- 2 Mart 2022
- 73
- 70
- 32
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.061
Test için sanırım 14. Günü beklicem. Hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum. Yine de belki kesin sonuç çıkmayacak ama yine de bekleyeyim diyorumYarın test yap canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test için sanırım 14. Günü beklicem. Hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum. Yine de belki kesin sonuç çıkmayacak ama yine de bekleyeyim diyorumYarın test yap canım
Valla ben daha iğne olmadım ama inssss hamıle olursun ya kuzum
Senin sürecin nasıl gidiyor şuan, iğne mi verdi doktor canım?
Evet kuzum iğne verdi doktor klomen bitirdim eşime de verdi bu ara onun da spermleri güçlensin diye bide bana tedavinin basında kortizon iğne verdi hormon baktık 34 çıktı hormon ilacı verdi bakalım beklıyorum iğneyi :)
İns canım cok amınİnşallah sağlıklı bir süreç geçirirsiniz, evladınıza kavuşursunuz
Klomen de ben cok duygu değişimleri yaşamıştım bi anda aglayıp bi anda duruyordum asırı aglama geliyordu bir de benim prolaktinim yüksekti dostinex de kullanmıştımEvet kuzum iğne verdi doktor klomen bitirdim eşime de verdi bu ara onun da spermleri güçlensin diye bide bana tedavinin basında kortizon iğne verdi hormon baktık 34 çıktı hormon ilacı verdi bakalım beklıyorum iğneyi :)
Canım iğnenin hiç bir etkisi olmadı ağrısı falan hiç olmadı ama iğneden bir hafta sonra sağ ve sol kasıklarımda hafif sancılar oldu 14 ünde test yapacagım merakla bekliyorum .. bu arada doktoruma sorduğumda herkeste agrı sancı olmaz demiştiCanım ne durumdasın, iğne etkisi var mı?
Çatlatma iğnesinden 33 saat sonra başlayacaksın 3 gün boyunca ilişki olacak dediBende de hiç yok canım, dün birkaç saat regl ağrısı gibi ağrım oldu o kadar ilişki sıklığını ne şekilde söyledi?
Morfoloji yumurtaya ulaşıp döllemek için uğraşan sperm yüzdesi canımMorfolojı ne oluyordu :) valla işte anomalı değeri yüksek cıkmıs ahır da 100 at var ise eşim de 80 varmış öğle örnek verdi doktor gebelıge engel mi dedim hayır ama hamıle olman uzun sürer dedi
Kız daha demin kendi kendıme ağladım ya bide sinirliyim cok of değişik duygularKlomen de ben cok duygu değişimleri yaşamıştım bi anda aglayıp bi anda duruyordum asırı aglama geliyordu bir de benim prolaktinim yüksekti dostinex de kullanmıştım
İşte o başlar girmesi lazım yumurtayaMorfoloji yumurtaya ulaşıp döllemek için uğraşan sperm yüzdesi canım
O benim göğüslerim bile acımıyor ben 37. Gün de oluyorum regl şuan 34 gün bitti hiç ama hiç bir belirti yokArkadaşlar selamlar. Benim bugün iğne sonrası 12. Günüm. Ne adet belirtisi var ne gebelik belirtisi. Bir kaç gün önce kasıklarımda sancılar vardı adete benzer, şuan o da yok. Adet tarihi yakın olup herhangi bir belirti hissetmeyen var mı? Hayra çıkar inşallah
Ayrıca benimde iğne tarihim 2 mart aynı sanırım inşallah hayırlı sonuc alırız 14. Günü bekleyeceğim test için mutlakaO benim göğüslerim bile acımıyor ben 37. Gün de oluyorum regl şuan 34 gün bitti hiç ama hiç bir belirti yok
Ayrıca benimde iğne tarihim 2 mart aynı sanırım inşallah hayırlı sonuc alırız 14. Günü bekleyeceğim test için mutlaka
Evet bencede haberleşelim inşallahhhTest sonucu için haberleşelim inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Bende 24Ay bi kalsak herşeyi yapcaz da bırakmayalımmm beee devammm kızlar yaşlar kaç bu arada ben 30
Test bende negatif çıktı geçen seferde kan vermek zorunda kaldım da 1.71 çıkmıştıNası eminsin ole düşünme kırmızı gördünmiki