- 1 Mart 2022
- 200
- 123
- 31
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.081
Evet kuşum günde 3 kez vajinadanCanım sen progestan kullanıyordun değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuşum günde 3 kez vajinadanCanım sen progestan kullanıyordun değil mi?
Bnde 26Bende 24
Rahimden kullan kalan günleriniBennnnnn ama kapsül olarak alıyorum doktor 12 gün kullan bırak demişti yarın bırakıyorum sonra 4 gün içi adet olmazsan gel ddi işte
Bgn sondu canım doktor bırakmamı söyledi bakalım kırmızılar gelcekmi yoksa geç döllenme mi olduRahimden kullan kalan günlerini
Acılı değil kuzum çatlatma iğnesi kullandıktan sonra sana belirli tarih aralığında aşılama için gün veriyor eşin üroloji bölümün belli yerinde gidip aşılama istek kağıdını gösteriyor onlar da aşılama tarihinden 2 saat önce eşinin gidip sperm örneği vermesini söylüyorlar iki saat sonra senin aşılama tarihinle denk getirilerek şırıngaya çekilmiş hareketli spermleri alıyor eşine teslim ediyorlar sonra seni çatala muayene olur gibi yatırıyorlar aparatla rahme girip daha sonra katater yardımıyla sprmi aşılıyor 20 dk yatırıyorlar sonra o gün ilişki önermiyor bir sonraki gün öneriyor bu kadar inşallah sana gayet açıklayıcı olmuştur ve için rahatlamıştır.A a a a a a peki aşılama diyelim verdiler spermleri sonrasında bekliyormusunuz adet tarihine kadar yoksa atıyorum 2 gün sonra bidaha yapıyolar mı bide acılımı işlem
Morfoloji eşinin 3 den büyük olması gerekiyor ki hamile kalınabilsin ama 3 den küçük olursa aşılama ve tüp bebek öneriliyor çünkü morfoloji değeri hamile kalınmasını sağlayan bir değerMorfolojı ne oluyordu :) valla işte anomalı değeri yüksek cıkmıs ahır da 100 at var ise eşim de 80 varmış öğle örnek verdi doktor gebelıge engel mi dedim hayır ama hamıle olman uzun sürer dedi
Agzına saglık kuzummAcılı değil kuzum çatlatma iğnesi kullandıktan sonra sana belirli tarih aralığında aşılama için gün veriyor eşin üroloji bölümün belli yerinde gidip aşılama istek kağıdını gösteriyor onlar da aşılama tarihinden 2 saat önce eşinin gidip sperm örneği vermesini söylüyorlar iki saat sonra senin aşılama tarihinle denk getirilerek şırıngaya çekilmiş hareketli spermleri alıyor eşine teslim ediyorlar sonra seni çatala muayene olur gibi yatırıyorlar aparatla rahme girip daha sonra katater yardımıyla sprmi aşılıyor 20 dk yatırıyorlar sonra o gün ilişki önermiyor bir sonraki gün öneriyor bu kadar inşallah sana gayet açıklayıcı olmuştur ve için rahatlamıştır.
Ne demekAgzına saglık kuzumm
Doktor a sordum gebelıgıme engel olur mu dedi. Oda engel olmaz ama anne olman uzun sürer dedi ona da klomen verdi hatta sperm guclensın diye %8 miş normal de erkekler de %4 olması lazımmış galıba anladığım benım kinin spermının basları cok oynuyor oda yumurtaya girmesine engel yada tam tersi değişik aynsinirlerim bozulduMorfoloji eşinin 3 den büyük olması gerekiyor ki hamile kalınabilsin ama 3 den küçük olursa aşılama ve tüp bebek öneriliyor çünkü morfoloji değeri hamile kalınmasını sağlayan bir değer
Diğer değerler nasıldı, sayı hız vs?Bize de 2 doktor iyi dedi bi doktor böyle dedi
Ya umutlan umutlan nereye kadar kendime ödül veresim var, 6 yıldır olmadık şeylere heveslenir heyecandan her ay kalp çarpıntısı yaşardım ilk defa bu ay böyle sakinim bana ne olduysa uyuyordum aşırı gazla kalktım mesela eskiden olsa kesin hamileyim diye leyla gibi sırıtarak dolanırdım şimdi sırtım açık kaldı üşüttüm diyorumOlmayız belki 20. Gün pozitifi göreni okudum kırmızıyı görünce elencez
Test yaptım negatif yineBugün regl ağrısı gibi ağrılarım var ama iki gündür de çok sık idrara çıkıyorum hayırlısı olsun inşallah Allah'ın dediği olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah hamiş olan arkadaşlara da rabbim kucaklarına almayı da nasip etsin inşallah
Bende de oldu ağrı hayırlısı bakalım ben negatifimCanım iğnenin hiç bir etkisi olmadı ağrısı falan hiç olmadı ama iğneden bir hafta sonra sağ ve sol kasıklarımda hafif sancılar oldu 14 ünde test yapacagım merakla bekliyorum .. bu arada doktoruma sorduğumda herkeste agrı sancı olmaz demişti
Burdan devam ederiz ya başlığı değiştiririm gitmeyin biyerezaten negatif çıktım yine azönceKızlar şubat sonuçlansın yeni konu da toplanırız artık bizim için hala kapanmadı bu konu :) umarım okuyanlarımıza faydalı olabilmişizdir
2 gün önceye kadar gayet rahat yerleştiriyordum ama 2 gündür vajina daraldı sanki çok zor gidiyor sende de öyle bişey oldu mu?Evet kuşum günde 3 kez vajinadan
Sizin kaç çıkmıştı canım?Morfoloji eşinin 3 den büyük olması gerekiyor ki hamile kalınabilsin ama 3 den küçük olursa aşılama ve tüp bebek öneriliyor çünkü morfoloji değeri hamile kalınmasını sağlayan bir değer
Onlara da bısı yok sanırım demedıklerıne göre bısıDiğer değerler nasıldı, sayı hız vs?
Kaçıncı gününTest bende negatif çıktı geçen seferde kan vermek zorunda kaldım da 1.71 çıkmıştı