olduğunu söylüyolar ben 13.gün erken gebelikte ilk pozitifi yakalamıştım sabah ilk idrar en kesin sonucu veriyo iki gün sonra sabah test yap istersin
Var canım tabikide hemen üzülme sakın 15-16 da tekrar yapKızlar akşam dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negativ çıktı ovitrella vurulmuştum bugun 12. Günüm sizce bi şansım varmı akşam çay kahve çok içmiştim ilk idrarımla değil 2. İdrarımla yaptım ama emin olamadım
Kaçıncı göndesinTest yaptım negatif yine
Ama büyük ihtimalle sprem hız sayısı yüksekti bizimki hem yavaş hem morfoloji 0 çıktıBizde morfoloji 2 ydi kendi doktoru düşük ama hamileliğe engel değil dedi ve tüp bebek ya da aşılama yapmadan hamile kaldım çok şükür bizde böyle oldu ama bilemiyorum tabi
İnşallah adet olmam da yaparım herkes çocuk soruyor yumurta rezervim azmış yoksa 1 yıl beklemeyi düşünüyordum doktor bekleme bence direk yap dediVar canım tabikide hemen üzülme sakın 15-16 da tekrar yap
Bugün iğne sonrası 14. Gün canımKaçıncı göndesin
Bende bir yıldır deniyorum kısmet artık ya her şey Allah'tanOlumsuz düşünme kuzum daha çok erken yumurtanın çatlama döllenme süresini düşünürsen bebek daha yerleşmemiş olabiliryerleşme 6-12 gün sürebiliyor inşallah güzel haberleri alıcaz ben inanıyorum
Nasıl sıfır çıktı kuzum anlamadım onunAma büyük ihtimalle sprem hız sayısı yüksekti bizimki hem yavaş hem morfoloji 0 çıktı
Ay masalllah Umut oldun bize o kadar ağladım ki ilk duyduğum da eşimin değerleri içinBizde morfoloji 2 ydi kendi doktoru düşük ama hamileliğe engel değil dedi ve tüp bebek ya da aşılama yapmadan hamile kaldım çok şükür bizde böyle oldu ama bilemiyorum tabi
Senin yerine biz meraktan catladik artık yap 16.gunde çıkar yaCanımmmmmm 16. Günümdeyim yarın artık eski bat tarihim oluyo 2 gün daha bekleyip ole yapcam :)
Kuzum Allah razı olsun ya anomali değer yüksek işte içimi rahatlattın bi bilsenSizinde iyi kuzum 15 milyon üstü olması lazım, sizin 18 milyon çıkmış gerekli değerlere sahip inşallah en kısa zamanda gebelik haberi alırızfazla sayıdan zarar gelmez keçiboynuzu pekmezi içir kendinde iç covid için çok iyiymiş vs de strese sokmadan her akşam sende eşinde 1 yemek kaşığı için düzenli
Ay sorma inat ettti bu sultanSenin yerine biz meraktan catladik artık yap 16.gunde çıkar ya
Ama büyük ihtimalle sprem hız sayısı yüksekti bizimki hem yavaş hem morfoloji 0Bizde morfoloji 2 ydi kendi doktoru düşük ama hamileliğe engel değil dedi ve tüp bebek ya da aşılama yapmadan hamile kaldım çok şükür bizde böyle oldu ama bilemiyorum tabi
Yok bebeğim ben değilim bak testime, 14. Gün bugün
Benimde böyle negatif çıktı ama adet geçilmesini 10 gün beklicem eğer olmazsam o tarihe kadar test vericem olursam tekrar belki 2 aşılama yöntemlerine geçicem.Yok bebeğim ben değilim bak testime, 14. Gün bugün
Yaaa ahahah cok tatlısınız valla hepiniz :) iki güncük daha kızlar valla bende catladım daSenin yerine biz meraktan catladik artık yap 16.gunde çıkar ya
Göbek deliğinin 4 parmak yanına vuruyorsn fazla bastırma ama ignenin sonuna kadar da girdir panik ve heyecan yapma hazır enjektör zaten ya ilacı verirken hafif acı var sonra iğneyi çıkart hiçbir şey kalmıyor bu kadar oluyor.Ay sorma inat ettti bu sultanadet tarihini beklıyo oda haklı of darısı bize bana bende iğneye heycanlıyım 4 parmak alttan mi vuruyorlar göbek den kızlar doktor
YaaaaAy sorma inat ettti bu sultanadet tarihini beklıyo oda haklı of darısı bize bana bende iğneye heycanlıyım 4 parmak alttan mi vuruyorlar göbek den kızlar doktor
36-48 saat arası çatlama oluyor benim Dr çatlama ignesinden sonra 2 Mart'ta gel dedi yani benim çatlamadan 44 saat sonra aşılama oldum.Kızlar ya bir de iğnenin 36. Saatimi net çatlama oluyor yoksa 36-40 saatleri arasında mı ? Bilgisi olan doktoruna danışan var mı?