- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.613
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.021
Batını gördüm ve 8 Nisan doğumlu altını bezlediğim kuzenimin eşinin 4 aylık hamile olduğunu hatırladımAllah'ım neden neyi görüyoruz ya
Ben 33 kuzenim daha 22 yaşında
Off off sormaYaaa demi benimde çocuklugunu bildiğim mahalle bebislerinin hepsi evlendi bebekleri oldu, biz hala beklemedeyiz
Yaptım bomboşNeden olmasın
Bennnnnn ama kapsül olarak alıyorum doktor 12 gün kullan bırak demişti yarın bırakıyorum sonra 4 gün içi adet olmazsan gel ddi işteKızlar progestan fitil kullanıp batı yaklaşan var mı?
İkimizin kaderi ne olucak bakalım kader arkdası oldukYaptım bomboşPozitif çıkan canlarım grubu boşlamayın sakın haa, ben elendim galiba
Belkide nasip olur canım.bilemezsin.Kızlar bende 30
Ya ben de iğne için çok heyecanlıyım su çörek otu bal ve tarçından üşüyorum 1 er kaşık 2 gündür yumurtalara iyi geliyormuş size ne dicem geçen sene yaptırıfgım eşimin sprem testine de baktı doktor su başlar varmış ya spermin normal erkekler de %4 ise benım eşimin 8 miş ne bilim ins olur bi unut bakalım bize de 2 kere iğne denemesinden sonra rahim filmi isticem dedi ondan da cok korkuyorum ya Allah bılıyo
Sonucun nasıl çıktı bayıltılıp mı oldun evet hiç agrı çekmeyen de oluyomus tüpler için iyi diyolarBelkide nasip olur canım.bilemezsin.
Onu ilk defa duydun yaa sayi mi hiz duymuştum da.
İnşallah gerek kalmaz rahim filmine,kalırsa da oda korkulacak gibi değil ya bn Eylül'de çektirdim adet sancısı gbi bir agriydi ,ama C kollu cihazda cektirdim İstanbul'da isen echomar şişli yi öneriyorm
Açık çıktı tüpler canım,yok uyaniktim.Sonucun nasıl çıktı bayıltılıp mı oldun evet hiç agrı çekmeyen de oluyomus tüpler için iyi diyolar
Anam :) ben yaptıramam ya uyanıkken iyi cok şükür sıkıntı yok yani süper ne durumdasın 2 asılama yaptım yazmışsın su an varmı bişi belırtı kuzumAçık çıktı tüpler canım,yok uyaniktim.
C kollu cihaz baya iyi dediler bende tavsiye üzerine gittim şükür kolay geçti
Kolaydı yaa :))Anam :) ben yaptıramam ya uyanıkken iyi cok şükür sıkıntı yok yani süper ne durumdasın 2 asılama yaptım yazmışsın su an varmı bişi belırtı kuzum
Biz şimdi adet olursak ilk çatlatma iğnesi basarısz olcak acaba rahim filmi isticek midirBelkide nasip olur canım.bilemezsin.
Onu ilk defa duydun yaa sayi mi hiz duymuştum da.
İnşallah gerek kalmaz rahim filmine,kalırsa da oda korkulacak gibi değil ya bn Eylül'de çektirdim adet sancısı gbi bir agriydi ,ama C kollu cihazda cektirdim İstanbul'da isen echomar şişli yi öneriyorm
Aşılama nasıl oluyo biraz bilgi verebilirmisnKolaydı yaa :))
Ekim. Ve Kasım'da.oldum aşılama.kuzu
İlk aşılamam kimyasal gebelik oldu,ikincisi negatif
Doktordan doktora değişiyor kuzumm, ben bir buçuk sene olmayınca gittim çektirdim hsg yiBiz şimdi adet olursak ilk çatlatma iğnesi basarısz olcak acaba rahim filmi isticek midir
Yumurta takibi gbi ,yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi veriliyor aşılama günü belirleniyor eşinle birlikte gidiyorsun, eşin sperm veriyor onlar bir makineye koyuluyor ve en hızlı olanlar seçiliyor, sonra Muayane masasına uzaniyorsun doktor bir aparat ile vajina içine spermleri gönderiyor, normal ilişkiye benziyor yani :)Aşılama nasıl oluyo biraz bilgi verebilirmisn
A a a a a a peki aşılama diyelim verdiler spermleri sonrasında bekliyormusunuz adet tarihine kadar yoksa atıyorum 2 gün sonra bidaha yapıyolar mı bide acılımı işlemYumurta takibi gbi ,yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi veriliyor aşılama günü belirleniyor eşinle birlikte gidiyorsun, eşin sperm veriyor onlar bir makineye koyuluyor ve en hızlı olanlar seçiliyor, sonra Muayane masasına uzaniyorsun doktor bir aparat ile vajina içine spermleri gönderiyor, normal ilişkiye benziyor yani :)
Tabi 14gun bekleniyor gebelik testi yapılıyor.A a a a a a peki aşılama diyelim verdiler spermleri sonrasında bekliyormusunuz adet tarihine kadar yoksa atıyorum 2 gün sonra bidaha yapıyolar mı bide acılımı işlem
Kuzum bana 2 ci ilaçların dozunu attırırız olmaz ise hsg dediA a a a a a peki aşılama diyelim verdiler spermleri sonrasında bekliyormusunuz adet tarihine kadar yoksa atıyorum 2 gün sonra bidaha yapıyolar mı bide acılımı işlem