- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.001
Yaaa maşallah süphanallah . rabbim sağlıkla tamamına erdirsinKızlaarrr günaydıınnkarın ağrıma uyandım regli oldum diye lavaboya koştum birşey yok hemen kaset test yaptım iğne günü hariç 15.günüm buda artık iğne etkisi değildir değil mi 8.ve 10.günde kaset testim negatifti
Yaaa masallaah senin adina çok sevindim. Kan testi vermenin zamani gelmisss hadii kan ver ve sonuclarinla bize guzel haberlerle gel de bizde sevinelim bizede cok dua etKızlaarrr günaydıınnkarın ağrıma uyandım regli oldum diye lavaboya koştum birşey yok hemen kaset test yaptım iğne günü hariç 15.günüm buda artık iğne etkisi değildir değil mi 8.ve 10.günde kaset testim negatifti
Yaa oyle soyleme kesinlikle olumsuz dusunmee lutfen umutsuz olma Allahtan ümit kesilmez. Rabbim ol derse olurr dualarini eksik etme olumsuz bakma insallaah olucak de ki olsun. Bak olumsuz dusunmekte etkiliyomus ben o yuzden olumlu bakmaya calisiyorum hep. Hadi test yap da gel insallaah guzel haberler ver bizeGünaydın ben gebelik testi yapmaya cesaret edemedim lh testi yaptım onda da bi şey yok.. Bugün 15. gün umutluydum ama maalesef boşa...
İnsallaah yaaa hepimiz hamiş oluruzİns hamiş olursun canım
Ay bi kalsak herşeyi yapcaz daKizlar eger hamiş olursak bu sayfayi birakmayalim hamiş olsakda bebislerimizin cinsiyetini ogrenene kadar bile burda olalim. Ufak da olsa cinsiyet partisi yapmayi dusunen var mi benim en buyuk hayalim yaaa
Hepiniz dualarımdasınız inşallah en kısa zamanda isteyen herkesin kucağı dolarYaaa masallaah senin adina çok sevindim. Kan testi vermenin zamani gelmisss hadii kan ver ve sonuclarinla bize guzel haberlerle gel de bizde sevinelim bizede cok dua et
29 bendeAy bi kalsak herşeyi yapcaz dabırakmayalımmm beee devammm kızlar yaşlar kaç bu arada ben 30
Aynen ya bir test yapsam mı bu saatte :) eve yeni geldikBi biz kaldık heycanlanegatifi görüp ısrarla kırmızı olmayanlar hakkımızda hayırlısı
Şu mesajın yeter Allah razı olsunYaa oyle soyleme kesinlikle olumsuz dusunmee lutfen umutsuz olma Allahtan ümit kesilmez. Rabbim ol derse olurr dualarini eksik etme olumsuz bakma insallaah olucak de ki olsun. Bak olumsuz dusunmekte etkiliyomus ben o yuzden olumlu bakmaya calisiyorum hep. Hadi test yap da gel insallaah guzel haberler ver bize
Neden olmasınAynen ya bir test yapsam mı bu saatte :) eve yeni geldik
Bırakmayın beni buralarda tabiki ❤Kizlar eger hamiş olursak bu sayfayi birakmayalim hamiş olsakda bebislerimizin cinsiyetini ogrenene kadar bile burda olalim. Ufak da olsa cinsiyet partisi yapmayi dusunen var mi benim en buyuk hayalim yaaa
Bence sabah yap daha net çıkarAynen ya bir test yapsam mı bu saatte :) eve yeni geldik
Benim ilk canım doktorum 2 kere deneriz iğne sonra rahim filmi isteriz eger olmazsa demistiKızlar ben büyük ihtimalle yarın sabaha elenebilir bacaklarıma indi cunku bundan sonraki aşama nedir ilk iğnede regl olup devam edenler varmı aranızda rahim filmiÇekiyolarmıs diye duydum ama sonra birdaha mı aynı işlemler olcak yoksa aşılamamı acaba herşeye hazırlıklı olalım
Canım sen progestan kullanıyordun değil mi?Progestan 100 ve 200 mg vajinal tb tek çeşit zaten kızlar
33 bendeAy bi kalsak herşeyi yapcaz dabırakmayalımmm beee devammm kızlar yaşlar kaç bu arada ben 30
Bende 3129 bende
Batını gördüm ve 8 Nisan doğumlu altını bezlediğim kuzenimin eşinin 4 aylık hamile olduğunu hatırladımBende 31