- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 35
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.221
Canım bence sen yanlış biliyorsun morfoloji yüzde 4ten yukarı olmalı, senin 8 bizim 9Kuzum Allah razı olsun ya anomali değer yüksek işte içimi rahatlattın bi bilsen
Hayırlısı kuzucum, progestanda geciktiriyormuş bugün kullansam mı kullanmasam mı bilemedim sen ne zaman bırakacaksın?Ama büyük ihtimalle sprem hız sayısı yüksekti bizimki hem yavaş hem morfoloji 0
Benimde böyle negatif çıktı ama adet geçilmesini 10 gün beklicem eğer olmazsam o tarihe kadar test vericem olursam tekrar belki 2 aşılama yöntemlerine geçicem.
Bende hâlâ beklemedeyim 2 gün regl geciktiBekle canım bekleeee :) cıkıcakkk pozitif geç döllendi demekki kimisi regl tarihi gecikince pozitif oluyo 3 güne belli olur ikimizindr
Ben koldan vuruldum.Doktorum böyle daha iyi dedi bazı doktorlar göbekten tercih ediyor sanırım yumurtanın çift taraflı olmasıyla ilgili değişiyorAy sorma inat ettti bu sultanadet tarihini beklıyo oda haklı of darısı bize bana bende iğneye heycanlıyım 4 parmak alttan mi vuruyorlar göbek den kızlar doktor
Bana doktor yapacakGöbek deliğinin 4 parmak yanına vuruyorsn fazla bastırma ama ignenin sonuna kadar da girdir panik ve heyecan yapma hazır enjektör zaten ya ilacı verirken hafif acı var sonra iğneyi çıkart hiçbir şey kalmıyor bu kadar oluyor.
Hadi ya bana direk göbek dedi kuzumBen koldan vuruldum.Doktorum böyle daha iyi dedi bazı doktorlar göbekten tercih ediyor sanırım yumurtanın çift taraflı olmasıyla ilgili değişiyor
Dogru diyosun zaten bu doktor hariç 2 doktor baktı bize de iyi dedi bu anomlı yüksek cıkmıs dedi eşime de hatta klomen verdi biliyomusn klomen sperme de iyi geliyormuşCanım bence sen yanlış biliyorsun morfoloji yüzde 4ten yukarı olmalı, senin 8 bizim 9
Ben hep özel doktora gittim 3 farklı devlet hastanesinde 5 doktor, 2 özel muayehane doktoru sperm sonuçlarına baktı.Ben her gittiğim yerde ilk defa sperm sonucunu gösteriyormuş gibi davranıp ayrıntılı sordum, herşey şahane dediler bir sorun olsa en azından özel doktorlar derdi
Tmam zaten iğne ince diyolar korkmuyorum o zaman bakmam zaten doktor göbeğe vururken nefes alırım bendeYaaaakuzum valla benim direk delikten biraz daha sag taraftan vurdular direk acilde yaptırdım vurulduktan biraz sonra yanıyor hafif korkma
Biliyorum prospektüste yazıyor bende çok şaşırdımDogru diyosun zaten bu doktor hariç 2 doktor baktı bize de iyi dedi bu anomlı yüksek cıkmıs dedi eşime de hatta klomen verdi biliyomusn klomen sperme de iyi geliyormuş
Allah razı olsun kuzum senden inssss en Kısa zaman da gebe olursun var yaBiliyorum prospektüste yazıyor bende çok şaşırdımsonuçlarımız cidden iyi üzülme hiç
Amin kuzum benim inşallahAllah razı olsun kuzum senden inssss en Kısa zaman da gebe olursun var yainsalllah
Bende öyle düşünüyordum pazar olmadım pazartesi olmadım benimde 2 gün geçti ama bekliyorum 10 gün geçmesini reglden 10 gün sonra belli olur dedi herkeste değişebilirBende adet olacağımı hissediyorum
Benim eşimin morfoloji değeri 0 çıktı.Nasıl sıfır çıktı kuzum anlamadım onun
Ben pcos luyum ya acaba ne zaman adet olurumBende öyle düşünüyordum pazar olmadım pazartesi olmadım benimde 2 gün geçti ama bekliyorum 10 gün geçmesini reglden 10 gün sonra belli olur dedi herkeste değişebilir
Bizim 8 0 ilk defa duydum kuzumBenim eşimin morfoloji değeri 0 çıktı.
Regl olana kadar devam kuzum çünkü Dr bana 2 kutu verdi günde 3 kez kullan dedi ama rahim gittikçe daralıyor bilmiyorum şimdilik birde sol tarafım ve bel ağrım var son zamanlarda fazla idrara çıkıyorum.Hayırlısı kuzucum, progestanda geciktiriyormuş bugün kullansam mı kullanmasam mı bilemedim sen ne zaman bırakacaksın?
Peki o zaman kuzum ben kendim sağlıkçı olduğum için herşeyi kendime rahat yapabiliyorum.Bana doktor yapacak
Kullandığımız ilaçlar mutlaka bize geri dönüş olarak düzensizlik ile dönüyor ben öyle düşünüyorum çünkü kim ne kadar ilaç kullandıysa ya gecikti yada gebe kaldı bnm olayım çok düşük olduğu için geç olmaya yoruyorum.Ben pcos luyum ya acaba ne zaman adet olurum
Benimde daralıyor, daralması regl belirtisi değil mi?Regl olana kadar devam kuzum çünkü Dr bana 2 kutu verdi günde 3 kez kullan dedi ama rahim gittikçe daralıyor bilmiyorum şimdilik birde sol tarafım ve bel ağrım var son zamanlarda fazla idrara çıkıyorum.