- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.041
Bakalım bana ne dicekler hala kırmızıları görmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat neydi kuzumBakalım bana ne dicekler hala kırmızıları görmedim
Çatlatma iğnesi sonrası 15. Günüm bat tarihi 16 sındaBat neydi kuzum
Ay bişi kalmamış ins adet olmazsın rabbım gönlüne göre versin inssssÇatlatma iğnesi sonrası 15. Günüm bat tarihi 16 sında
Ayyy insallah amin canım hepimiz hamiş olalım artıkAy bişi kalmamış ins adet olmazsın rabbım gönlüne göre versin inss
Banada asilama olcak canim diger ay bi kere yaptirmistim sperm transferinden 1 gun sonra yine iliski onermisti doktorum bu arada 32 yasindayimÇatlatma iğnesi sonrası 15. Günüm bat tarihi 16 sında
Ah kuzum aynı ayda pozitife ulaşmak dileğiyle mümkünse Nisan batında ❤İkimizin kaderi ne olucak bakalım kader arkdası olduk
Regl mi oldunki nisan dedinAh kuzum aynı ayda pozitife ulaşmak dileğiyle mümkünse Nisan batında ❤
İns olumlu sonuclar alırsın canım pozitfler görürsünBanada asilama olcak canim diger ay bi kere yaptirmistim sperm transferinden 1 gun sonra yine iliski onermisti doktorum bu arada 32 yasindayim
Eşimin de 9, morfoloji değil mi?Kızlar bende 30
Ya ben de iğne için çok heyecanlıyım su çörek otu bal ve tarçından üşüyorum 1 er kaşık 2 gündür yumurtalara iyi geliyormuş size ne dicem geçen sene yaptırıfgım eşimin sprem testine de baktı doktor su başlar varmış ya spermin normal erkekler de %4 ise benım eşimin 8 miş ne bilim ins olur bi unut bakalım bize de 2 kere iğne denemesinden sonra rahim filmi isticem dedi ondan da cok korkuyorum ya Allah bılıyo
Olmadım da hamile değilim ya 5 gibi test yaptım negatiftiRegl mi oldunki nisan dedin
Çatlatma iğnesinden 14 veya 16 gün sonra adet olunur normal adet gününe göre düşünmeyinÇatlatma iğnesi sonrası 15. Günüm bat tarihi 16 sında
Morfolojı ne oluyordu :) valla işte anomalı değeri yüksek cıkmıs ahır da 100 at var ise eşim de 80 varmış öğle örnek verdi doktor gebelıge engel mi dedim hayır ama hamıle olman uzun sürer dediEşimin de 9, morfoloji değil mi?
Bize sonuçları çok iyi dedi sonuçlara bakayım biMorfolojı ne oluyordu :) valla işte anomalı değeri yüksek cıkmıs ahır da 100 at var ise eşim de 80 varmış öğle örnek verdi doktor gebelıge engel mi dedim hayır ama hamıle olman uzun sürer dedi
Bize de 2 doktor iyi dedi bi doktor böyle dediBize sonuçları çok iyi dedi sonuçlara bakayım bi
Valla ben daha iğne olmadım ama inssss hamıle olursun ya kuzumArkadaşlar selamlar. Benim bugün iğne sonrası 12. Günüm. Ne adet belirtisi var ne gebelik belirtisi. Bir kaç gün önce kasıklarımda sancılar vardı adete benzer, şuan o da yok. Adet tarihi yakın olup herhangi bir belirti hissetmeyen var mı? Hayra çıkar inşallah
Yarın test yap canımArkadaşlar selamlar. Benim bugün iğne sonrası 12. Günüm. Ne adet belirtisi var ne gebelik belirtisi. Bir kaç gün önce kasıklarımda sancılar vardı adete benzer, şuan o da yok. Adet tarihi yakın olup herhangi bir belirti hissetmeyen var mı? Hayra çıkar inşallah
Olmayız belki 20. Gün pozitifi göreni okudum kırmızıyı görünce elencezOlmadım da hamile değilim ya 5 gibi test yaptım negatifti