- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.101
Günaydın kızlaarr yok mu test yapan pozitif gören? Nasılsınız nedir durumlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0 çıkmıştıSizin kaç çıkmıştı canım?
Bende de elime balon gibi şiş biryer geliyor2 gün önceye kadar gayet rahat yerleştiriyordum ama 2 gündür vajina daraldı sanki çok zor gidiyor sende de öyle bişey oldu mu?
Bugün 14. GünümKaçıncı günün
Günaydın cnmGünaydın kızlaarr yok mu test yapan pozitif gören? Nasılsınız nedir durumlar?
Günaydınnn canım ben yapmadım regl gecikmemi bekleyip doktora gidicem ztn olmazsam kan vericem sen nasılsın kuzummGünaydın kızlaarr yok mu test yapan pozitif gören? Nasılsınız nedir durumlar?
Grev yüzünden kan veremedim ya bulunduğum yerde özel hastanede yok mecbur bekliyorum iki günde bir kendim artık testteki koyulaşmaya göre takip edicemGünaydınnn canım ben yapmadım regl gecikmemi bekleyip doktora gidicem ztn olmazsam kan vericem sen nasılsın kuzumm
Bizde morfoloji 2 ydi kendi doktoru düşük ama hamileliğe engel değil dedi ve tüp bebek ya da aşılama yapmadan hamile kaldım çok şükür bizde böyle oldu ama bilemiyorum tabiMorfoloji eşinin 3 den büyük olması gerekiyor ki hamile kalınabilsin ama 3 den küçük olursa aşılama ve tüp bebek öneriliyor çünkü morfoloji değeri hamile kalınmasını sağlayan bir değer
masallaahhh canım darısı bızlereBizde morfoloji 2 ydi kendi doktoru düşük ama hamileliğe engel değil dedi ve tüp bebek ya da aşılama yapmadan hamile kaldım çok şükür bizde böyle oldu ama bilemiyorum tabi
Beklemelisin canım 14 günden itibaren test yap benim iğneden sonra ilk 3-4 gün olmuştu gazım geçti sonraKızlar merhaba bugün benim de 12. Günüm ovitrella vurdum 2 martta . hiçbir belirtim yok sadece çok fazla gazım var sizce ne yapmalıyım
Amiin rabbim en güzel ve en hayırlı şekilde nasip etsin isteyen herkesemasallaahhh canım darısı bızlere
bızımde morfolojı 4
Nerdesinki canım senGrev yüzünden kan veremedim ya bulunduğum yerde özel hastanede yok mecbur bekliyorum iki günde bir kendim artık testteki koyulaşmaya göre takip edicem
Kars ta canımNerdesinki canım sen
Teşekkür ederim iğne dahil 14. Gün de regl mi olmam gerekiyorBeklemelisin canım 14 günden itibaren test yap benim iğneden sonra ilk 3-4 gün olmuştu gazım geçti sonra
Yeni adet tarihi 14-17 arası diyolar ama ben hala olmadım 16. Günümdeyim iki gün boyunca test yap bakalım bizede haber ver canımTeşekkür ederim iğne dahil 14. Gün de regl mi olmam gerekiyor
Bugün bat günüm hala yataktayımGünaydın kızlaarr yok mu test yapan pozitif gören? Nasılsınız nedir durumlar?
iğneyle normalden farklı oluyo diyolar 14 yada 16. günde gelirmişGünaydın canlarım, nasılsınız ? Bugün iğne sonrası 14. Gün kaset test yaptım ne yazık ki negatif çıktı regl ne zaman gelir acaba?
Bekleyelim bakalımiğneyle normalden farklı oluyo diyolar 14 yada 16. günde gelirmiş