- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
- Konu Sahibi MaviMujdem
Darısı hepinizin başına canım mart ayı baya güzel geldiAy çok sevindimmmm kan tahlılı vermeye git hemen ne dicem bu grup da baya hamiş olan oldu ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı hepinizin başına canım mart ayı baya güzel geldiAy çok sevindimmmm kan tahlılı vermeye git hemen ne dicem bu grup da baya hamiş olan oldu ya
Aynen çok mutlu oldum iyi ki açmışım bu grubu ❤❤❤ Bende çift çizgi görür müyüm ki ahh ahhAy çok sevindimmmm kan tahlılı vermeye git hemen ne dicem bu grup da baya hamiş olan oldu ya
Batumdayız testleri unuttum bugün döneceğiz yarın bat günüm zaten hayırlısı bakalımAllah en kısa sürede nasip eder inşallah sen test yapmadın mı
Görürsün inanıyorum umudunu yitirme bak ne güzel haberler aldık sıra bizde inş :)Aynen çok mutlu oldum iyi ki açmışım bu grubu ❤❤❤ Bende çift çizgi görür müyüm ki ahh ahh
İnşallah canım benim ❤Görürsün inanıyorum umudunu yitirme bak ne güzel haberler aldık sıra bizde inş :)
Hayırlı haberlerini bekliyorum canımBatumdayız testleri unuttum bugün döneceğiz yarın bat günüm zaten hayırlısı bakalım
İnşallah kuzum ama hiç bu kadar net negatif olduğunu hissetmemiştim ya Hayırlısı diyorum...Hayırlı haberlerini bekliyorum canım
İğne etkisi değildir gözünüz Aydın Allah’ın izniyle hamilesiniz çok sağlıklı bir gebelik olsun inşallahKızlaarrr günaydıınn karın ağrıma uyandım regli oldum diye lavaboya koştum birşey yok hemen kaset test yaptım iğne günü hariç 15.günüm buda artık iğne etkisi değildir değil mi 8.ve 10.günde kaset testim negatifti
Amin canım darısı başına inşallahİğne etkisi değildir gözünüz Aydın Allah’ın izniyle hamilesiniz çok sağlıklı bir gebelik olsun inşallah
Tebrikkk ederimmmm bebeğimmm demiştik sana ztn artık eminiz bak ins saglıklı sıhhatli tutunur dünyaya gelirKızlaarrr günaydıınn karın ağrıma uyandım regli oldum diye lavaboya koştum birşey yok hemen kaset test yaptım iğne günü hariç 15.günüm buda artık iğne etkisi değildir değil mi 8.ve 10.günde kaset testim
İns hamiş olursun canımBenimde 1 nisanda birinci evlilik yıl dönümümüz insallah 3 kisi olarak geciririz hayirlisiyla. Yumurtlama ignemi oldum beklemedeyim. Bugun igne gunu haric daha 3. Güne giriyorum
Amin canım inşallah darısı başınızaTebrikkk ederimmmm bebeğimmm demiştik sana ztn artık eminiz bak ins saglıklı sıhhatli tutunur dünyaya gelir
Bi biz kaldık heycanla negatifi görüp ısrarla kırmızı olmayanlar hakkımızda hayırlısıBatumdayız testleri unuttum bugün döneceğiz yarın bat günüm zaten hayırlısı bakalım
Sabah regli ağrısıyla uyandım ben kesin geldi dedim ama başka şeyle karşılaştım umudunu kaybetme hayırlısıyla olur inşallahEn geç perşembe doktora gidicem zaten çagırmıstı doktor o sürece kadar da regl olursam hemen gel dedi bakalım neler bekliyor bizi elenmek istemiyorum hem maliyet hem yorucu gerçekten duygusal açıdan psikolojik açıdan
Hamilesin canım hemen kan ver gözün aydınKızlaarrr günaydıınn karın ağrıma uyandım regli oldum diye lavaboya koştum birşey yok hemen kaset test yaptım iğne günü hariç 15.günüm buda artık iğne etkisi değildir değil mi 8.ve 10.günde kaset testim negatifti
Sagol canım benim sen artık hamişşin dua et bize deSabah regli ağrısıyla uyandım ben kesin geldi dedim ama başka şeyle karşılaştım umudunu kaybetme hayırlısıyla olur inşallah
Belirtilerin nelerdi canım benim bir hafta var bat günüme bel ağrım var adet olmadan öncesi gibi ve iğneden iki gün sonra sivilcelendimKızlaarrr günaydıınn karın ağrıma uyandım regli oldum diye lavaboya koştum birşey yok hemen kaset test yaptım iğne günü hariç 15.günüm buda artık iğne etkisi değildir değil mi 8.ve 10.günde kaset testim negatifti
Hayırlısıyla inşallah benim de bugün 12. Gün sabırsızlıkla bekliyorumAmin canım darısı başına inşallah
İğneden iki gün sonra bendede bir iki sivilce çıktı sonra geçti bel ağrısı pek yaşamadım şuan regli önce ağrısı var arada batmalar oluyo sol tarafıma doğru zaten ben soldan yumurtlamıştım benim birde göğüs halkalarım genişlediBelirtilerin nelerdi canım benim bir hafta var bat günüme bel ağrım var adet olmadan öncesi gibi ve iğneden iki gün sonra sivilcelendim