- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi MaviMujdem
Kızlar bir tek ben miyim bu kadar bel ağrısı çeken ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah bebekten dolayidur bu agri canimKızlar bir tek ben miyim bu kadar bel ağrısı çeken ya
13. Gün negatifi görünce daha cesaret edemedimInsallah bebekten dolayidur bu agri canim
Benimde bugun cok ağrıyor canim duramıyorum nerdeyseKızlar bir tek ben miyim bu kadar bel ağrısı çeken ya
Aynı işte resmen duramıyorum eşim sürekli masaj yapıyor kopucak resmen ole bi agrıBenimde bugun cok ağrıyor canim duramıyorum nerdeyse
Kacinci gun sizin iğneden sonra ben acaba regl den mi diye korkuyorum ama insallah değildirAynı işte resmen duramıyorum eşim sürekli masaj yapıyor kopucak resmen ole bi agrı
Bekliyorum biraz bugün ağrım var vurup geçiyo regli geliyo sanırım yarın sabah test yapıcamArianaa heyyyy sesss verrr napıyosun:)
Hiççç ole şeyler demek yok :) pozitif düşünüyoruz pozitif çıksın canımBekliyorum biraz bugün ağrım var vurup geçiyo regli geliyo sanırım yarın sabah test yapıcam
İnşallah canım yarın iğne sonrası 15.gün artık varsada yoksada çıkarHiççç ole şeyler demek yok :) pozitif düşünüyoruz pozitif çıksın canım
Birşey diyimmi bigun kabız bı gun cırcır oluyorum resmen yaBende bir kere gece kullanıyorum dün sabah yoğun şekilde geldi şaşırdım bugün daha yataktan kalkmadım.Progestan cırcır yapıyor mu seni de
Ben beklemiyorum sizde bbeklemeyin gelmesin :)Kızlar nasılsınız yarın regl bekleyenler benim gibi burada mı ?
Ben hiçbir testte göremedim bugünde mesela test yaptım hep negatif yani demem o ki kesinlikle tutmadı zaten bugünde sanki rahimde regl geldi gelecek o derece ben bu ay çok mutsuzum.Bakın alttan üste iğnenin 11.12.13. ve 14.günleri. artış var mı diye merak ettiğim için evde bulduğum yere çiş bırakıyorum size de referans olabilir.
Keşke gelmeseBen beklemiyorum sizde bbeklemeyin gelmesin :)
İnşallah gelmez umudumuz hep bol olsunKeşke gelmese
Regl ağrısı gibi ağrım var benim bugün, bende 28 şubatta oldum, dün uzayan alıntı vardı umutlanmıştım bugün regl ağrısı başladı sende durumlar ne bakalım???❤Benimde 14 mart iğneden dolayı bat o zaman 28 şubatta olmustum iğnemi normalde de 15 mart gösteriyor takvim içenin 12. Günü
Canım sende 28 şubatta olmadın mı iğneni?Bat 14 şubat demişti bana doktorKızlar nasılsınız yarın regl bekleyenler benim gibi burada mı ?